Tarot..?

SoullessPrincess

Guru
Kayıtlı Üye
11 Haziran 2014
162
22
318
İstanbul
Kızlar biliyorum karşılıksız fal bakan pek çıkmıyor ama sadece eğlencesine kahve falı bakıyorum pek anlamasam da.. O yüzden karşılıklı diyemiyorum. Yine de sormak istedim; tarot bilen birileri var mı aranızda? Fazla karışık bir dönemdeyim ve sadece biraz içim rahatlasın istiyorum.

Kart numara soyleyeyim iliski acimi olarak boga burcuyum karsimdaki kisi aslan burcu 94 luyum iliskim yok sayi 7 8 17 18 33 34 27 28 34 35 37 38

Benim sorum aslan burcundaki o kisi bana donecek mi daha evvel baktirdigimda 6.ay demisti bir tarotta tanidik falci şu an bir başkasiyla fakat bana cok asik oldugunu soylerdi ciddi bir iliskimiz vardi yani ailesini taniyordum vs vs :( 6.ay 2 ay sonra bende merak ettm cok acikcasi

Elisa kartlar böyle numaralandırılmıyor neyse onun kartlarını ben seçtim
Boğa burcusun güzel ruhlu boğa durum kartın hayaller kartı kupa 7 lisi maleaef hayaller içinde bir bekleyiş içindesin diğer kartlarına baktığımda güç kartını görüyorum güçlü birisin ve çevreye gösteriyorsunda bunu duygusal durumun şans kartı yıldız kartı çektin bu bir şans kartıdır bu şans sadece beklediğin erkekten değil bqka birindende olabilir blinç altı korkular kartın çıktı bu içselimdki karışıkkığı anlatıyor içselindeki korkuların ve hayata korkularını anlatıyor.erkek tarafında bir yercih yapmış sana arkasını dönmüş ve seçimini yapmış bir erkek figürü var.dışarıya doğru bakan onun için kartları ben seçtim ne yazıkki çünkü yazdığın gibi gitmiyor numaralar ermş kartı var ve bu kartbir aydınlığa çıkmak için yol arıyor sanki bir kart sectm bu adamın para ve başka sıkıntıları var aşamıyor bağlı bir kadın kartı seçtim ve savsş arabası ilginç adaletli biri ve maddi sıkıntılar çıkıyor onun dünyasında evet ikizler kova yada yay bir kadın var flort ettiği ama çokta iyi değil sanki araları sen onun hanesinde çıkmadın ama senin hanende yeni bir aşk var çok acı çekmişsin ve çok yıkılmışsın kartların hala yaralı diyor onunla bir evlilik düşlüyorsun hala bekleme kartı çıktı ve denge ruh eşi kartı bir boğa erkeği çıktı yeni biri olacak hayatında yeni biri olacak bu adamdan daha iyi biri kalbin kırık ama bu adamla çok iyi anlaşacaksın.
Seni sevecek.boğa ve genç biri . Ruh eşin onu bekle diyor kartların.son kart uf bu iş bitmiş ve artık acı çekme lütfen bakarken ben çok üzüldüm.son olarak terazi ikizler yay kılıç kralı ve sen çıktın ve ask artık şansın başka terden açılacak 2 şans iki erkek bence kafanı kaldırıp hayata merhaba deme zamanı gelmiş.
LÜTFEN ARTIK ÜZÜLME olurmu bakarken ben çok üzüldüm

Gercekten onun hayatinda kova var su an dogru bildin peki bana pisman olup bir gelme ihtimali var mi ben barismak istemiyorum yani gelsin istuyorum cunku beni cok uzdu safligimi kullandu

Okudugu yerdede parasal sikinti cekiyor ve mesafe engellimiz vardi bitis bole oldu tabi hayatina giren kizinda bayagi bir seksi gorunume sahip olmasi giyim kusam olarak :( bu sekilde ask olsa zaten boyle olmazdi ama

Back
X