• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tartı Hakkında

Noraa89

Guru
Kayıtlı Üye
1 Mart 2012
2.854
1.309
373
36
Kızlar selamlar, kendime yeni tartı aldım, diyetisyende 77 kilo cıktım fakat tartıda bu sabah tartılıyorum 78 cıkıyorum ertesı gün 79 akşam 80 bazen 76 hep değişiyor ve ben kilo verip vermediğimi bir türlü anlayamıyorum bazen burda yazılanları okuyorum spor yapınca ya da ogün az yıyınce 300 gr verdim gibisinden yazıyorlar, benim tartıda mı problem var anlamadım, sizde de böyle mi? Kilo verip vermediğimi anlamayınca diyeti bozasım geliyor, moralim bozuluyor, önceden her hafta eczaneye uğrar orda tartılırdım ve her hafta düzenli 1 kilo veriyordum şimdi tartı aldım düzenlı takip edeyım diye ama anlaslmıyor kilo verdiğim:((((

Canım merhaba...Bi kere tartılma yöntemin yanlış çünkü vücut ödem yapabilir, su toplayabilir vs bi sürü sebepten dolayı fazla çıkabilirsin...Tartın için bir yer belirle ve haftada sadece 1 gün tartıl lütfen..Hislerine güven sağlıklı yediğin an verirsin aslında tartıya bile ihtiyaç yok ama dediğim gibi...
Sen şimdi o tartıyı bi dolabın yada yatağın altına gizle...Ve atıyorum ssadece cuma günleri sabah çık o tartıya , tamam mı şeker...Öptüm.

cnm haftada bir gün tartılma fikrine ben de katılıyorum,bence de en doğrusu bu ancak ben bunu başaramıyorum..ama bence senin tartında bi sorun var,bi arkadaşımın tartısı da aynı oldu,bi gün öyle bi gün böyle çıkıyor,benimki şaşmaz mesala gün içinde bile takip edebiliyorum..kendini tutamayıp tartılacaksan bence o tartıyı deiştir cnm,kolay gelsin hepimize.

Kızlar unutmayın tartılar bizim dostumuz değil :1:
Haftada 1 tartıldığında o zaman çok güzel ilerleyeceksin , herşey daha güzel olucak..Kendini tut tatlım , öptüm adaşım :*

Evet bende çok duydum dijital tartılardaki bu problemi. Seninki tartı kaynaklı da olabilir arkadaşların dediği gibi su, ödem değişikliğinden dolayı da olabilir. Önerebilceğiniz tartı markası var mı bende almayı düşünüyorum da. :)

Son düzenleme:
Markası Premier benimkinin 1 yıl garantili, şimdi geri götüreyim diyorum sorunu var diye ama aslında sorun olmadığını söyleyecekler? Çünkü ortada aslında gözle görülür bir sorun yok, dijital tartıdan dolayı olmasın bir de benimkinin üzerinde banyo baskülü yazıyor, bununla alakalı olabilir mi? Halının üzerinde değil de parkenin üzerine koyup tartılıyorum, sanrım doğru olan da bu...

geçen yaz ben de tartı almıştım ama şimdi kullanmıyorum attım bi kenara. bi gün ölçüldüm 75 çıktım ertesi gün 79. 1 günde 4 kilo almış olamam dimi :P bozuktu heralde ucuza almıştım zaten

önemli olan haftada kaç kez tartıldığın değil, hangi saatte tartıldığındır. her SABAH AYNI SAATTE tartılacaksın. aç karnına, üzerinde mümkün olduğunca az kıyafetle, mümkünse tuvaletten sonra... zaten sabahın o saatiyle akşam arasında tartı 1-2 kg oynuyor.

aynı sorun bende de var aynı anda 3 kere tartiliyorum hepsi farklı cikyor sonradan farkettim hep farkliyere basıyormuşum tartının ustunde devamlı basacağın yerleri işaretle aynı şey oluyorsa aldigin yerle konus

AYnı sorun benim tartıda da var arkadaşım. Sİnbo'nun dijital tartısını aldım, ne zaman tartılsam farklı çıkıyorum. bazen 68 bazen 67 bazrn 72 çıkıyorum. 2 aydır diyetteyim kilo verdiğim çok belli ama bazen tartıda 72 çıkıyorum moralim çok bozuluyor. Dijital olduğu için tamir edilme durumu var mı bilmiyorum. Canımı sıkıyor bu durum.:5:

Kızlar selamlar, kendime yeni tartı aldım, diyetisyende 77 kilo cıktım fakat tartıda bu sabah tartılıyorum 78 cıkıyorum ertesı gün 79 akşam 80 bazen 76 hep değişiyor ve ben kilo verip vermediğimi bir türlü anlayamıyorum bazen burda yazılanları okuyorum spor yapınca ya da ogün az yıyınce 300 gr verdim gibisinden yazıyorlar, benim tartıda mı problem var anlamadım, sizde de böyle mi? Kilo verip vermediğimi anlamayınca diyeti bozasım geliyor, moralim bozuluyor, önceden her hafta eczaneye uğrar orda tartılırdım ve her hafta düzenli 1 kilo veriyordum şimdi tartı aldım düzenlı takip edeyım diye ama anlaslmıyor kilo verdiğim:((((

Haftada bir tartılmak daha iyi bence

Back
X