Uzun zamandır siteyi ve günlükleri olan arkadaşları takip ediyorum.Zor bir süreç beni bekliyor biliyorum.Ama bu kilolar gitmek zorunda şuan çok utanarak söylüyorum tam 83 kiloyum daha önce hiç bukadar kilo almamıştım.Bu kadar kiloyu nasıl aldım nasıl bukadar şiştim farkında bile değildim taki nişanlımın önünde tartıya çıkana kadar ben hala kendimi 73lerde falan sanarken tamı tamına 83 olmuşum çok utandım. İlk zamanlar iyice boşverdim kendimi saldım daha çok yedim ama artık dur demem lazım yaza düğünüm var ve ben bu kiloyla gelinlik giymek istemiorum
Kararlıyım vericem vermeliyim.hergün yediklerimi buraya yazmak benim için nerde yalnış yaptığımı görmemi sağlıycak diyet günlükleri olan arkadaşların neler yediğine tekrar baktım ve yarın itibari ile diyetime başlıyorum sporu hayatımın bi parçası yapmalıyım biliyorum günlük yürüyüşümü yapıcam ve her cuma tartılıcam umarım en yakın zamanda istediğim kilolara ulaşırım ilk hedefim 79 olmak yavaş yavaş hedefimi 60lara indiricem birden 60 olcam demek istemiorum çünkü ozaman insan hayal kırıklığına uğruyor. kendime bol şans dileyerek günlüğümün ilk yazısını bitiriyorum son yazımın 60 olması temennisiyle :):)

Son düzenleme: