Tartılardan korkmaya son verme zamanım geldi...

zayıflama yolunda başarılar diliyorum.
kilo takip çizelgesi bende istiyorum ama şifre parola istiyor sen nasıl yaptın

çok teşekkür ederim canım:3: ben yazana kadar sen kilo çizelgeni yapmışsın bile:17: buarada 3 kilo vermişsin maşallah diyim inş bende veririm bi kaç gündür yürüyüş yapmıyorum hareketsizlikten veremiycem sanırım neyse bekliyip görücem artık :)

çok teşekkür ederim canım:3: ben yazana kadar sen kilo çizelgeni yapmışsın bile:17: buarada 3 kilo vermişsin maşallah diyim inş bende veririm bi kaç gündür yürüyüş yapmıyorum hareketsizlikten veremiycem sanırım neyse bekliyip görücem artık :)

sana msj yazdıktan sonra kk de arayım dedim varmış bununla ilgili bir konu.
verirsin cnm neden vermeyesin azimli ol sonuca odaklan ben hep aynada kendime baktığımı hayal ediyorum :21:

Aksam 6 dan sonra hıc bısey yemesek daha cabuk kılo veremezmıyız[/QUOT

birçok kişi yatmadan önce süt içilmesini öneriyo fakat 6dan sonra hiç bişey yemeyin diyenlerde var ben yemiyorum ama size şunu söyleyebilirim kızlar kesinlikle meyveleri tek tüketmeyin kesinlikle yanında 2 çeviz yada bi galeta yada biraz badem falan yemelisiniz meyveler tek tüketilince şeker etkisi dahada artıyomuş yanına bişeyler yemek onu dengeliyomuş ben meyvelerimi genelde meyveli yoğurtla yemeyi tercih ediyorum hazırlardan bahsetmiyorum kendim doğruyorum yoğurdun içine hazırlardanda sadece bi markayı kullanıyorum şu sindirimi kolaylaştıran :)

Aksam 6 dan sonra hıc bısey yemesek daha cabuk kılo veremezmıyız[/QUOT

birçok kişi yatmadan önce süt içilmesini öneriyo fakat 6dan sonra hiç bişey yemeyin diyenlerde var ben yemiyorum ama size şunu söyleyebilirim kızlar kesinlikle meyveleri tek tüketmeyin kesinlikle yanında 2 çeviz yada bi galeta yada biraz badem falan yemelisiniz meyveler tek tüketilince şeker etkisi dahada artıyomuş yanına bişeyler yemek onu dengeliyomuş ben meyvelerimi genelde meyveli yoğurtla yemeyi tercih ediyorum hazırlardan bahsetmiyorum kendim doğruyorum yoğurdun içine hazırlardanda sadece bi markayı kullanıyorum şu sindirimi kolaylaştıran :)

CANIM BENDE ASLINDA SÜT İÇSEM Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ÇÜNKÜ BENDE İLERLEMEMİŞ AMA ŞEKER VAR. AİLEM DE DE VAR ZATEN . YANİ NE KADAR YERSEM YIYIM ARADAN 1 SAAT GECMIO ACIKIYORUM. BUGUN BEN TEKRAR ZAYIFLAMAYA KARAR VERDIM VE OGLEN YEMEGIMI YEDIGIM HALDE EKMEKSZ ACIKTIM SANKI HIC YEMEMISIM GIBI :S 6 DAN SONRA HIC BISEY YEMICEM NASIL DAYNCAM POF :(

CANIM BENDE ASLINDA SÜT İÇSEM Mİ DİYE DÜŞÜNÜYORUM. ÇÜNKÜ BENDE İLERLEMEMİŞ AMA ŞEKER VAR. AİLEM DE DE VAR ZATEN . YANİ NE KADAR YERSEM YIYIM ARADAN 1 SAAT GECMIO ACIKIYORUM. BUGUN BEN TEKRAR ZAYIFLAMAYA KARAR VERDIM VE OGLEN YEMEGIMI YEDIGIM HALDE EKMEKSZ ACIKTIM SANKI HIC YEMEMISIM GIBI :S 6 DAN SONRA HIC BISEY YEMICEM NASIL DAYNCAM POF :(

Yağsız süt iç ozaman babamda şeker hastası çok sık acıkıo oda ve az ve sık yemesi gerekio çok sıkıntılı bi hastalık geçmiş olsun canım akşam acıkınca hafif şeyler yiyebilirsin bi arkadaşım salatalık yerdi kalorisi çok düşük :) ama şunuda söylemeden edemiycem ben sabah öğle ve akşam yemeklerinde kesinlikle ekmek yiyorum ekmeksiz geçiştirmiyorum anca makarna pilav gibi şeyler olursa ekmeksiz yerim ekmek rejimin en önemli parçası :)

Yağsız süt iç ozaman babamda şeker hastası çok sık acıkıo oda ve az ve sık yemesi gerekio çok sıkıntılı bi hastalık geçmiş olsun canım akşam acıkınca hafif şeyler yiyebilirsin bi arkadaşım salatalık yerdi kalorisi çok düşük :) ama şunuda söylemeden edemiycem ben sabah öğle ve akşam yemeklerinde kesinlikle ekmek yiyorum ekmeksiz geçiştirmiyorum anca makarna pilav gibi şeyler olursa ekmeksiz yerim ekmek rejimin en önemli parçası :)

tamam da canım sen ekmek yersen nasıl zayıflıcan :S bişilerden kısmak gerekmiyomu benım kesınlıkle bırakmam lazım ekmegı aslında benım durumumum abur cubur kola hastasıyım. hayret bugun hıc ıcmedım :S normal de ben cok denedım bu zayıflama yöntemlerini hep pes ettim bakalım bu sefer pes etmek ıstemıyorum

ya şu çizelge olayı da hosuma gıttı ama ben bı turlu beceremedm :S

benim ilk sayfada bayanboncuk bi link atmıştı resimli anlatıo ne yapman gerektiğini ona bi bak istersen şifre falan kısmını boş bırak ben öyle yapmıştım bencede çizelge iyi bişey bide kiloda azalışı görsem bi tartılsam çok daha güzel olucak çok merak ediyorum cuma gelsin göriyim bi değişme varmı :9:

Son düzenleme:
tamam da canım sen ekmek yersen nasıl zayıflıcan :S bişilerden kısmak gerekmiyomu benım kesınlıkle bırakmam lazım ekmegı aslında benım durumumum abur cubur kola hastasıyım. hayret bugun hıc ıcmedım :S normal de ben cok denedım bu zayıflama yöntemlerini hep pes ettim bakalım bu sefer pes etmek ıstemıyorum

bende senin gibi kola abur cubur tatlı bunlardan vazgeçemezdim 5 gün önce kapattım o defteri gerçi pazar günü waffle bile yedim dün albeni toplardan 3 4 tane yedim eskiden olsa kutusunu bitirirdim üstüne çikolatalı gofretlerden yerdim şimdi abur cuburu dengeledim ekmek konusuna gelince her öğünümde 1 dilim ekmek yiyorum bazen sabah kahvaltılarında 2 dilimle tost yapıyorum kendime oda kepek ekmeği çavdar falan simit bile yedim dün kilo vericez diye öldürmemek lazım kendimizi öbür türlü çabuk yorulup pes ediyoruz bırakıoruz rejimi bide mesela waffle yediğim gün bozdum diyip pes etmedim ben yedim afiyet olsun dedim kaldığım yerden devam ettim rejime eskiden motivasyonum düşer bırakırdım rejimi şimdi vazgeçmiyorum eski kiloma kavuşucam :)

evet 6. günüme biraz hasta başladım malum souklar başladı :50: grip oldum ve yataktan çıkamıorum yinede pes etmiorum iştahım biraz kapalı zorla yedim bugün evet gelelim neler yediğime :)

6.GÜNÜ KAHVALTIM

2 dilim kepek ekmeğine peynir domatesli tost
bir bardak çay

6. GÜNÜ ÖĞLE YEMEĞİM

1 tane probiyotik yoğurt kayısılı
3 tane yaprak galeta
nane limon içtim bide bir kaşık balla

6. GÜNÜ AKŞAM YEMEĞİM ( henüz yemedim yapıorum şuan )

1 tabak taze fasülye
3 kaşık pilav
1 kase yogurt

bugün canım çok salep istedi akşam 1 bardak az şekerli bol tarçınlı salep içicem :)

bu ara çok fazla yoğurt tüketmeye başladım umarım kilo vermeme zararı olmaz :)

dayanamadım tartıldım olleyyyyyyyyyy 2.300gr vermişim ya hemde 6 günde süperimmmm süper waffle yedim albeni çikolalata tanelerinden yedim yedim ve kilo verdim işte bu beni şimdi dahada hırslandırdı 60ı görücem ama ilk hedefim baştada söylediğim gibi 79 du 79 u görmek istiyorum olley olleyyy :9: acaba cumaya kadar görebilirmiyim ki abartmıyım dimi ama belkide olur neden olmasın :D hadi bakalım cumaya kadar 79 a düşerim inş :D kızlar sakın pes etmeyinnnnnn :9:

95 kilosun 65 olmak istiosun sanırım ufak bi yalnışlık olmuş tekrar dene bi istersen :) İngilizcemizin olmaması çok sıkıntılı ben çeviri sitelerinden faydalanmıştım

BENDE CEVİRİDEN YARDIM ALDIM AMA BECEREMEDDM ISTE :s TEKRAR BI BAKIM Ağırlık Birimleri:
Hedef ağırlığı: 65
Sizin başlangıç ​​ağırlığı:
Geçerli ağırlığı:
Ağırlık Tarihi: BU KISIMLARDAN DOLAYI YANLIS OLDU

BENDE CEVİRİDEN YARDIM ALDIM AMA BECEREMEDDM ISTE :s TEKRAR BI BAKIM Ağırlık Birimleri:
Hedef ağırlığı: 65
Sizin başlangıç ​​ağırlığı:
Geçerli ağırlığı:
Ağırlık Tarihi: BU KISIMLARDAN DOLAYI YANLIS OLDU

1)http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarak, ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonra, formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:

track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1, ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m, ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeni, kk de imzana yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanı, yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.
Ancak bu esnada çok dikkatli olmalısın. En sık hataya bu aşamada rastlıyorum. Adresin tamamını kopyalayamayan arkadaşlar, kilo çizelgelerine kavuşamıyorlar. Adresi kopyalarken url ile başlayıp url ile bittiğine, adresin olduğu kutucuğa bakarken en alt satıra kadar baktığına lütfen emin ol.

biri çok güzel anlatmış bide böyle dene bakalım :)

1)http://www.tickerfactory.com/ezticke...r_designer.php
2) Açılan sayfanın altına doğru kategorileri göreceksiniz. Buradan weight loss bölümünü tıklayın.
3) Karşınıza toplam 13 sayfalık kilo çizelge çubuğu seçenekleri çıkacak. Sayfa numaralarını tıklayarak, ilgili sayfaya gidebilir ve size sunulmuş olan seçeneklerden birini seçebilirsiniz.
4) Çizelge çubuğunuzu seçtikten sonra (şekillerin yanındaki yuvarlaklara mouse ile tick koyacaksınız) Next tuşuna basarak ilerleyin.
5) Şimdi karşınıza yine bir çok sayfalı seçenekler çıkıyor. Bu kez çubuk kaydırıcısını seçeceksiniz. Yani kilonuzun çizelge üzerindeki hareketini gösterecek olan ikonu. Toplam 7 sayfada çeşitli seçenekler sizi bekliyor. Buradaki seçiminizi de yaptıktan sonra yeniden Next tuşuna basın.
6) Figüratif seçimleriniz bitti ve şimdi sıra form doldurmada...
7) Formun passsword / pin bölümünde şifrenizi oluşturun.
8) Şifre seçiminden sonra, formu doldururken aşağıdaki yönergeleri izleyin:

track bölümü için : weight seçilecek
weight units: kilogram seçilecek
your target : hedef kilonu yaz
your starting : başlangıç kilonu yaz
your current : geçerli kilonu (bugünkü kilonu) yaz
weight date : tarihi ay/gün/yıl formatında yazılacak
height unit : Metric S.I. seçilecek (bu şekilde yaptığında beden/kitle endeksin de çizelgede yer alır)
your height : Boy yazılacak. Mesela 1.65 sen ilk kutucuğa 1, ikinci kutucuğa 65yazmalısın. Kutucukların yanında m, ve cm göründüğünden emin ol.
9) Formu doldurman bittikten sonra Next tuşuna bas.
10) Seçiminle oluşan çizelgen karşında!!! Şimdi sıra geldi çizelgeni, kk de imzana yapıştırmaya..
11) Çizelgenin altında çeşitli biçimlerde adres tipleri yer alır. Bunlardan urlile başlayanı, yani ilk kutucukta yer alanı ctrl+copy yaparak kopyala ve kontrol panelinde yer alan imza ayarlarındaki alana ctrl+paste yaparak yapıştır.
Ancak bu esnada çok dikkatli olmalısın. En sık hataya bu aşamada rastlıyorum. Adresin tamamını kopyalayamayan arkadaşlar, kilo çizelgelerine kavuşamıyorlar. Adresi kopyalarken url ile başlayıp url ile bittiğine, adresin olduğu kutucuğa bakarken en alt satıra kadar baktığına lütfen emin ol.

biri çok güzel anlatmış bide böyle dene bakalım :)[/QUOTS

SANIRIM BU SEFER OLDU CANIM TEŞEKKÜR EDERİM :) EE BENIM YINE KARNIM ACIKTI :( SAAT 5 GIBI SÜT İÇİCEM VEYA YEŞİLÇAY

İŞTEN CIKMAYA YAKIN DA BİR BARDAK SICAK SÜT İÇERİM TOK TUTUYOMUŞ HEMDE KEMİK İÇİN FAYDALI EVE GİDİNCE DE YAPCAK BİŞİ YOK :( YEMİCEZ BİŞİ SEN PİLAV DA YIOSUN AKSAM VE KILO VERIOSUN HERALDE CANIM SEN PORSİYON KUCULTME OLAYINDASIN :) TEBRİK EDERİM

bugün çok mutlu oldum çikolata bile yememe rağmen 2.300 gitmiş hemde 6 günde çokta şaşkınım az yiyoyrum ama hiç bişey içimde kalmıo aklımdada kalmıo başta sıkı bi rejim yapıcam dedim ama sonra öyle çok çabuk yorulduğumu fark ettim bide normalde kendime çok sık rejim yaptığımı hatırlatmıyorum sağlıklı besleniyorum diyerek motive ediyorum 42 beden kıyafet giymek benim için oldukça can sıkıcı istediğim gibi giyinemiyorum çok mutsuz oluyorum ama gidio kilolar 79 ilk hedefim sende kendine bi hedef koy yavaş yavaş 65i hayal etmeye başla birden 65 diyince sanki hiç başaramıycakmış gibi geliyor insana :)

bugün çok mutlu oldum çikolata bile yememe rağmen 2.300 gitmiş hemde 6 günde çokta şaşkınım az yiyoyrum ama hiç bişey içimde kalmıo aklımdada kalmıo başta sıkı bi rejim yapıcam dedim ama sonra öyle çok çabuk yorulduğumu fark ettim bide normalde kendime çok sık rejim yaptığımı hatırlatmıyorum sağlıklı besleniyorum diyerek motive ediyorum 42 beden kıyafet giymek benim için oldukça can sıkıcı istediğim gibi giyinemiyorum çok mutsuz oluyorum ama gidio kilolar 79 ilk hedefim sende kendine bi hedef koy yavaş yavaş 65i hayal etmeye başla birden 65 diyince sanki hiç başaramıycakmış gibi geliyor insana :)

Saol canım inş hayırlı olur. Birlikte yaparsak gerçekten başarırız ben tam böyle pes edicekken hemen bu başarı hikayelerini okuyorum. kendime geliyorum. 65 e evt ınmek ınanılmaz suan zor gelıo tartıya bıle cıkmaktan cok korkuyorum yıne ama olsun bı hafta sonra tartılıcam ve gorucem ne kadar kılodayım. 10 kg bıle versem bana kar . o yuzden yapıcaz ılk zaten 1 ay cok onemlı sonra alısıosun bak sen sımdıden 2 kg vermıssın ıns daha cok verırız bana da 44 beden gıymek koyuyo :(

Back
X