Saol canım inş hayırlı olur. Birlikte yaparsak gerçekten başarırız ben tam böyle pes edicekken hemen bu başarı hikayelerini okuyorum. kendime geliyorum. 65 e evt ınmek ınanılmaz suan zor gelıo tartıya bıle cıkmaktan cok korkuyorum yıne ama olsun bı hafta sonra tartılıcam ve gorucem ne kadar kılodayım. 10 kg bıle versem bana kar . o yuzden yapıcaz ılk zaten 1 ay cok onemlı sonra alısıosun bak sen sımdıden 2 kg vermıssın ıns daha cok verırız bana da 44 beden gıymek koyuyo![]()
sende yediklerini burda paylaş istersen insan ne yediğini görünce, kilo veremediğinde ne yememesi gerektiğini daha net görebiliyor. hem birbirimize destek oluyoruz birbirimizden örnek alıp pes edicekken tekrar toparlanıyoruz ben sırf diyet günlüğü açmak için kk ne üye oldum daha öncede takip ediyodum ama hiç üye olmak aklıma gelmemişti kilo verirken bu günlük bana ayna oluyo :) ayrıca kimseye kilomu söyleyemezdim burda büyük bi cesaretle 83 kilo olduğumu yazdım kendime bile kabul ettiremiyordum kilomu bana hala 72 73 üm gibi geliodu ama maalesef 83 üm yarın öbürgün anne olmak istesem nerden baksan 90 kendime yazık ederim onun için şimdi bi dur dedim ve 80le deva ediorum sende yaz yediklerini içtiklerini sporlarını beraber başarıcaz