Tartılardan korkmaya son verme zamanım geldi...

Saol canım inş hayırlı olur. Birlikte yaparsak gerçekten başarırız ben tam böyle pes edicekken hemen bu başarı hikayelerini okuyorum. kendime geliyorum. 65 e evt ınmek ınanılmaz suan zor gelıo tartıya bıle cıkmaktan cok korkuyorum yıne ama olsun bı hafta sonra tartılıcam ve gorucem ne kadar kılodayım. 10 kg bıle versem bana kar . o yuzden yapıcaz ılk zaten 1 ay cok onemlı sonra alısıosun bak sen sımdıden 2 kg vermıssın ıns daha cok verırız bana da 44 beden gıymek koyuyo :(

sende yediklerini burda paylaş istersen insan ne yediğini görünce, kilo veremediğinde ne yememesi gerektiğini daha net görebiliyor. hem birbirimize destek oluyoruz birbirimizden örnek alıp pes edicekken tekrar toparlanıyoruz ben sırf diyet günlüğü açmak için kk ne üye oldum daha öncede takip ediyodum ama hiç üye olmak aklıma gelmemişti kilo verirken bu günlük bana ayna oluyo :) ayrıca kimseye kilomu söyleyemezdim burda büyük bi cesaretle 83 kilo olduğumu yazdım kendime bile kabul ettiremiyordum kilomu bana hala 72 73 üm gibi geliodu ama maalesef 83 üm yarın öbürgün anne olmak istesem nerden baksan 90 kendime yazık ederim onun için şimdi bi dur dedim ve 80le deva ediorum sende yaz yediklerini içtiklerini sporlarını beraber başarıcaz:34:

Şuan süt içiyorum cnk aclık bastırdı bugun abur cubur yemediğim için acıktım. :/ aksam yemıcektım dusundum de sebze yesem zararı dokunmaz ıspanak yapmayı dusunuorum bı de corba cavdar ekmegı nasıl fıkır

Bence gayet güzel bi öğün oluşturmuşsun :) benimde bugünlük yeme faslım bitti artık aç kalma zamanı gece çok geç yatıyorum ve haliyle acıkıyorum karnım guruldamaya başlıyo tuhaf gelebilir bilioyurum ama karnımın guruldamasından hoşlanır oldum kendime hakim olabildiğim için mazoşistmiyim neyim :9::27:

Akşam maalesef yemegımde degısıklık oldu kayınvalıdemlere gıttıgımız ıcın . Yayla corbası az sonra erıste yemegı koydu ama ben porsıyonu kuculttum ve ekmek kesınlıkle kullanmadım. Eve de epey gec geldıgjmız ıcın elıptık bısıklette egzersız yapamadım artık yaam rına :) ve 7 bucukta yememe ragmen malum sekerden olsa gerek cok karnım acıktı dayanıyorum :)

dayan tut kendini sakın yeme :) gerçi ben bugün akşam t.v izlerken avucumun içi kadar beyaz leblebi yedim ama pişman diilim beyaz leblebiden çok bişey olmaz yinede kaçamak kaçamaktır dedim ve az önce kendime 20 mekik cezası verdim öcünü aldım leblebilerin :9: cuma 79 olmalıyım olabilirim başarabilirim yapabilirim :46:

Son düzenleme:
dayandım valla hele sabah bi kalktım karnım nasıl aç nasıl aç anlatamam zor dustum ıs yerıne :D sımdı nesfıt yıyorum sutle aslnda normal kahvaltılık yemem gerekıyo ama alamadım henuz.

Evet diyetimin 7. gününe geldim tam 1 hafta oldu bugün, dün dayanamadım tartıldım 2.300 vermişim cumaya kadar tartılmıycam demiştim bakalım cumaya kadar 1 kilo daha gider mi gitmez mi gerçi okadar kolay değil biliorum haftada 1 2 kilo vermek en doğrusu bugün neler yemişim bakalım :)

7.GÜN KAHVALTIM

1 yumurta, 5 mantar ,maydanoz ve beyaz peynirle az yağlı bir omlet yaptım yumurta hiç yememiştim rejimim boyunca hee bi kaşıkta un koydum unutmıyım :)
1 bardak çay

7.GÜNÜ ÖĞLE YEMEĞİM

1 tane probiyotik yoğurt
1 dilim ekmek
2 köfte

7.GÜNÜ AKŞAM YEMEĞİM

2 kaşık karışık ot kavurması
1 dilim ekmek
1 kaşık yoğurt

Karışık ot kavurmasıda yağlıydı bugün omlet ve akşam yemeğimde biraz yağ kaçtı sanırım ama kaç gündür aynı tarz kahvaltı yapmaktan sıkılmıştım biraz değişiklik yapmak istedim buarada yağı kaçırdım sanırım tuzda vardı unutmıyım onuda ama az yediğim için çok sorun olucağını sanmıyorum 79 u göriyim hedefime ulaşıyım bu hafta için bana yeter 10 günde 4 kilo vermiş olucam :21:

Buarada alışkanlık oldu akşam t.v izlerken 10 tane falan leblebi yiyorum yemiyim diyorum ama her seferinde yiyorum :)

Bide şey diycektim günlüğümü okuyan olursa bana sabah kahvaltılarında daha farklı ne yapabilirim fikir verirseniz çok sevinirim aynı şeyleri yemekten sıkılıyorumda :17:

Son düzenleme:
Iyigeceler arkadaşlar
Aranızda çok ama çok yeniyim, uzun zamandır sizleri okuyarak takip ediyordum üye olmak bugüneymiş. Ben 6 ay önce dogum yaptım 74kg la şuan 65 kiloyum,Pazartesi büyük bîr karar ve azimle diyete başladım, biranda kilo vemek istemiyorum yaza kadar kendime zaman verdim , yalnız olmamak ve destek maiyetinde sizlere sığındım . Yaptıgım diye programında ekmegine şekeri hayatımdan çıkarıp protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim, çünkü oncesinde fazlasıile karbonhidrat ağırlıklı besleniyordum. Şartım akşam 6dan sorna hiç bir şey yememek. Günde 3bardak yeşil çay ve içebildigim kadar su tüketiyorum,yulaf ezmesi sebze vs önceliğim oldu. Şimdilik herşey yolunda çok kararlıyım. (Insanın aynaya baktığında huzursuz ve kendine birşey yakıştırarmaması çok kötü birşey ) bana + tavsiyeleriniz varmı?

Merhaba günlüğüm 8. günüme biraz mutsuz başladım çünkü malum dönemime girdim ve çok şişim oysaki yarın tartılıcaktım :( tartılamıycam pöff kilom fazla çıkar bi üç beş gün daha beklemek zorundayım :( meraktan ölcem bi deişiklik varmı diye tartı bana bakıo ben tartıya ama şimdi çıkarsam moralim bozulur beklemekten başka çare yok :)

Gelelim bugüne bugün neler yemişim bakalım :)

8.GÜN KAHVALTI

Yarım gevrek (simit ) İzmirliyiz biz gevrek işte gevrek gevrek :9:
1 fincan çay
1 domates
1 salatalık
5 yeşil zeytin

8.GÜN ÖĞLE YEMEĞİM

kalan yarım gevreğimi yedim
1 bardak ayran
1 elma
malum dönem yüzünden 2 dilim çikolata ımm antep fıstıklı :)

akşama ne yiyceğime karar veremedim ama canım çorba içmek istiyo bugün belki bide sütlü tatlı yiyebilirim :) akşam yemeğimi yedikten sonra yazarım 8. günümüde bitiricem iyi gidiyorum galiba olacak bu iş olacak :) normalde ilk haftalar hızlı kilo verilirmiş ama ben öyle çok veremedim sanırım hafta 4 5 kilo verenler var gerçi ben küçük kaçamaklar yapıyorum ve çok spor yapamıyorum büyük ihtimal bu yüzden kilo vermem yavaş oluyo sabredicez bakalım 60 kadar bu böyleee devam eder :) 70leri görsem biraz rahatlıycam kendime olan güvenim gelicek 79dan sonraki ilk hedef 75 sonra 71 sonraaaaaaa 60lara ışınlanıcam:10: yuppi :34:

Iyigeceler arkadaşlar
Aranızda çok ama çok yeniyim, uzun zamandır sizleri okuyarak takip ediyordum üye olmak bugüneymiş. Ben 6 ay önce dogum yaptım 74kg la şuan 65 kiloyum,Pazartesi büyük bîr karar ve azimle diyete başladım, biranda kilo vemek istemiyorum yaza kadar kendime zaman verdim , yalnız olmamak ve destek maiyetinde sizlere sığındım . Yaptıgım diye programında ekmegine şekeri hayatımdan çıkarıp protein ağırlıklı beslenmeye karar verdim, çünkü oncesinde fazlasıile karbonhidrat ağırlıklı besleniyordum. Şartım akşam 6dan sorna hiç bir şey yememek. Günde 3bardak yeşil çay ve içebildigim kadar su tüketiyorum,yulaf ezmesi sebze vs önceliğim oldu. Şimdilik herşey yolunda çok kararlıyım. (Insanın aynaya baktığında huzursuz ve kendine birşey yakıştırarmaması çok kötü birşey ) bana + tavsiyeleriniz varmı?

canım hoş geldin bende 8 gün önce günlük açmak için üye oldum ve 8 gündür diyetime devam ediyorum ve 6. günümün sonunda 2 kilo vermiştim sende kendine güzel bi program hazırlamışsın ve kararlı görünüyorsun umarım dilediğin kilolara en kısa zamanda ulaşırsın :3:

Evet akşam yemeğimde yemiş bulunuyorum artık ağzımı mühürleme saati :1:

8. GÜNÜN AKŞAM YEMEĞİ

Yarım kase aşure
iki çatal haşlanmış tavuk
iki kaşık salata

akşam yemeğinden öncee 3 tane albeni tanem yemiştim bi avuçta leblebi onun için akşam çok az yeme kararı aldım bugünüde böyle bitirdik aşure yemeseydim sütlü tatlı yiycektim ama aşure yedim artık off cidden şu malum dönemlerde tatlı krizleri insanı çok zorluyo yaa :(

Son düzenleme:
Merhaba günlükçüm bugün 9. günümüz aslında bugün tartılmam gerekiyodu fakat adet dönemi yüzünden fazla çıkacağımı bildiğim için tartılmadım moralim bozulmasın diye aslında böyle zamanlarda 1 kilo eksiltiyorum tartıdaki kilomu o benim normal kilom oluyo genelde ama riske atmıyım bittikten sonra tartılırım dedim :26: Evet bugün kahvaltımı yaptım öğlen pek bişey yemek istemedi canım halada istemio akşamda az yemeyi düşünüyorum sinemaya gidicez sevdiceğimle mısır kola yapıcam kaçamağım olucak keyfini çıkarmadan sinemamı olurmuş:32: akşamımı hafif tutup dengelemeye çalışıcam artık gelelim sabah ki menümüze

9.GÜN KAHVALTIM

2 dilim kepek ekmeğine tost (beyaz peynir, domates)
1 fincan şekersiz çay

9.GÜN ÖĞLEN

1 elmayla geçiştiricem

bakalım akşam yemiycem diyorum durabilicekmiyim :31:

Back
X