Tartışınca-konuşamayınca?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU1
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
E

EU1

Ziyaretçi
kızlar genelde biz bayanlarda bu vardır tartışınca -veyada konuşamadıgımız zaman araya bi mesafe giricek sanarız.
veya tartışdıgımızda eskisi gibi olamıycak diye ilişkimiz korkarız şahsen ben bazen öle düşünüoum korkuorum nebilim ya.
siz neler düşünüosunuzz
oyüzden bi konuyu hiç uzatamam

ben uzatamıomda :)askerim gönlümü almasına gerek kalmadan çogu kez kendm toparlanıom

Bu korku aslında bende de var.
Ama malesef bende uzatanlardanım.
Mesela sevdiğimden en ufak bir değişiklik görüyim aşkım yerine canım dedi mesela hemen önüme duvarlarımı örüyorum.Gururumdan ödün vermem.Neden böyle dedem.Ama aynısı ona yaşatırım.Halbuki ne kadar yanlış kimse dört dörtlük değil belkide anlatamadığı sıkıntısı var dimi?Ama ben o anlayış yok.Çok sık tartışmayız biz aslında.Tartışmadan çok bizde ikimizdede inatçılık var.O aramasın bende aramam mesaj atmasın atmam görüşelim demesin görüşelim demem.Kaybediceğimi bile bile haklıda haksızda olsam ilk adımı atamıyorumAma sevdiğim benim tam tersim haklıda haksızda olsa ilk adımı her zaman atar.Ama bende uslanıcam.Yaptığın bence en doğrusu.Seviyorsan gelecek düşünüyorsan inatlaşmak,bir konuyu uzatmak hep karşı taraftan beklemek çok ama çok yanlış.

ben askerdeykende böle yapıyodum ehehe demek bana sonradan yapıcaklarını sezip yapmışım

haklıysanız alttan alıp aman uzamasın dıye konuyu kapamıcaksınız bence kızlar
ben boyle bı yanlısa dustum aman huzurumuz kacmasın alttan alayım uzatmıyım tartısmayı dıye dıye tepeme cıkardım:mymeka:

ayyy uzatırım valla kadınların huyu bu uzatmayanlarında içi içini yer içim içimi yicene herifin başının etini yerim zemuszemus

Ben haklısa haksızda olsam aynısını yapıyorum.
Ay benimki daha beterr:S:S

ilk andan itibaren onu kırmaktan hep korktum ve her kavgamızda sustum ama benim kin tutma huyum yüzünden onunda sonradan burnundan geldi tabii zor ya çok zor:çok üzgünüm:

herkes uzatıo ben tek kaldım::)
ama uzatamam kıyamam okdr ona
allahan kinim yoktur ona gururumda hiç yoktur ama çok onurluyumdur!

herkes uzatıo ben tek kaldım::)
ama uzatamam kıyamam okdr ona
allahan kinim yoktur ona gururumda hiç yoktur ama çok onurluyumdur!

bende uzatmam konuyu hemen barışmaya çalışıyorum
sanki tartışma uzarsa bi daha barışamıcaz gibi geliyo bana
çok üzülüyorum o zamanda :çok üzgünüm:
hemen barışmaya çalışırım vereliniortak

Eskisine göre daha toleranslıyım ama bunun suistimal edilmeye çalışıldığını bir sezeyim anında domuza dönüşürüm.

Bende haklıysam sonuna kadar uzatırım.. Susup içime atıp kendimi şişireceğime söyler rahatlarım.. O sinir olsun niye ben olayım ki?? Ama bazen haksız yere de tavır yaptığım oluyor o zamanlarda da gönlünü almasını biliyorum sositososito

bende ayınnnnnnnnnnnn:1hug:

Ilk zamanlar cıkarken onu kaybetmekten korktugum ıcın ne derse tamam derdım tartısmalarda bıle haklı olmama ragmen ben ozur dılerdım ama esım bugun kavga etmıssek yarın bırsey yokmus gıbı davranırdı eger kendısı haksızsa.ama kendısı haklıysa uzatırdı coook.hala esımı kaybetmekten korkuyorum ve cok sevıyorum ama sımdı tartısıyoruz dıceklerımızı ve dusuncelerımızı bızbırımıze ardı ardına soyluyoruz o ateslı tartısmadan sonra sabah kalktıgımızda hıcbırsey yokmus gıbı davranıyoruz :)

bende hep tartışmaları uzatırım.. hemde baya uzatırım.. artık illallah der yanii..

ahh emoşum askerden gelene kadar ben uzatır dururdum teline cvp vermezdim gururum önce gelirdi..izne geldiği zaman yalvara yalvara gelmişti okuduğum şehre opuyorumnanaktan arkadaşım ikna etmişti çok uzatıon die..napıım o üstüme düştükçe bende şımarıodum :kedi: ama artık ölemi :1no2: kaybetme korkusu var fazla uzatamıyorum alttan almaya çalışıyorum benneyaptımki iikide askerdeyken süründürmüşüm hiç pişman deilim :umursamaz: şimdide ben sürünüom :bbo:sırnaşık şey

Son düzenleme:
haklısınız valla kızlar.ama kırılnca özürüne diler benim bebegim bizim aramızda onların sözü olmaz.
iki dakka sora sanki hiç bişe yok dünyada sadece ikimiz gibiyiz...
çok özledim onu gel askerden yaaaaaaaaaaaaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…