Tartışma anında inanılmaz kalp çarpıntısı

laleenver

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
10 Şubat 2011
164
0
116
İstanbul
Merhaba hanımlar, kendimce çok ciddi bir problemim var, çalıştığım ortam personel yönünden kalabalık ve insan ilişkilerinde bulunduğum için zaman zaman tartışmalar yaşayabiliyorum doğal olarak, ancak son zamanlarda farkettiğim şey şu ki; tartışma anında konuşmamı dahi engelleyecek derecede kalbim hızlı hızlı çarpmaya başlıyor, ve görüşmenin bir an önce bitmesini bekliyorum, bu durum bana pek normal gelmiyor, aranızda mutlaka işiyle ilgili yada günlük hayatta tartışma yaşayanlarınız vardır, sizinde buna benzer sorunlarınız oluyor mu lütfen yardımcı olun..

aynen bende tartışma anında kalp çarpıntısı yaşıyorum..Hemde aşırı derecede..Sesim falan titrer..sonra ateş basması olur..elim ayağım titrer..tartışamam yani..o an geçtikten sonra konuşmaya başlıyorum ama uzun sürüyo geçmesi..
çözümünü bilmiyorum ama..

eşim bana demişti kımseyle değil senınle kavga edersek yada kırıcı laflar gecerse kalbım sıkısıyor diyordu acaba neden ki merk ettım şimdi. normalde pek kavga etmeyız bende bır gece yatarken sinirlendım kırdım bak dedi sen bana kırıcı söz söyleyınce kalbım sıkıyor bır tuhaf oluyorum demişti korktum bıran :S

Son zamanlarda yaşamaya başladım böyle birşey,ve o kadar rahatsız oluyorum ki, son tartışmamda söyleyeceklerimi söyleyemedim bile neredeyse içimde kaldı içime dert oldu..

aynen..kilitlenirim tartışma anında kalbim yerinden fırlıcakmış gibi olur tabi doğal olarak bu durum o an kendimi savunmamada engel olur

aynen..kilitlenirim tartışma anında kalbim yerinden fırlıcakmış gibi olur tabi doğal olarak bu durum o an kendimi savunmamada engel olur

Bunun bir çözümü olmalı neden böyle oluyor acaba? Normal hayatta da heyecanlı mısındır peki? Acaba doğum kontrol hapının hormonlarda yaptığı bir yan etki olabilir mi?

Bunun bir çözümü olmalı neden böyle oluyor acaba? Normal hayatta da heyecanlı mısındır peki? Acaba doğum kontrol hapının hormonlarda yaptığı bir yan etki olabilir mi?

normal hayattada heycanlıyımdır cnm..ztn heralde sakin soğukkanlı bi insan olsam olmazdı diye düşünüyorum.yani en ufak böle bişi olsun atıyorum evden bi ses gelsin o tarz ufak bişi kalbim boşalır hatta nefes almkta bile zorlanırm bzn..sakin bi tip değilim yani..ama doğum kontrol hapının buna bi etkisi olcağını düşünmüyorum..yapıyla alakalı bişi..kimisi çok hazır cevap olur kimisi bnm gibi olaydan 1 saat sonra keşke şöyle yapsaydım fln diye kendiyle cebelleşir..bide bn çok çabuk ağlarım sulu gözümdür yani..belki yaşam tarzıyla yaşanmışlıklarlada alakalı olabilr..bn sakin bi aile yapısına sahiptim yani öyle zorlu bi haytm olmadığı içn el bebek gül bebek tabi yapısal olrkda yumuşak oldum savaşmayı çok bilemedim..ama kimisi var zor şartlarda artık pişmiş herşeyle o anda başa çıkabiliyo..

Kısa bir süre öncesine kadar bende böyle değildim son zamanlarda ortaya çıkan bişey, gerçi uzun zamandır tartışma yaşamıyordum ama.. Paylaşımlarınızı bekliyorum kızlar..

Back
X