- 1 Mayıs 2014
- 591
- 347
- 63
- Konu Sahibi cikolatakizzz
-
eşiniz ne kadar ıyı bı ınsanmış bence kıymetını bılın ve attığınız dayaklar için af dıleyın (çünkü ben olsaydm esınızın yerınde kafanızı patlatırdım da)Yine ailesi yuzunden eşimle tartistik.
Dayanamadim agladim dusa girmek istedim ama sanırım fazla geldi bu yirgunluk bayaa agliyordum .
Bana soyledigi cumle şu :"sanki seni dövmusum gibi davraniyorsun"
Bu ne bicim kelime dedim yine aglayarak. Ne demek dövmek. Telaffuzu dahi cok çirkin dedim.
Daha once bir tartışmamizda aileme yansimisti. Onda da babama " kizina sor bakalim bir senedir evliyim bi tokatim varmiymis" demisti.
Lafi gecince oyle sey olmaz filan diyor uc yıldır da olmadi ama ufak sarsmalari yataga firlatmalari filan oldu.
Bu arada bende masum degilim. Karnina yumruk atmisligim ve kafasina vazo firlatmisligim var(( ancak o olaylarda da bisey yapmadi.
Şimdi bu cumleyi xsarf etmis olmasi bu adamin yarın obur gun cocuk filan oldugunda beni dovebilecegi anlamina mi gelir ??
Esas sorum bu....
Tamamen bana destek olmasini
Mumkunse ailesinin yuzune dahi bakmamasini istiyorum
Kv ve gorumceden kanimin son damlasina kadar nefret ediyorum.
Aslında o da gordu . Onlarin art niyetli olduklarini kabul ediyor . Ben varken kimse sana bisey diyemez diyen olursa gebertirim diyor ki yapti da
Ama biz bizeyken bazen bana ailesini savunuyor iste cahil onlar biraz anlayis goster alttan al filan diye ifrit oluyorum
Varya o kv ve gorumce yi elimden gelse atış poligonuna koyar hedef tahtasi yaparim
Aslında o da gordu . Onlarin art niyetli olduklarini kabul ediyor . Ben varken kimse sana bisey diyemez diyen olursa gebertirim diyor ki yapti da
Ama biz bizeyken bazen bana ailesini savunuyor iste cahil onlar biraz anlayis goster alttan al filan diye ifrit oluyorum
Varya o kv ve gorumce yi elimden gelse atış poligonuna koyar hedef tahtasi yaparim
Sorumun cevabi disinda tum yorumlar geliyor
Sen eşinin ailesiyle kötü olabilirsin.
Onlardan nefret edebilirsin.
Görüşmeye de bilirsin. Bunlar sana kalmış mevzular , ve bu konuda eşin dahi seni zorlayamaz.
Fakat şu var..
Onlar öyle diye ve eşinde kendi ailesi için bir takım yanlışlarının olduğunu kabul ettiği halde ondan ailesiyle görüşmemesini istemek , bana göre çok yanlış bir durum.
Sonuçta ailesi.Anne babası kız kardeşi vs..
Varsay ki oda senin ailenden nefret ediyor , sevmiyor ama saygı duyuyor . Sana gelip , ben ailenle geçinemiyorum sevmiyorum çok art niyetliler onlarla görüşmeni istemiyorum -dese
silip atar mıydın aileni ?
dur bakalım dövünce nasıl davranılıyomuş der suratına bi tane çakarımYine ailesi yuzunden eşimle tartistik.
Dayanamadim agladim dusa girmek istedim ama sanırım fazla geldi bu yirgunluk bayaa agliyordum .
Bana soyledigi cumle şu :"sanki seni dövmusum gibi davraniyorsun"
Bu ne bicim kelime dedim yine aglayarak. Ne demek dövmek. Telaffuzu dahi cok çirkin dedim.
Daha once bir tartışmamizda aileme yansimisti. Onda da babama " kizina sor bakalim bir senedir evliyim bi tokatim varmiymis" demisti.
Lafi gecince oyle sey olmaz filan diyor uc yıldır da olmadi ama ufak sarsmalari yataga firlatmalari filan oldu.
Bu arada bende masum degilim. Karnina yumruk atmisligim ve kafasina vazo firlatmisligim var(( ancak o olaylarda da bisey yapmadi.
Şimdi bu cumleyi xsarf etmis olmasi bu adamin yarın obur gun cocuk filan oldugunda beni dovebilecegi anlamina mi gelir ??
Esas sorum bu....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?