tartisma esnasinda esiniz size sanki seni dövmusum gibi tepki veriyorsun derse??

siz onun kafasına vazo atabilirsiniz, yumruklayabilirsiniz ama o hiç bir şey söyleyemez öyle mi?kusura bakmayın ama eşinize acıdım.

ayrıca kayınvalideniz onun ANNESİ görümceniz de onun KARDEŞİ, sırf siz öyle olsun istiyorsunuz diye silip atamaz.kendiniz kendi ailenizi silip atmışsınız diye kocanızdan da aynısını bekleyemezsiniz.bu çok yanlış.aile önemli bir şey.onun ailesiyle aranızdaki sorunları çözemiyorsanız siz görüşmeyin ama eşinizi annesinden zorla koparamazsınız ki kadın o kadar beslemiş büyütmüş "ailesinin yüzüne bakmasın" demek haddinize değil hiiiç kusura bakmayın.

Son düzenleme:
eşiniz ne kadar ıyı bı ınsanmış bence kıymetını bılın ve attığınız dayaklar için af dıleyın (çünkü ben olsaydm esınızın yerınde kafanızı patlatırdım da)

sorunun cevabı verilmiş ama şımarık oldugundan dolayı alamamışsın verilen cevapları.

kocana resmen şiddet uygulamışsın ve bu yüzden aslında dayagı da hak etmişsin. ama tabi adam iyi ki vurmamış. bi şımarıgın yaptıgı şımarıklıklara karşılık vermiş olsaydı haklıyken haksız duruma düşebilirdi.

özet olarak : şu durumda sen dayagı hak etmişsin. adam da demiş ki, ''dayagı hak ettin ama sabrediyorum, haddini bil, şımarıklıgı kes, müstehakını vermedigim için de yat kalk bana dua et''

Sen eşinin ailesiyle kötü olabilirsin.
Onlardan nefret edebilirsin.
Görüşmeye de bilirsin. Bunlar sana kalmış mevzular , ve bu konuda eşin dahi seni zorlayamaz.
Fakat şu var..

Onlar öyle diye ve eşinde kendi ailesi için bir takım yanlışlarının olduğunu kabul ettiği halde ondan ailesiyle görüşmemesini istemek , bana göre çok yanlış bir durum.
Sonuçta ailesi.Anne babası kız kardeşi vs..

Varsay ki oda senin ailenden nefret ediyor , sevmiyor ama saygı duyuyor . Sana gelip , ben ailenle geçinemiyorum sevmiyorum çok art niyetliler onlarla görüşmeni istemiyorum -dese

silip atar mıydın aileni ?

Direk soruna cevap veriyorum;
Evet bu şekilde davranmaya devam edersen, ileride eşin sana karşılığını verir demedi deme.
Şiddeti hiç bir zaman desteklemem ama herkesin bir sabrı var ve sen yeterince zorluyorsun.

Eşini seviyorsan onu ailesiyle birlikte değerlendirmekten vazgeç. Eşini herkesten bağımsız sev.
Kayınvalidenin ve görümcenin yaptıklarından eşin sorumlu değil. Sen görüşmezsen görüşme ama eşinden ailesini silmesini isteme. Buna hakkın yok.
Erkekler iki tarafı idare etmeyi bilmez öğrenemeyecekler de.

Yumruk atmak, kafaya cisim fırlatmak sende hala daha eşim şiddet uygular mı? telaffuzu bile çirkin diyorsun. Çok çelişiyorsun.
Hal böyleyken çocuk yapmayı falan düşünme bence.

Cok abartiyosunuz bence dovmemis ya tepkinize oyle demis uzatilcak bisey yok

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

eşiniz zaten ailesine karşı sizi koruyormuş
nasıl nefret etsin diyebiliyosunuz?
eşimin ailesini sevmem, sorunlarım var
ama eşim de sevmesin diyemem.
kan bağı denen bir şey var sonuçta.

ne desin eşiniz? alttan alma vur kır parçala mı desin?
tabiki idare et diyecek.
adam orta yolu bulmaya çalışıyor.

Oldu canım başka? Hastasın sen tedaviye ihtiyacın var.
Ciddi söylüyorum bunu.Bu kadar nefret hastalıklıdır.Kendini de bitirirsin.
Hoş bitmen yakındır böyle devam edersen.
Kilolu kıza baktı,kısa boylu şişko,ailesini silsin..
Acıdım adama.

Sorumun cevabi disinda tum yorumlar geliyor

sorunuzun cevabını soruyla vereyim ben de... psikolojik destek alıyor musunuz? alıyorsanız nasıl bir süreçten geçiyorsunuz? almıyorsanız, nasıl çevrenizdeki insanlar ve özellikle de kocanız bu duruma müdahale etmiyor?
kaynanam ölsün gebersin, görümcemi doğrarım, kocamın yeğeniyle ilişkisi olduğundan şüpheleniyorum vs vs bunları söylemiş olduğunuz için gerçekten tedaviye ihtiyacınız olduğunu düşünüyorum.
ya da çok başarılı bir trollsünüz, tebrikler; önünüzde saygıyla eğilirim.

ü-hüüüüü, bu kadınınki sırf nefret değil, aileni sil demek değil. burada ne biçim kvler okuyoruz, insanlar nefret ediyorum, görüşmek istemiyorum falan yazıyorlar, gayetle normal bir şey.
ama elenaaa görümcesini hedef tahtası olarak kullanmayı düşünüyor, böyle bir cümlenin ağzımdan çıkabilmesini bırak, aklımdan geçmesi için düşünce sistemimin bayağı bir hasar görmesi gerekiyor.

elena sende nefret sorunu var.. sadece eşinin ailesine karşı da değil, istisnasız bütün insanoğluna.. dünkü "gözüm kaydı" konusundan ve yorumlarından sonra böyle bir konu açmanı da taktir ile karşıladım

Elena sen kendine eş değil robot seçmeliymişsin, başını yerden kaldırmasın, kimseye bakmasın, sen ne dersen kimle istersen onunla konuşsun...

Allah çevrendekilere gani gani sabır versin...

canım sen ilk hatanı biliyor musun nerde yaptın? başlıca hatan "kendi aileni eşin için silmek" te
ve şimdi eşinden bu fedakarlığı bekliyorsun ama malesef söylemek zorundayım.bu gidişle çok beklersin.eşin asla ve asla senin için sırf sen onlardan hoşlanmıyorsun diye ailesine arkasını dönmeyecektir.eski konularını biliyorum.sen özellikle görümceni sevmiyorsun ama geçenlerde onlara gittiğinde eşin seni nasılda koruyup kollamıştı.hatta kardeşine veya ablasına karşı çıkmıştı "seni silerim"demişti (yalnış hatırlamıyorsam)böyle bir eş bulmuşsun allahına şükret.şimdiki erkekler biraz odunlar.asla eşleri olacak kadın için annelerini,kardeşlerini ezmiyorlar ama senin eşin böylelerinden değil.kıymetini bil.

Konunuzu okudum kendimce düşüncemi belirtecektim ki yazdıklarınızı gördükten sonra vazgeçtim.. Konuşmalarınız, tavırlarınız hiç hoş değil insanlar sadece sizin beklentinizi karşılayamazlar kimse sizin istediğiniz cevabı vermek zorunda değil. İnsanlardan yardım beklerken daha nazik ve kibar bir tavır sergileseydiniz şu an böyle yorumlar almazdınız

Çok hatalı,çahilce davranıyorsun.Biz de geçtik o yollardan.Eviliğini yıpraTıyorsun da haberin yok.Birgün senden bıkıp ayrılmak istediğinde değil de şimdi ayıkmanı isterim.Çünkü böyle bir durum sonucu boşanman ruh halini çok kötü etkiler,kendine bir daha gelemezsin ,belki de.

Son düzenleme:
dur bakalım dövünce nasıl davranılıyomuş der suratına bi tane çakarım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…