Tartisma sonrasi sakaya vuran erkek

Gokturkce90

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
26 Eylül 2015
75
38
3
35
Evet bi bir sorun aslında ne zaman tartisssak bir sonraki telefonda sakaci neseli bir adam buluyorum karsimda bende tam tersine soguk buzdolabi gibi konusuyorum sonra uzatan ben oluyorum o olmamis gibi davraniyor sizde durumlar nasil kim hatali davraniyor sizce

bir bakıma iyi bir şey bu.konuyu uzattıkça uzatanlara tahammülüm yok mesela artık benim

En sinir oldugum tip sorun çözülmeden şakaya vurulması problemi uzatmama niyeti de olsa bence hiç masum değil.Sorun çözülmeli halledilmeli sonradan şakaya vuruyorsan vur ki ama halledilmeden kapatılmaya çalışılması problemin daha çok büyümesine neden oluyor bence

Özür dilemesi güzel bişey ama.Yani gerçekten niyeti sorunun daha fazla uzatılmamasıdır sizde alttan alın derim o zman :) ben direkt tartışma esnasında şakaya vuruyor zannettim

Gerçekten uzatıyo olabilir misiniz? O da sizi kırmamak ve arayı bulmak amacıyla işi şakaya vuruyordur. Bence mantıklı :) siz olayı uzatıp oda sakız gibi uzatsa daha mı iyi olurdu?

Özür diliyorsa ona göre konu kapanmıştir sen uzatmis olursun trip atmak ya da soguk konuşmak yerine ozur dilediginde bu beni tatmin etmiyor kirginim diyerek kendini net ifade edebilirsin
Ben de boyle kendi kendine trip atip bir de nazlanmayi bekleyen insanlardan hoslanmam tavrın net olmali

Yuz yuze sorunlarimizi.codukten.sonra saka yapman.tabiki.hos ama.biyle konuyu ciddiye almadgini.dusunuyorum.diye.belirtebilirain keza erkek arkadasin bakis acisini.degistrmedgi surece senin buun caban.ona gore konuyu.uzatmak.ve dir dir olarak.adlandirilacak

Evet ya aslında biseye kiziyorum soguk konusup kapatiyorum sonra tekrar aradiginda tavrim suruyor ama elomde degil

Ama bu uzayan tavırlı haller gerçekten çok itici lütfen kırılmayın bana ama.. bi konuda tartışılır konuşulur sonra kapanır gider yani hemde her seferinde böyleyse asıl erkek arkdaşınız için durum daha zor demektir :( bu konuyu aşmaya çalışın derim sizin içinde daha iyi olur stres ve uzak durmalı haller insanın kendisinide yoran bişey neticede.

Back
X