Tartisma...

sstsessizol

Kayıtlı Üye
18 Nisan 2017
2.514
3.369
63
Su an mutsuz, huzursuz ve bi o kadar uzgunum. Esimle, annemin onunde tartistik. İlk defa oluyor bu sekilde. Hem de sacma sapan memlekete gitme sebebi yuzunden.
Annem misafirimiz ve onun memlekete yalniz gitmesine gonlum razi olmadi. Bizde daha sonraki gun kv ve kpgille arabayla gidecegiz ve arabada yer yok. Dedim ben otobusle gideyim annemle. Esimin gonlu olmadi. Cunku biz onlarin koyune gidecegiz direk. Annem merkeze. Sonra esim israrimi gorunce tamam git dedi. Annemle bana bilet bakmaya baslamis. Ama ben coktan vazgectim kabullendim durumu, gonlunun olmayisimi ve inat ettim. Onun tantanasi surdu, uzadikca uzadi. Her bayram oncesinde ya da sirasinda muhakkak bi tartismalarimiz oldu baska baska sebeplerden. Onu da vurguladi esim 73836289. kere.
Annem de esim yokken bana kizdi. Niye uzatiyorsun, sende hic akil yok dedi.
Yahu ben ne yaptim?? Kusura bakmayin boluk porcuk anlattim ama inanin sinirden ellerim titriyor. Yine bir bayrama daha afedersiniz b.ktan giriyoruz. Helal olsun bize. Hele annemin onunde tartismak beni mahvetti.

Ortada ne var anlamadim. Adam bilet bakıyormuş iste neyin inadını yaptınız ki

Adam tamam demiş işte, yani ne var da vazgeçip minik kızlar gibi "Gitmiycem iște" ye bağlıyorsunuz ki?

Teşekkür edip, bir de öpücük kondurup sarılarak "Beni kıramazsın sen biliyorum" filan deseniz, eşiniz bir daha düşünür, sizi mutlu görmek için bir şeyler yapmaya daha motive olur.

Olmamış böyle, yani kendi kendinizi durduk yere cezalandırmıș, huzursuzluk çıkarmışsınız. Anneye kulak verin biraz.

Tamam demiş bilet almış sonra ben vazgeçtim diye kavga çıkarttınız sanırım.
Regl olmanıza az kaldığını düşünüyorum ya da arabada annenize yer olmaması sizi üzmüş ki tepki verdiniz.
bu kadar küçük meseleden olay çıkartmak ne bileyim hoş değil. küçük şeyleri büyütmeyin anneniz haklı gidip eşinizi öpün ve onu ne kadar çok sevdiğinizi söyleyin :))

Ortada su var kizlar. Ben iki gundur ara ara dile getiriyorum annemle gitme istegimi. Ama esimin gonlu razi gelmiyor. Neymis biz evliymisiz, ayri gayri olmazmis vs vs. Benim israrci davranmamim sonunda zorla tamam dedi. Ama hala gonlu yok. Ne yapabilirdim? Gonlu olmadigi halde basip gitse miydim annemle? Yahu bir de arabada iki buklum gidiyoruz kalabaligiz ve benim sagligimla ilgili bi rahatsizligim var su an. Otobusun daha konforlu olacagini da dile getirdim ama yok yook... Asiri israrim sonucunda bilet bakmaya basladi. Sinir oldum ben de. Kusura bakmayin anlatamadim tam olarak.

Eşiniz haklı siz evlisiniz artık annenizin ve sizin farklı hayatları var o merkeze gidecek sizin köye gitme gibi bir sorumluluğunuz var.Annenizi tek göndermelisiniz . İki büklüm derken arabada kaç kişisiniz. Eğer anneniz gelmeyince hala arabada iki büklümseniz bencede ayrı gitmenizde yarar var. yada verin arabayı kayınpedere siz otobüsle gidin eşinizle annenizi merkeze bırakıp sizi alıp köye geçsinler hemde sizin için bir otobüs yolculuğu olur :)

Ee adam tamam demis uzatmayin binin otobuse gidin. Olmasi gereken o zaten ne demek anneyi yanliz gondermek. Benim kv olsa annemle biner kendi giderdi yada kp i otobuse bindirirlerdi tam otobus saatine yetisir annemi eve birakir onu alirlardi..Ayrica sen zaten onde degilmisin ne demek iki buklum gitmek.

Madem olur git dedi dakika dusunme annenle git icinde rahat etsin

Eşinin gönlü olmadan basıp gidemiceksen aşırı ısrar etmenın mantığı nedir? Aşırı ısrar edersen tabıki bıkıp tamam der bunu yaptırana kadar uğraşıp iş bilet bakmaya gelince bu seferde vazgeçtim demeniz insanı sinir eder yani. Ama nolursa olsun başkalarının önünde tartışma taraftarı değilim. Sizde hareketlerinizi bir gözden geçirin.

Israr ederken adamın zaten gönülsüz tamam diyecegi belli yani.
Hem ısrar edip sonrada vazgecmek sacma.

Eşinin gönlü olsa başta tamam derdi zaten. Zorla ikna edip sonra da adamın ayarlarıyla oynamissin, tamam dedikten sonra daha sempatik yaklassaydin keşke eşine. Neyse olan olmuş, annen de yabancı değil sonuçta olur böyle tartışmalar arada Çok takma,eşinle konuş ne yapacağına net karar ver

Ama sen hem istemiş, ısrar etmişsin. Ondan sonra da "Vazgeçtim" demişsin. Sence de olay biraz senden kaynaklanıyor olabilir mi ?

Eş bile olsa her zaman herkesin gönlü olsun diye bekleyemeyiz. Bazen o uyum sağlar bazen siz. Hazır kabul etmişken gidecektiniz sorun çıkmadan.

Kaç gündür dile getiriyorsunuz ona rağmen evet demiyor en sonunda yılıyor ve tamam diyor
Tamam derken niçin gönülden demesini bekliyorsunuz ki
Zaten en başından gönülsüz, tabiki de isteksiz evet diyecek mantıken..

fazla beklenti, gereksiz uzatma var yani evinin huzurunu kaçırmışsın ne gereği vardı uzatmanın bilemedim

Su an mutsuz, huzursuz ve bi o kadar uzgunum. Esimle, annemin onunde tartistik. İlk defa oluyor bu sekilde. Hem de sacma sapan memlekete gitme sebebi yuzunden.
Annem misafirimiz ve onun memlekete yalniz gitmesine gonlum razi olmadi. Bizde daha sonraki gun kv ve kpgille arabayla gidecegiz ve arabada yer yok. Dedim ben otobusle gideyim annemle. Esimin gonlu olmadi. Cunku biz onlarin koyune gidecegiz direk. Annem merkeze. Sonra esim israrimi gorunce tamam git dedi. Annemle bana bilet bakmaya baslamis. Ama ben coktan vazgectim kabullendim durumu, gonlunun olmayisimi ve inat ettim. Onun tantanasi surdu, uzadikca uzadi. Her bayram oncesinde ya da sirasinda muhakkak bi tartismalarimiz oldu baska baska sebeplerden. Onu da vurguladi esim 73836289. kere.
Annem de esim yokken bana kizdi. Niye uzatiyorsun, sende hic akil yok dedi.
Yahu ben ne yaptim?? Kusura bakmayin boluk porcuk anlattim ama inanin sinirden ellerim titriyor. Yine bir bayrama daha afedersiniz b.ktan giriyoruz. Helal olsun bize. Hele annemin onunde tartismak beni mahvetti.
Annen kvgille gitse sende eşinle otobüsle gitsen olmaz mı

Back
X