Tartışma

Ya evlilikler neden bu kadar insanı değiştiriyor? :(

Görüştüğüm kişiyle konuşmaya kıyamıyorum ki ona senden iyisini bulurum diyeyim.

Lütfen söylediğiniz lafın ağırlığını anlayın, siz nasıl kırıldıysanız oda kırılabilir.

Neyse bence de uzatmaya gerek yok barışın..:kahve:

Kizlar esimle demin tartıştık bir konu hakkında. Bana seninde karnın kurtlu olmuş dedi. Bikac defadır tartismalarda git diyor. Bende dayanamadım ben bir gidersem dönüşü olmaz kendini bulunmaz hint kumaşı sanma , sendende iyisini bulurum dedim . Bullll dedi çıktı gitti. Cok sinirliyim nasıl davranayim ben buna .
Arayan mevlasını da belasını da bulur kocadan iyisini kötüsünü bilmemde evli bir insana bu söz yakışmamış sanki arantıda gibi

Üzme kendini eşini. Millette ben kocalar be dertler var yahu
Orası öyle ama alismasin sürekli sürekli sabır taşı degilimki. 2saat önce geldi bir yere gitmesi gerekiyordu. Gelmiş bana gidiyorum ben X diyo
Ya evlilikler neden bu kadar insanı değiştiriyor? :KK43:

Görüştüğüm kişiyle konuşmaya kıyamıyorum ki ona senden iyisini bulurum diyeyim.

Lütfen söylediğiniz lafın ağırlığını anlayın, siz nasıl kırıldıysanız oda kırılabilir.

Neyse bence de uzatmaya gerek yok barışın..:kahve:
Benim esim gibi biride evlendikten sonra bana bunu diyorsa , gerisini düşünemiyorum. Biliyorum ağır konuştum ama onun söylediklerine dayanamadım. Ozaman git demesinde haklimi? Üstelik normal bir tartismayken konuyu gitmeye terketmeme getiriyorsa. Bende senden iyisini bulurum dedim hiç pişman değilim şuan

Arayan mevlasını da belasını da bulur kocadan iyisini kötüsünü bilmemde evli bir insana bu söz yakışmamış sanki arantıda gibi
Hic arantida değilim. Cok seviyorum esimi. Ama böyle şeyleri alışkanlık haline getirmeye başladı. Gitmeme terketmeme kadar getirdi küçücük konuyu. Bana böyle diyen adama iyisini bulurum demişsem .hic pişman degilim

Hic arantida değilim. Cok seviyorum esimi. Ama böyle şeyleri alışkanlık haline getirmeye başladı. Gitmeme terketmeme kadar getirdi küçücük konuyu. Bana böyle diyen adama iyisini bulurum demişsem .hic pişman degilim
O zaman öyle diyecektin
Kendi kişiliğimize yakışmak evliyken başkasını bulurum senden iyisini bulurum demek karşındaki ne kadar kötü biri olursa olsun ne yaparsa yapsın ayrılır önüne bakarsın ama bilmiyorum ya yakışı kalmamış siz yakıştırsanız kendinize sorun yok

Erkekler dırdırı sevmiyo onu biliyoruz.
Bu erkeklere esas herşeye he der gibi görünüp kendi bildiğini okuyacaksın.

Sinirini mi bozuyo hiçbir şey olmamış gibi muazzam keyifli görüneceksin, çayını kahveni alıp karşısına geçip gazeteni okuyacaksın.

Birşeyden hoşlanmadın mı, hiç dırdır yapmayacak direk kısasa kısas yapacaksın. O alır mesajı zaten.
Boşa uğraşıyoruz anacım:KK69:
Bunlar etkiye tepkiyi trip zannediyorlar
Ne desek dırdırcıyız, etiket hazır
O yüzden demeyeceksin bir şey

arkadaş ben anlamıyorum bu evlilikleri,
insanlar birbirini kaybetmekten korkmamalı kesinlikle evet ama bizim millet ve özellikle erkekler bunun cılkını çıkarıyor.
baktı ki hatun alttan alıyor, erkekte tepesine çıktıkça çıkıyor.
daha öncede söyledim, konu sahibesinin senden iyisini bulurum demesi yanlış, ancak sürekli git diyen birine susmakta böyle bir ortamda başka bir yanlış.

konu sahibi eşinle konuşarak anlaşabilirsiniz gibi geliyor, oturun hangi konularda, hangi cümlelerde kırıldığınızı anlatın birbirinize ve bundan sonra karşılıklı özveri ile davranmak adına kararlar alabilin.
baktın hala eskisi gibi laftan anlamıyor aklına sadece şunu getir.
"bu hayat senin ve hayata sadece bir kez geliyoruz."

Back
X