Tartışma..

zuhaloktay

ben onun GÖKKUŞAĞI'yım :)
Kayıtlı Üye
15 Ağustos 2011
300
2
46
İstanbul
bayanlar size şimdi yazacaklarımı lütfen okuyup bana bir yorum yapın çünkü ben kendim yorum yapamıyorum.
bugün kuzeenimle görüştük akşamda onun erkek arkadaşı ve benim erkek arkadaşım oturup bir yerlerde birşeyler yeriz diye bir plan yaptık amacımız aslında onları tanıştırmaktı ama gelin görün ki olay hiçde istediğimiz gibi gelişmedi hatta bir ara kavga çıkıcak diye ben ve kuzenim gerildik.
olay şöye gelişti biz ilk önce benim erkek arkadaşımın dükkanına gittik ordan hep beraber kuzenimin erkek arkadaşının dükkanına geçtik. iyi güzel giderken herşey bunlar tanıştı falan sonra kuzenim ben ve benim sevgilim kapının önüne sigara içmek için çıktık ve o arada ne yesek nereye gitsek falan gibi bir muhabbet gelişti muhabbet biraz uzayınca biz dedikki bu kadar yemeğin içinde iyecek bişey bulamıyoruz zıkkımın kökünü yiyelim bari falan gibi bir espiri geçti aramızda bunun üzerine kuzenimin sevgilisi dükkanını kapatırken eee ne yiyoruz napıyoruz falan diyince benimkide o muhabbetin üzerine biz zıkkımın kökünü yemeye karar verdik dedi işte olay burda patladı sen ne diyosun birader doğru konuş die bir tepki alınca haliyle benim sevgilimde sinirlenip tepki gösterdi kuzenim sevgilisi alıp nasıl gittiğini ben nasıl gittiğimi hatırlamıyorum.
size bunu anlatmamdaki neden hatalı olan gerginliği çıkartan kim?

bence senin sevgilin hatali, ilk defa tanistigi birine oyle bir cevap vermesi olmamis. da bu dert degil yani basit bi sey bence abartmayin

Yeni tanıştığım biri bana da zıkkımın kökünü yemeğe karar verdik dese bende aynı tepkiyi verirdim.Sevgilin yanlış anlamayı düzeltmek yerine sinirlenip tepki göstermiş.Bence sevgilin hakısız.

Erkek milletini şu tavırlarına hiç anlam veremiyorum
İlla gercekler ortamı
Olağan şeyler bunlar takmayın kafaya birbirlerini sevmeseler de olur bence

orda haksız olduğunu zaten bende kendisine söyledim oda haksız olduğunun farkında zaten sadece o an o mevzu olduğu için onunda ağzından öle bişey çıktı birden yoksa ilk defa tanıştığı birine böle bi kelime kullanmasının hatalı olduğunun bilincinde

bayanlar size şimdi yazacaklarımı lütfen okuyup bana bir yorum yapın çünkü ben kendim yorum yapamıyorum.
bugün kuzeenimle görüştük akşamda onun erkek arkadaşı ve benim erkek arkadaşım oturup bir yerlerde birşeyler yeriz diye bir plan yaptık amacımız aslında onları tanıştırmaktı ama gelin görün ki olay hiçde istediğimiz gibi gelişmedi hatta bir ara kavga çıkıcak diye ben ve kuzenim gerildik.
olay şöye gelişti biz ilk önce benim erkek arkadaşımın dükkanına gittik ordan hep beraber kuzenimin erkek arkadaşının dükkanına geçtik. iyi güzel giderken herşey bunlar tanıştı falan sonra kuzenim ben ve benim sevgilim kapının önüne sigara içmek için çıktık ve o arada ne yesek nereye gitsek falan gibi bir muhabbet gelişti muhabbet biraz uzayınca biz dedikki bu kadar yemeğin içinde iyecek bişey bulamıyoruz zıkkımın kökünü yiyelim bari falan gibi bir espiri geçti aramızda bunun üzerine kuzenimin sevgilisi dükkanını kapatırken eee ne yiyoruz napıyoruz falan diyince benimkide o muhabbetin üzerine biz zıkkımın kökünü yemeye karar verdik dedi işte olay burda patladı sen ne diyosun birader doğru konuş die bir tepki alınca haliyle benim sevgilimde sinirlenip tepki gösterdi kuzenim sevgilisi alıp nasıl gittiğini ben nasıl gittiğimi hatırlamıyorum.
size bunu anlatmamdaki neden hatalı olan gerginliği çıkartan kim?

mrhb canım gereksiz bi gerginlik olmus, ama bana sorarsan senin erkek arkadasın hatalı, daha yeni tanışmış bi samimiyeti tok, karsı tarafın saka kaldırıp kaldırmıycanı bilmiyor, o sözü söylememesi gerekirdi, demi. hem kuzenin arkadası anladığım kadarıyla muhabbetin, öncesinede dahil olmamış, verdiği tepkide haksız değil. sevgiliniz bu durumda daha sakin olup birader yanlış anladın öncesinde böyle bi konu geçti, o yüzden takıldım öylesine diye açıklama yapa bilirdi. bana göre sizin erkek arkadasınızda hata var yani naçizane fikrim. insallah düzeltirsiniz aranızı.

Yeni tanıştılar ya ikisi de illa bi artistlik yapacaklar..

Seninki suçlu..Karşıdaki adamın muhabbetten haberi yok..(doğru anladım di mi :15:)

Öbürü de suçlu,niye hemen horozlanıyor?

Karşısındaki densiz bir insan da olabilir,hemen böyle mi karşılık vermek lazım yani..

İkisiyle de kuzeninle birlikte ayrı ayrı konuşun..

İkna ettiğinize inandığınızda bir araya getirirsiniz..

O zamanda anlaşamazlarsa bir araya gelmeyin en iyisi..

hatasının farkındaysa sevgilin kuzeninin sevgilisinden özür dilemeli.ilk kez tanıştığım bi insan zıkkım kökü yemeye karar verdik dese bana güzel bi tokatımı yer:41:

Niye ozaman konuyu aydınlatmadınız da çekip gitti herkes sevgilisiyle.

Boşuna gerginlik yaratmışsınız.

Karşılıklı restleşilmiş sanırım.Durumu açıklayayım diyecekti sevgilin.

Erkek milleti işte.

Ha bu arada kuzeninde o muhabbetin içindeymiş neden sevgilisine durumu anlatmamış ki.Tuhaf

Yeni tanıştılar ya ikisi de illa bi artistlik yapacaklar..

Seninki suçlu..Karşıdaki adamın muhabbetten haberi yok..(doğru anladım di mi :15:)

Öbürü de suçlu,niye hemen horozlanıyor?

Karşısındaki densiz bir insan da olabilir,hemen böyle mi karşılık vermek lazım yani..

İkisiyle de kuzeninle birlikte ayrı ayrı konuşun..

İkna ettiğinize inandığınızda bir araya getirirsiniz..

O zamanda anlaşamazlarsa bir araya gelmeyin en iyisi..

benimki suçlu onun farkında zaten ama oda öyle bi diklendiki elini bunun göğsüne falan koyup noluyo birader sen ne biçim konuşuyosun diyince işte erkek milleti anında sinir yapabiliyo

onun erkek arkı hatalı senin değil şakadan bi tavırla zık. kök. demiş altı üstü...ne diyosun birader demeye ne gerek var? kadının rüyasını öğrendinmi pekii kumaş maazası olan seninkiydi dimi

onun erkek arkı hatalı senin değil şakadan bi tavırla zık. kök. demiş altı üstü...ne diyosun birader demeye ne gerek var? kadının rüyasını öğrendinmi pekii kumaş maazası olan seninkiydi dimi

:) onun kokusu çıktı zaten bu erkek milleti birazda böle şeylerde akıllı olmayı bilseler çok iyi olucak kız bundan numarasını falanda istemiş bugün bizimkinin jetonu anca düştü zuhal sen haklıymışsın demeyi bugün başardı

:9::9::9:o da anlamıştır ama seni kıskandırmak istemiştir biraz daha ilgilen diye.yoksa kız sadece " merhaba" dedi diye bile "saçma muhabbetler" döndüren de yine erkekler.ne cindir oo:2:

:9::9::9:o da anlamıştır ama seni kıskandırmak istemiştir biraz daha ilgilen diye.yoksa kız sadece " merhaba" dedi diye bile "saçma muhabbetler" döndüren de yine erkekler.ne cindir oo:2:

öle valla :)
ama bugünkü olay daha çok canımı sıktı ya üzüldüm gerçekten nebilim böle olsun istemezdim

ikisi de suçlu çünkü:
kuzeninin sevgilisi önceki muhabbeti bilmiyor doğal olarak erkek arkadaşın öyle bir laf söyleyince yanlış anlaşılmıştır.
ama karşı tarafta neden hemen artislik yapmış oda ayrı bir konu,nası yani ne zıkkımı falan diye sorabilirdi hemen kavgaya girmeye gerek yoktu,
bu durumda ortalığı sakinleştirmek size düşmeliydi :)

bence ortada ıkı suclu var o'da sen ve kuzenın .erkek arkadasın esprıye kapılıp kuzenıne zık .koku yıyecegız dıyebılır ,kuzenın sevgılısıde hıc tanımadıgı bırı oyle cvp verınce sert tepkı verebılır .ama sız ıkı kız neden sevgılılerınızı kacırdınız ben onu anlamadım .ıkınız oturup durumu izah edıp tatlıya baglıyabılırdınız .ama sız sevgılılerınızı kacırmıssınız :52:

Back
X