- 28 Aralık 2017
- 2.834
- 9.781
- 158
- Konu Sahibi smollgirl20
Eskiden oyle degilseniz birseyler yasadiniz demek ki onu asarsaniz eski gucunuzu bulursunuz
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
'Kavgacı olmamanız artı bi özellik bence.' yi 'Kavgacı olmanız artı bi özellik bence.' diye okuyunca bir an üstüme alındım.Kavgacı olmamanız artı bi özellik bence.
'Kavgacı olmamanız artı bi özellik bence.' yi 'Kavgacı olmanız artı bi özellik bence.' diye okuyunca bir an üstüme alındım.![]()
Evet yasadim ama dayak degil bole ayarli hiderli bir gunumde kendimi savunurken gorumcemin kocasiyla atistik hemde fenaGeçmişte bununla ilgili ağır şeyler mi yaşadınız?
Dayak yemek, rencide olmak gibi?
Herkes derken sikınti yasadigim kisilerden bahsetmisyimNeden herkesten kaçıyorsunuz ki?
Herkesle mi kavgalısınız?
Dostunuz,arkadaşınızda mı yok?
Aglayasim geldiginde gulmek zor olmazmi peki ? Siz denediniz sanirim basarabildinizmi o an gulmeyiAğlayasın geldiğinde gülmeye calış. O zaman yaşlar gelmiyor. Sonra toparlarsın. Bende senin gibiydim. Alıştım artk kendimi dizginledim. Tartışmayı bile beceremeyen aşırı hassas biri olmak istemedim. Çünkü ağlamak konuyu kapatıyor. Sen ağlayınca karşındaki insan kaçıyor. Ya da bunu senin kendini haklı çıkarma huyunmuş gibi algılıyor. Sonra seninle bir daha tartışmak da istemiyor. Çünkü mantıklı bir şeyler duymayı umuyorken zırlıyorsun.
Aklıma gülmeyi getirdim. Yani o an kafamı ağlamaya değil de gülmeye vermeye calısınca aglayası gidiyor insanın. Gerçekten gülmene gerek yok ki. Duygular yoğunlasınca aglayasın geliyor ya, o an ağlamana sebep olacak o duruma yoğunlaştıgın için kendine engel olamıyorsun. Ama aynı an da o duygudan çıkmak da senin elinde oluyor. Ben içimden "gülsem mi ki hadi deneyeyim" diye geçirdiğimde bile düşüncemi başka yöne vermiş oldugum için duygu yoğunlugum azalıyor. Ben buna bu şekilde çözüm getirmiştim, ama sen bunu "gülme" değil de, başka bir aksi düşünceyle de yapabilirsin. Önemli olan dikkatini başka bir şeye vermen. Sonra zaten bunların hiçbirine gerek kalmıcak. Ne zaman ağlanır, ne zaman kendini dizginlemelisin öğrenirsinAglayasim geldiginde gulmek zor olmazmi peki ? Siz denediniz sanirim basarabildinizmi o an gulmeyi