inşallahİnşallah düşündüğüm şey değildir. Geçirdiğim kötü zamanlar geldi aklıma.
Yeni sevgilisiyle.sevgilim ile dün tartıstık o saatten beridir hiç konusmadık, 2-3 saattir aktif biriyle yazışıyor ve bana yazmıyor daha önce yapmazdı böyle ya kiminle konuşuyordur acaba ne diyorsunuz bu duruma?
hiç sanmıyorumSen de aktifsin.O da aynı şeyleri senin için düşünüyor olabilir.
Bu sorunun cevabını sanırım sadece erkek arkadaşınız biliyordur :)sevgilim ile dün tartıstık o saatten beridir hiç konusmadık, 2-3 saattir aktif biriyle yazışıyor ve bana yazmıyor daha önce yapmazdı böyle ya kiminle konuşuyordur acaba ne diyorsunuz bu duruma?
bu çok ağır olduYeni sevgilisiyle.
evet maalesef ki öyleBu sorunun cevabını sanırım sadece erkek arkadaşınız biliyordur :)
öyle bir durum yoktur, bunu bana yapmaz umarımAma şunu söyleyebilirim, kendi geçmişimden bir örnekle, 5 yıllık sürekli ayrılıp barıştığım bir erkek arkadaşım vardı, biz whatsapptan konuşmuyorken, geceleri saatlerce çevrimiçi kalıyordu, beni gıcık etmek için bilerek yaptığını bile düşündüm, insan konduramıyor ama sonradan benden başka bir kızla daha görüştüğünü ve çıktıklarını öğrendim.
ciddi bir kavga ettik ve yazamam çok kırıcı şeyler söyledi banaNiye çevirim içisin acaba ne haltlar yiyorsun yazsan? Madem ciddi şüphelerin var hesap sormak hakkın.
O da kem küm ederse sinirli bir cikis yaparsa bil ki karistiriyordur
Şayet gülumseyip sempatik bir cevap verirse kiskanmana sevinmistir.ve masumdur.
İnsan psikolojisi böyle işte.
Ben de öyle diyordum, yok canım asla öyle bir şey yapmaz, beni gıcık etmek için bilerek çevrimiçi duruyor fln diye düşünüyordum. Umarım öyle değildir tabi ki. Ne kadar zamandır birliktesiniz? yaz çok merak ediyorsanöyle bir durum yoktur, bunu bana yapmaz umarım
dün de sanki bilerek tartışma çıkarmış gibiydi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?