tartistik.

Cekmeyelim demedi.şimdilik kapora vermeyelim dedi.biz düğünden sonra cekilmeye dusunuyorz çünkü gidip gelelim dedi.

Peki sizn korkunuz ne? Koparayi vermezken resimlerimiz yanarmi diye dusunuyosunuz? Ben hala anlamadim. Neden kizdiniz siz?

Peki sizn korkunuz ne? Koparayi vermezken resimlerimiz yanarmi diye dusunuyosunuz? Ben hala anlamadim. Neden kizdiniz siz?
Foto konusu açılıyor başlıyor gerilmeye. Ben de mutfak halısı alalım kalan parayi kapora olarak verelim dedim .bu da hali almayalim foto da bekleyin kaporasi vermeyelim.günlerdir hesap kitap yapıyorm senden de hiç ses çıkmıyor dedi.senden ses çıkmıyor demesinin amacı bu kalan parayla ilgili ben de sorsan söylerdim dedim.bu lafa çok bozuldum. Para konusu açılınca başlıyoruz gerilmeye

İkimizde para olmadığı için halilar kaldı alamadık. O yüzden nerden geldi bu halılar olmasın diye haberi oldu

Halılar ablamın hediyesi derdiniz.
..

Şuan düğün stresinden öyle konusmustur.
Karakterini az çok biliyorsunuzdur. Para esirgemez de diyorsunuz, bu yüzden strese bağlanabilir bu durum.

Cekmeyelim demedi.şimdilik kapora vermeyelim dedi.biz düğünden sonra cekilmeye dusunuyorz çünkü gidip gelelim dedi.

Düğünden sonraya fotoğraf nasıl oluyor ki?
O iş yatar düğünden sonraya kalinsa.
Ayrıca aynı zevki vermez ki.

Mutfağa halı alacak parası olmayan insanlarla neden evlenmek icin acele ediyorsunuz?Para biriktirin cebinizde ablanızdan alınan degil kendi paranız olsun öyle evlenin daha doğru olmaz mı sizce de?
Asla maddiyatcı görülmek istemem ama iki gönül bir olunca samanlık seyran olmuyor,bunu tez vakitte anlamanızı dilerim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…