- 24 Aralık 2014
- 10.840
- 10.203
- 298
- 31
- Konu Sahibi ailedostu1
-
Cekmeyelim demedi.şimdilik kapora vermeyelim dedi.biz düğünden sonra cekilmeye dusunuyorz çünkü gidip gelelim dedi.Anlamadim. Fotograf cekinmeyelimmi dedi?
Cekmeyelim demedi.şimdilik kapora vermeyelim dedi.biz düğünden sonra cekilmeye dusunuyorz çünkü gidip gelelim dedi.
Foto konusu açılıyor başlıyor gerilmeye. Ben de mutfak halısı alalım kalan parayi kapora olarak verelim dedim .bu da hali almayalim foto da bekleyin kaporasi vermeyelim.günlerdir hesap kitap yapıyorm senden de hiç ses çıkmıyor dedi.senden ses çıkmıyor demesinin amacı bu kalan parayla ilgili ben de sorsan söylerdim dedim.bu lafa çok bozuldum. Para konusu açılınca başlıyoruz gerilmeyePeki sizn korkunuz ne? Koparayi vermezken resimlerimiz yanarmi diye dusunuyosunuz? Ben hala anlamadim. Neden kizdiniz siz?
Para yok ama hiçbişeyden de kısmıyosun.
Bazı şeyler bir kere oluyor amaPara yok ama hiçbişeyden de kısmıyosun.
İkimizde para olmadığı için halilar kaldı alamadık. O yüzden nerden geldi bu halılar olmasın diye haberi oldu
Cekmeyelim demedi.şimdilik kapora vermeyelim dedi.biz düğünden sonra cekilmeye dusunuyorz çünkü gidip gelelim dedi.
Dış cekimDüğünden sonraya fotoğraf nasıl oluyor ki?
O iş yatar düğünden sonraya kalinsa.
Ayrıca aynı zevki vermez ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?