taş lsa çatlardı???

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaşlar sevgılım benımle hıç ılgılenmıyor eskısı gıbı degılız bunu ona soyledıgımde sorun yok sen buyutuyorsun dıyor:14: mesajlasmayı sevmıyormus artık guzel mesaj okumayı sevmıyormus musta mus....:31: cıldırcam ben goruselım demeden gorusmuyoz 1hafta goruselım demesem ınanın demezzzz cıldırıyorum yaa:18: aynısını bız yapsak aldatıyor oluruzz:30: tutmaya calısıyorum ılgılnmmye clsyrum ama dynamıyorum ufff bana akıl verın arkdslar anldımkı enıyısı cok ykın olmmk nekdrd sevesen sev ozletmek kndını 1.5 ay sonra okuluma gtcem ayrı olcaz ozaman ozlıcek sayılı gunler kldı tık yok:47: ona çok asıgım sarıldıgımda oluyorum nfesınle nfes alıyorum:84: napmalıyım arkdslar nsl dyncam nolur ynımda olun.... hytımda okdr cok srnlarım varkı herseye rgmen nefes aldıgım ıcın çok skur dıyorum ama konu sevdıgın olunca hersey bırkenara o bır kenara :97: mutsuzum:85::85:

Son düzenleme:
Merhaba canim.Uzulme,ama belki sevmiyor seni.Onu bir dene istersen,ne bileyim iste bir arkadasindan onu aramasini iste,onunla tanismak istedigini soylesin,bakalim ne reaksyon veriyor,tanisirsa demekki seni sevmiyor,eger tanismazsa o zaman seviyor demekki.Eger seviyorsa ve boyle yapiyorsa da onunla onun sana davrandigi gibi davran,arkadaslarinla vakit gecirerek kendini oyala ,ama onu cok arama.Erkekler boyle malesef,kendileriyle cok ilgilenildigi zaman simariyorlar.....Her sey duzelir insallah canim,yeterki sabirli ol ve ona onun gibi davran.......:34:

Back