taş olsa çatlardı???

bence de ilgilenme rahat bırak. bu süreçten sonra da kalkıp "aman çok iyi geldi "derse at gitsin bu adamı.. ama yok özlerse ne mutlu size...

neden üstüne düşüp nimetten fasulye durumuna düşürüyorsunki.madem bunaltıyorum tamam sen bilirsin de çek kendini biraz.üstüne düştükçe bunalıyor belkide senden soğuyor.4 yıl olmuş her an herşey toz pembe olmayabilir.vardır çocuğunda bi bildiği derdi tasası.çok üstüne gidersen bunun sonunda bi süre görüşmeyelim diyecek ve ayrılıklar başlayacak gibi duruyor.

evet ilginden sıkılmış olabilir. sık sık görüşme. ben nişanlıyım, nişanlımı ben aramam. hep o beni arar.. bir defa ara nolursun diye yalvarıyor. hep o der seni seviyorum diye, ben belli etmemeye çalışırım...

doğum gününde aradım ve seni seviyorum dedim.. bana cevabı ne oldu kızlar biliyormusunuz?
bu sözü duydum ya evden işe koşarak gidesin var :) sevindirik oldu...

ramazan öncesi hergün görüşüyorduk. sabahtan akşama 10-15 defa telefonda, hergün akşamdan geceye yüzyüze. ben sevdiğimi çok belli ediyordum. seviyordum, öpüyordum, dibinden ayrılmıyordum, bir dediğini iki etmiyordum, çocuk gibi onunla ilgileniyordum.. baktım iplememeye başladı. ramazan geldi durum değişti. 2 defada ayrılmaya kalkınca araya mesafe koydum... şimdi günde 2-3 defa arıyor. sesini duymak istedim, seni seviyorum diyor. sonra yüz yüze görüşmemiz haftada 1 güne indi. dün akşam bana diyorki "seni deli gibi özledim, sensiz olamıyorum, seni çok seviyorum" yani ne kadar az görüşme okadar çok sevgi, kıymet, muhabbet.. :) ağırdan satmak gerekmiş geç oldu ama bunu anladım :)

Back
X