• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taş mısın adam

Ha sonuç olarakta belki psikolojik sorunlardan yıprandıgım için uzuldugum için o eski davranışları pek yok ama değişken yani dengesizdir biraz benim eşim hiçte belli olmuyo ama dedigim gibi çok zor dönemde geçtiğim için üzülüp eskisi kadar yüklenmiyo
Umarim mutlu olursunuz. Benimki bana olgun gelmiyor pek. Şımarık cocuk gibi bisey geliyor.

Umarim mutlu olursunuz. Benimki bana olgun gelmiyor pek. Şımarık cocuk gibi bisey geliyor.
Teşekkür ederim umarım senin için de hersey guzellesir ve yolunda gider. O şımarıklık benim eşimde de var ama ailesinin yanindayken çıkıyo ortaya bu özelliği

Karşısındakini sevmeden evlenen çok özellikle erkekler çok rol yapıyor ve kadınlar inanıyor açıkçası...

Teşekkür ederim umarım senin için de hersey guzellesir ve yolunda gider. O şımarıklık benim eşimde de var ama ailesinin yanindayken çıkıyo ortaya bu özelliği
Bana sokmuyor vala benimkininki

Karşısındakini sevmeden evlenen çok özellikle erkekler çok rol yapıyor ve kadınlar inanıyor açıkçası...
Yalan söyleme amaçları ne? Ne amaçla böyle bi evlilik yapıyorlar? Sonra da tahammülsüz oluyolar iste böyle.

Yalan söyleme amaçları ne? Ne amaçla böyle bi evlilik yapıyorlar? Sonra da tahammülsüz oluyolar iste böyle.
Bunları da onlara sorun yav ben çevremde duydum böyle sevmeden evlenen erkekleri filan var diye söylemek istedim yalan söyleme amaçlarını bilemem ama erkeklerin söylediklerinin %90sı zaten yalan...

Sevilmiyorum umursanmiyorum onemsenmiyorum.. bir taşla duvarla evlendim galiba. Ulan niye evlenirsin sevmedigin insanla? Sorsanız yapıp yapıp küsen ben. Ne yapıyorum? Hiçbir sey. Hiçbir sey dayatmiyorum ben ona. Kendi en ufak isteği olmayınca duvar örülüyor araya. Evde esen soğuk rüzgarlar ve iki yabancı biz. Birkaç gün önce saygısız falan dedi defol git dedim ertesi gün geldi sarildi. Illa saygiyi mi bozalim nedir? Yarından itibaren evi b.k götürsün hicbir sey yapmayacağım telefonlarını da açmayacağım. Yakındır evden de giderim zaten...

Benimle iletisim kurmuyor.
Ayni durum canim bendede var yoruldum artik napcam bilmiyorum sosyal aglara cok giriyon yorum yapiyon diyom basliyo cenen cok felan filanda bakiyom yiyommuda yemeyle ne alakasi varya esimle vakit gecimek benle ilgilenmesini beklemek bencillik hep kendimi düşünüyomusum yoruldum artik..

Ben cok duygusalim devamli ilgi bekliyorum devamli derken seni seviyorum desin arada canim desin sanki dünyayi istiyom intenette vakit gecirmesini istemeyince bütün sorun bende çenem oluyo

Tek fark severek evlendik halada seviyoruz ama benim ilgi beklemem sosyal agina müdehale etmem çiltirtiyo aramiza bi set koyyo istemiyom ya hepsini kapatsin toptan kurtulalim ne yani ölüyozmu internetsizzz

Onun da keyfi yerinde degil canim emin ol,kasitli yapiyor bunu sirf (bak ben takmiyorum nasilsa dedigime geleceksin)oda kivraniyor merak etme:KK66:guc savasina girmis sadece...sende keyifli ol sarkilar mirildan yanindan gec hic umrunda olmasin:))bak nasil essekten dusmuse donuyor:-)
O duvar ordugunde
Sevilmiyorum umursanmiyorum onemsenmiyorum.. bir taşla duvarla evlendim galiba. Ulan niye evlenirsin sevmedigin insanla? Sorsanız yapıp yapıp küsen ben. Ne yapıyorum? Hiçbir sey. Hiçbir sey dayatmiyorum ben ona. Kendi en ufak isteği olmayınca duvar örülüyor araya. Evde esen soğuk rüzgarlar ve iki yabancı biz. Birkaç gün önce saygısız falan dedi defol git dedim ertesi gün geldi sarildi. Illa saygiyi mi bozalim nedir? Yarından itibaren evi b.k götürsün hicbir sey yapmayacağım telefonlarını da açmayacağım. Yakındır evden de giderim zaten...

O duvar ordugunde biliyor ki siz istedigini yapacaksiniz..bence duvar ordugunde onu gormezden gelin..erkeklerin genel ozelligi galiba ketumluk genelde pek bisi anlatmayi sevmezler..benim esimde cok bisi anlatmaz.arada tatsizlik oldugunda odalari degistiriyoruz en gec yarim saate hersey duzelmis oluyor

Düzelmiyor böyle durumlar...

Evlilik ilerledikçe küs kalma süresi de uzuyor.

Karşımda kanlı canlı iki örnek var.

Muhtemelen size istediklerini dikte edebilmek adına ''erkek egosu'' taktik deniyor olabilir. Yeni evliyseniz mücadele edin biraz.. Terapistler aslında cicim ayı olarak geçen dönemin cok tehlikeli insanların gerçekten birbirini tanıdıkları ve bu surecte bir sürü tartısma yasayabileceklerini ve ınsanların bu yuzden su yanılgıya dustuklerını soyledı; ''Cicim ayı böyleyse, sicim ayı daha beter olur'' sizde bu yanılgıya dusmeyın..

Ayrıca tartısmaktan zıyade nasıl barıstıgınız cok onemlı.. Eşinizin direktiflerini küsmeye dayandıracak kadar sizi zorluyorsa zaten bi yanlıs vardır.Tekliflerinin hepsine evet hepsine de hayır demeyın.. Sizin dusundugunuz gibi karsı tarafta sizin onu ıstemedıgınızı ve degıstıgınızı dusunebilir. Farklı sehırde olsa bence gidin cift terapisi yaptırın derim..

abowwww ha duvara konus ha ona o adam düzelmezzz

22 - 31, çok fark bence. Dediğiniz gibi, muhtemelen çok birşeyden anlamadığınızı düşünerek konuşmuyordur.

Eğitim durumunuz aynı mı? Bence üzerine düşmeyin; onsuz hayatınızın keyfine bakın. Küs de kalmayın ama, gerektiği kadar muhatap alın. Asıl o dert etsin, niye eskisi gibi peşimde değil diye. Belki kendine çeki düzen verir biraz.

Çok zor bir durum .. Bazı insanlar böyle malesef .

Back
X