Taş oldum resmen...

Hasta tabikide. ya ablamın çeyizlerini almaya geldiler. Hani para alınır ya erkek tarafından bende aldım parayı sonra oo bu paraya bende taşırım bunları dedim gülüştü herkes. ben nasıl o kadar erkeğin içinde espri yaparmışım. nasıl gülebilirmişim. düşünebiliyormusun yaaa

Yok artık :KK57: baya sacmalamis. Diyecek söz bulamıyorum çok var aslında da burda denmez:sinirli:

Ya ilişkiye başlayınca bu kadar değildi sinirliydi yine ama bana hep senden sonra düzelicem falan dedi. yalan tabiki de. 23 yaşında. Salak o ya korkkmazz
23 mü? Sen de genceciksindir o zaman.

Valla bi sadaka ver tez zamanda. Sözlenecektim diyorsun. Allah'tan erken göstermiş, daha fazla saklayamamış kendini.

Biraz önce geldi yine saydırıp duruyor ya deliricem. ben işin peşini bırakmıcam demeler falan. biri seni doldurdu yada sana büyü yaptı kesin diyo. ay allahım sabır

yaklaşık 3 4 aydır hayatımda biri var. İlk başlarda bana iyi geliyordu ama zaman geçtikçe kendime zarar vermeye başladığımı farkettim.
onunla aynı işyerinde çalışıyoruz. Hatta abimle babam da bu şirkette. Malesef...
ilk başta bana hep destek oldu. çok yardımı dokundu. ama daha sonralarında yaptığı her iyiliği hepsini ama hepsini yüzüme vurdu en ufak bir kavgamızda. Abin işten atılacaktı ben engel oldum. Seni atacaklardı ben engel oldum. Ben olmasam senden bişi olmazdı. O geldikten sonra kendime olna özgüvenimi kaybettim ne yazık ki... Annen baban sana değer vermiyor ben onlardan çok seviyorum seni. Ki bu yalan. Üstüme titrerler benim. Herşey bir kavga sebebi mesela. Misafir gelir mesaj atamam kavga kıyamet. Annemlerle plan yaparız kavga kıyamet. Telefonuma ona sormadan fotograf programı indirmişim kavga kıyamet. ve hep o haklı hep hep hep. bana geçen gün ya adam olursun yada seni zor durumda bırakırım dedi. tehdit edildim resmen... daha bissürü şey var ama kafam o kadar dolu ki. o kadar yorgunum ki. ve dün kararımı verdim bitirdim. sen misin bitiren. bu vicdansızlığı kaldırabilcekmiymişim. onu öldürüyormuşum. 3 4 aydır yaptığı ne varsa hepsini teker teker anlattı. iyi olanları tabiki. ama ben ondan çok soğudum. istemiyorum ya istemiyorum. Bana dedi ki sen benim gibi adam bulursan bravo. neymiş başkası olsa bana dokunurmuşmuş. ben dokundururdum zaten. ama şuan ne vicdan azabı ne üzüntü hiç bişey yok. biraz önce geldi saydırdı yine bana masaları kırdı gitti. ben ? tek bir damla gözyaşı tek bir damla his yok şuan içimde...

Vay arkadas utanmasa seni ben buyuttum besledim adam ettim diyece herife bak 4 ayda aldigi tavirlara bak, kesinlikle uzak dur bu manyaktan, telefonundaki resim app inden ailenle yaptigin programam kadar nasil karismasina izin verdin cidden aklim almiyor elin adami kim oluyor ve ne hakla seni bu sekilde eziyor. Boyle herifleri s...,tir edeceksin , sevgilisi olunca bir kadinin kendilerini bir halt sana psikolojik hasta manyaklardan biri iste. Senin ailen seni sever sevmez onami kalmis burnunu sokmak iyi dayanmissin 4 ay bu manyaga, bundan sonra selam bile verme bence, ve dikkatli ol kesin sana kinlenip zarar vermeye calisacak bu tarz delileri bilirim ben birde ayrilmani kendine yediremez yani.

Vay arkadas utanmasa seni ben buyuttum besledim adam ettim diyece herife bak 4 ayda aldigi tavirlara bak, kesinlikle uzak dur bu manyaktan, telefonundaki resim app inden ailenle yaptigin programam kadar nasil karismasina izin verdin cidden aklim almiyor elin adami kim oluyor ve ne hakla seni bu sekilde eziyor. Boyle herifleri s...,tir edeceksin , sevgilisi olunca bir kadinin kendilerini bir halt sana psikolojik hasta manyaklardan biri iste. Senin ailen seni sever sevmez onami kalmis burnunu sokmak iyi dayanmissin 4 ay bu manyaga, bundan sonra selam bile verme bence, ve dikkatli ol kesin sana kinlenip zarar vermeye calisacak bu tarz delileri bilirim ben birde ayrilmani kendine yediremez yani.
Aynen öyle şuan feci kinlendi zaten. Korkmuyormuş gibi yapıyorum ama inan çok korkuyorum aslında...

Bu tür manyaklar dışardan normal gözüküyor azcık yaklas Çıldırıyorlar

Sadaka ver bence

Back
X