• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

taş olsa çatlardı???

prense_s

'küçüğüm..'
Kayıtlı Üye
19 Nisan 2011
726
10
46
Tekirdağ
arkadaşlar sevgılım benımle hıç ılgılenmıyor eskısı gıbı degılız bunu ona soyledıgımde sorun yok sen buyutuyorsun dıyor:14: mesajlasmayı sevmıyormus artık guzel mesaj okumayı sevmıyormus musta mus....:31: cıldırcam ben goruselım demeden gorusmuyoz 1hafta goruselım demesem ınanın demezzzz cıldırıyorum yaa:18: aynısını bız yapsak aldatıyor oluruzz:30: tutmaya calısıyorum ılgılnmmye clsyrum ama dynamıyorum ufff bana akıl verın arkdslar anldımkı enıyısı cok ykın olmmk nekdrd sevesen sev ozletmek kndını 1.5 ay sonra okuluma gtcem ayrı olcaz ozaman ozlıcek sayılı gunler kldı tık yok:47: ona çok asıgım sarıldıgımda oluyorum nfesınle nfes alıyorum:84: napmalıyım arkdslar nsl dyncam nolur ynımda olun.... hytımda okdr cok srnlarım varkı herseye rgmen nefes aldıgım ıcın çok skur dıyorum ama konu sevdıgın olunca hersey bırkenara o bır kenara :97: mutsuzum:85::85:

ne zamandır çıkıyorsunuz?
yaşlarınız kaç?
birden böyle mi oldu yoksa hep mi böyleydi?
bunları cevaplar mısın canım ona göre bişi dicem

ne zamandır çıkıyorsunuz?
yaşlarınız kaç?
birden böyle mi oldu yoksa hep mi böyleydi?
bunları cevaplar mısın canım ona göre bişi dicem
4.yılımızdayız ben 20 o 21 canım.. 5 6 aydır boyle onu cok sıktıgım belırttı falan klasık durumlar bısı desem bunaltıyosun benı fln dıyo:14:

Kesinlikle sen görüşmeyi teklif etme,neden görüşmüyoruz da deme..umursamaz,gamsız ol bak nasıl kıymetin artıyor.

Harfleri yutmasanız anlamamız açısından ve dilimizin bozulmaması açısından daha iyi olmaz mıydı sizce?

Konunuza dönecek olursak yaşadığım ve çevreden gözlemlediğim ne kadar kaçarsan o kadar değerlisin.Bence saçma ama bu erkeklerin algılarında bir gariplik var. =) O yüzden çok üzerine düşmeyin.Zor olsa da tutun kendinizi.O çok değer veren insanı bulamayınca eyvah kaybediyor muyum demeye başlar emin olun.​

arkadaşlar sevgılım benımle hıç ılgılenmıyor eskısı gıbı degılız bunu ona soyledıgımde sorun yok sen buyutuyorsun dıyor:14: mesajlasmayı sevmıyormus artık guzel mesaj okumayı sevmıyormus musta mus....:31: cıldırcam ben goruselım demeden gorusmuyoz 1hafta goruselım demesem ınanın demezzzz cıldırıyorum yaa:18: aynısını bız yapsak aldatıyor oluruzz:30: tutmaya calısıyorum ılgılnmmye clsyrum ama dynamıyorum ufff bana akıl verın arkdslar anldımkı enıyısı cok ykın olmmk nekdrd sevesen sev ozletmek kndını 1.5 ay sonra okuluma gtcem ayrı olcaz ozaman ozlıcek sayılı gunler kldı tık yok:47: ona çok asıgım sarıldıgımda oluyorum nfesınle nfes alıyorum:84: napmalıyım arkdslar nsl dyncam nolur ynımda olun.... hytımda okdr cok srnlarım varkı herseye rgmen nefes aldıgım ıcın çok skur dıyorum ama konu sevdıgın olunca hersey bırkenara o bır kenara :97: mutsuzum:85::85:

sonun bana benzerse ki inşallah benzemez, olacakları söylüyorum. sen en son dayanamayacaksın, bari bir süre konuşmayalım beni özleyecek mi, anlayacak mı artık diyeceksin. görüşmediğiniz sürede ondan hiçbir atak gelmeyecek. sen dayanamayacaksın konuşacaksın. o da "görüşmediğimiz bu süre bana çok iyi geldi!" diyecek. sen de allah cezanı versin diyip bitireceksin..

"hepsi aynı" klişesini kullanmak istemiyorum ama %90ı aynı diyim.

bence o soğumuş.. sende soğuk davran.. bakalım kaybetme korkusu olacakmı?
eğer yaklaşırsa demekki ilginden sıkılmış, biraz kafa dinlesin.
sende çok belli etme sevdiğini, söyleme. zaman tanı ona...
sevdiğini belli edince çantada keklik görüyor, iplemiyor bizi erkek milleti.

bence o soğumuş.. sende soğuk davran.. bakalım kaybetme korkusu olacakmı?
eğer yaklaşırsa demekki ilginden sıkılmış, biraz kafa dinlesin.
sende çok belli etme sevdiğini, söyleme. zaman tanı ona...
sevdiğini belli edince çantada keklik görüyor, iplemiyor bizi erkek milleti.
Kesinlikle sana katılıyorum :) Bencede soğuk davran. Kendini şekerlendr biraz.

o sana nasil davraniyorsa sende ona öyle davran..
ayrica evde oturup onun görüselim demesinide bekle git gez, tatilinin tadi cikar..

sizi üzmek istemem ama 4 yıl da sılımış ...ve son 5 6 ay da böyle oldu diyorusn ben olsam kuşkulanırdım...birden bire değişmesine...başka biri olma ihtimalini düşün derim saf olma..kendinide üzme

Tas olsa catlar evet,ilgiden ne oldum delisi olanlara birsey olmaz...birde güzel kızsan kendilerine güvenleri öyle bir gelir ki seni bile tanımazlar...

Üstüne düşmeyin kendisi düşünsün ve bu kadar takmamaya çalişin diyeceğim .
Çok zor ama başarmak lazım bunu bazen ..
Umarm sizde basarirsiniz ..

ama gorustugumuzde bana soguk davranmıyor ha şoyle arada ozleyelım bırbırımızı dıyo benı sevmıyorsun dıyorum sana deger verıyorum dıyor sadece sıkm dıyo bunu dıle getırdı dayanıyom ama zor......bııaralar gorusemedık suphelendım gııtım baskın bıle yaptım mesela sınavına calısyordu sınav zmnı son ylıydı cok streslıydı ve doluydu ders snv son yıl telası gecte olsa onu anldım.benı aldatıyormusun fln dedgımde ne blım sacma konusuyon dyo kızıyo anldgım kdryla bunaltmısım bıraz uff:14:

artık sevmıyor dıyorum ama bırkere uzak durdum gorusmedık pek ben bahar senlıgıne gıtıım arkadaslarımla o gelmıcektı aradı gel yanıma geldım dedı bana suprız yapmıstı cok sevındım sonra sahıle ındık oturduk ozledıgı falan soyledı :17: cok ılgılenmıcem galıba anladıgım kadarıyla dımı:59: zorda olsa bu..

Back
X