tasaraım ve tadilat

canan aktas

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
10 Aralık 2014
2
0
1
40
selam :)
evimi baştan aşağı yenileyeceğim.bu konuda bana onerilerinizi,ne yapmam gerektiğini,ustalardan neler isteyebileceğimi veya bu işleri yapan şirketlerin nasıl çalıştıgı hakkında bilgi verirseniz çok çok sevinirim.bide önerdiğiniz firmalar varsa adını özelden atabilirseniz çok seviniriiim :) hadi kolay gelsin

evimi baştan aşağı yenileyeceğim.bu konuda bana onerilerinizi,ne yapmam gerektiğini,ustalardan neler isteyebileceğimi veya bu işleri yapan şirketlerin nasıl çalıştıgı hakkında bilgi verirseniz çok çok sevinirim.bide önerdiğiniz firmalar varsa adını özelden atabilirseniz çok seviniriiim :) hadi kolay gelsin
Canim bende evimi kisa bir sure once yeniledim. Once mütehaitlik yapan bir firmayla anlastik tum evin baska kirma olmak uzere duvarlara alci boya isi, banyo seramik vs ayni sirket yapti. Diger isler kapi.parke falan aldigin yer montaja geliyor. Evimle ilgili konuya bakarsan evimin eski ve yeni fotolari var sana da fikir olabilir

Hangi şehirdesiniz önerebilmem için o önemli.

Canim bende evimi kisa bir sure once yeniledim. Once mütehaitlik yapan bir firmayla anlastik tum evin baska kirma olmak uzere duvarlara alci boya isi, banyo seramik vs ayni sirket yapti. Diger isler kapi.parke falan aldigin yer montaja geliyor. Evimle ilgili konuya bakarsan evimin eski ve yeni fotolari var sana da fikir olabilir
Peki toplamda size ne kadara mal olacak ogrenebilirmiyim acaba

bende evimi yaptırdım istanbulda değişik firmalardan fiyat topladım bir firma yaptı çok ta güzel oldu 1 sınıf malzeme yaptılar.

Merhaba arkadaslar ben de evimi yeniletmek istiyorum, 25 yillik bir apartmanda oturuyorum heryeri dokuluyor artik:( Bana fikir olarak da yardimci olabilecek bir yerler var midir acaba onerebileceginiz? Ben Izmirdeyim bu arada:)

Merhaba canım isyanbuldayım 1 ay önce ewimi yaptırdım harika bir mimarlık firmasıydı komple tadilat yaptırdım 20 gün içinde teslim edildi üstelik sözleşmeli çalışıyorlar sözleşmede yazan tarihten önce teslim ettiler tadilat sonrası temizliğimi yaptılar ayrıca ewin bitmiş
Halini 3 boyutlu olarak gördüm çok memenun kaldım paylaşmak istedim

Back
X