tasarım burnum nasıl olmuş sizce

evet daha yumuşak daha pozitif gösterir gibi geliyor bana..aslında tasarım da iyi ama eğer yapılabilecekse seceneğin varsa doktoruna belirtebilirsin..şimdiden hayırlı olsun burnun..:34:

doktorumu aradım söyledim tekrar görüşmeye geldiğinde konuşuruz dedi. o resim sadece bi fikir nasıl uygun oluyosa onu yaparız dedi. gittiğimde söyliycem biraz hatlarını yumuşatmasını inşallah güzel olur. yıllardır bekliyorum.

doktorumu aradım söyledim tekrar görüşmeye geldiğinde konuşuruz dedi. o resim sadece bi fikir nasıl uygun oluyosa onu yaparız dedi. gittiğimde söyliycem biraz hatlarını yumuşatmasını inşallah güzel olur. yıllardır bekliyorum.

inşallah istediğin gibi bir görüntüye sahip olursun, güzel sonuçlanır senin için..doktorun iyiyise sıkıntı yok eminim güzel olucaktır:34:

güzel görünüyor inşallah istediğin gibi olur

15 mayıs ta ameliyatım var arkadaşlar bu resimler tasarım sizce nasıl olmuş sanki benim değil gibi duruyo çok küçülmüş gibi. fikirlerinize ihtiyacım var

öncesi sonrasıEki Görüntüle 1102439

Arkadaşlar Doç.Dr Serkan Yıldırım; draesthetic/estetik cerrahi lazer kliniği sahibidir kendisi. Kesinlikle tavsiye etmiyorum etmiyorum arkadaşlar!!!

Back
X