Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
9 ocakta amelıyatım var arkadaslar doktorumuzla bu buruna karar verdık yorumlarınızı alabılır mıyım lutfen
9 ocakta amelıyatım var arkadaslar doktorumuzla bu buruna karar verdık yorumlarınızı alabılır mıyım lutfen
Yüzüne çok güzel gitmiş bence ..
Görünüşte doğal yapay durmuyor .
Olmadım ama izmirde estetik cerrahi Cemil Tugay ın hastalarını takip etmiştimSiz burun ameliyatı oldunuz mu acaba?
Cok tsk ederimm arkadasim yok arkadasim adanadan ersal kayaAsksubuz harika cok guzel :) Cok begendim.
Insallah tasarimdan daha da guzel ve saglikli olur :)
Doktorun Serdar Ozturk mi yoksa? :)
Kbb mı yoksa pilastik cerrahi mi yapıyo aameliyatınızı?ben başarılı buldum tasarımı ama galiba saglik için yaptiriyosunuz çünkü burnunuzun orjinali çok daha güzel,doğalı çok daha uyumlu yüzünüze kulaklariniza özellikle çenenize.yeni tasarımda sanki çeneyede bişey yapılması lazım gibi duruyo yanlış anlamayın fikrimi söylüyorum sadece sanki bişey eksik ya da bişeyle tamamlamak lazim gibi duruyo.orjinalinin burun köküne dolgu yaptırın bence
Evet arkadasim saglik yuzunden oluyorum kirik var eiklerini dikkate alicam arkadasum bir soyleyin dokyoruma bakayiimm sizlerin bakis acisi benim icin cok onemli cok tsk ederimmmKbb mı yoksa pilastik cerrahi mi yapıyo aameliyatınızı?ben başarılı buldum tasarımı ama galiba saglik için yaptiriyosunuz çünkü burnunuzun orjinali çok daha güzel,doğalı çok daha uyumlu yüzünüze kulaklariniza özellikle çenenize.yeni tasarımda sanki çeneyede bişey yapılması lazım gibi duruyo yanlış anlamayın fikrimi söylüyorum sadece sanki bişey eksik ya da bişeyle tamamlamak lazim gibi duruyo.orjinalinin burun köküne dolgu yaptırın bence
Cokkk tsk ederimmmmcok güzel bence:)
Cok tsk ederim arkadasimmm doktorum ersal kaya adanaAsksubuz harika cok guzel :) Cok begendim.
Insallah tasarimdan daha da guzel ve saglikli olur :)
Doktorun Serdar Ozturk mi yoksa? :)
Cok tsk ederim uyarin icin arkadasim dedigin gibi yapicam aslinda cok haklisin onden durus cokk daha onemli umarim hepimizin gonlunce olurrryandan benmkide dehsett guzel duruo onemli olan onden nasil durdugu kesinlikle ona bakmalisin benmki onden kocamannn gozlerimin hemen yanindan baslio kesinliklee onden goruntune de bak ve lutfen cok buyuk hayallere kapilma cok buyik hayal kiriklgina ugruo insan insallah bu fotografdan cokkkk daha guzel olur burnun canm benm yanlis anlama beni sakin ben cok kotuyum oyuzden sadece benm yasadklarkmi yasamaman icin boyle diorum sana
Cokkkk tsk ederimmmmÇokbegendimm :)
cok tsk ederım arkadasım yorumun ıcınn ıns ıyı bır amelıyat gecırebılırımYüzüne çok güzel gitmiş bence ..
Görünüşte doğal yapay durmuyor .