Tasarım Fotoğrafım

burrbb

Guru
Kayıtlı Üye
2 Mayıs 2007
299
3
318
Kızlar yakup avşar'ın yaptığı tasarıma bakarmısınız bi albüm açık herkese
yüzüme göre küçük olmuş sanki:S

eğer mümkünse alından inen kısmı biraz daha oysun bence. böyle çok düz iniyor. sence?

tasarım gayet hoş olmuş. inş. istedğin gibi olur.

Bence gayet guzel bir tasarim olmus. Fazla oyulsun diyenler: ozaman bence hicte dogal bir burun gibi gozukmez. Ben estetikli bir burunum diye haykirir bence.

Ben sahsen cok begendim. Tasarimi randevu aliptami yapti doktor bey size yoksa siz bilgisayardanmi gonderdiniz?

cnm ben tasarimi pek begenmedim albümede yazdim
dayanamayip sana tasarim yaptim cnm:)
tasarim yaptigim site parali oldugu icin tasarim yapilmayan bi programla yaptim:1:
bu programla elimden ancak bu kadari geldi cnmm opuyorumnanaktan

Son düzenleme:
Canım tasarım biraz düz olmuş. Tam tarif edemiyorum ama en iyi ifade eden kelime düz sanırım. Bu kadar düz olması da doğal değil. __fstk'ın tasarımı daha iyi olmuş. İki tasarım arasındaki farkın ne olduğunu tam anlamıyorum ama onunkisi daha güzel ve daha doğal görünüyor.

Son düzenleme:
İki tasarım arasındaki farkı buldum. Doktorun tasarımında burun kaştan hatta alından başlıyor. fstk'ın tasarımında burun göz hizasından başlıyor.

bencede fstk'ın tasarımı daha güzel olmuş yakup avşarın yaptığı tasarım sadece burnuna baktığımda tek başına çok güzel ama senin yüzünle birleştirdiğim zaman bende pek beğenmedim senin yanakların dolgun yüzüne gitmemiş gibi geldi bana o tsarım bana göre düz değil ama kavis boyu çok uzun

begenmenize sevindim kizlar opuyorumnanaktan
yakup avsarin tasariminda kas arasi oyuk degildi düz iniyodu
kavis varmis gibi görünüyodu ama aslinda o kavis degil, burun ucunu sivri biraktigi icin kavis görüntüsü olusmus
kisacasi hem kaslardan itibaren düz indigi, hemde burun ucu sivri oldugu icin burun oldugundan uzun görünüyodu..
bense kas arasini oydum ve burun ucunu toparladim, birazda kaldirdim
düz ama dogal bi burun olduopuyorumnanaktan

cnm ben tasarimi pek begenmedim albümede yazdim
dayanamayip sana tasarim yaptim cnm:)
tasarim yaptigim site parali oldugu icin tasarim yapilmayan bi programla yaptim:1:
bu programla elimden ancak bu kadari geldi cnmm opuyorumnanaktan

hah işte böyle diyordum ben de. ameliyat olmadan doktorunla konuş, söyle, her şeyi enine boyuna kararlaştırın ki sonucu memnuniyet verici olsun.
bu arada bu programı nerden buldun sen sen:) photoshop falan mı yoksa?

Back
X