TASARIM (Öncesi / Sonrası)

orası ayak yıkama yeri değil taharet almak için yer hatta hac için gidilen arap otellerinde bile o ek yeri görebilirsiniz demekki evlerede koyuluyo becede çok renkli ama ben mutfak ve banyoyu çok beğendim

Bencede o ayak yikamak için taharet için degil...Klozetten kalkip nasil taharet alicak insan Allah askiniza... :)))) Ordan kalk orayami otur olucak.. :)))) O kadar evi yaptiran adam taharet rahatliginida dusunur bence...
Eve gelirsek bencede camsiz olmasi herseyi bozmus zaten....

katılıyorum canım.ayrıca olan camlar da dışarıdan ayna görünümde:)

orası ayak yıkama yeri değil taharet almak için yer hatta hac için gidilen arap otellerinde bile o ek yeri görebilirsiniz demekki evlerede koyuluyo becede çok renkli ama ben mutfak ve banyoyu çok beğendim

Ekşi Sözlük/ALINTI
asil gorevi belirtildigi gibi basincli suyla genital organlari temizlemektir. yurdumuzda bazilari tarafindan ne icin kullanilacagi tahmin edilemedigi icin icinde ayak yikayan da pisuar sanip iseyen de bulunur. dogru kullanilirsa oldukca hijyeniktir

turkiye'de taharet muslugu ne kadar yayginsa, italya'da da o kadar yaygin olan temizlik aparati

amacı ayak yıkamak değil, doğrudan cinsel organların temizliği olduğu içün, after-sex olarak da isimlendirildiği görülmüştür

siyah lavabo ve mutfağa bayıldımmmm akannehir
gerisi her zamn gördüğümüz dekorasyon güzel
ama daha güzelleride var yani :)))

yaaa bakarsan bağ bakmazsan dağ oluyor işte.

ve evet klozetin yanındaki taharet almak için. yurtdışında daha yaygın...

Evet 2. klozet tamamen genital bölge temizliği içindir.Ben onu daha 19 yıl önce kullandım.Ordan biliyorum.Ayrıca cokta pratik bence arkadaşlar.

Arkadaşlar 2.klozet gibi şey ayak yıkamak için.Çoook pratik işten geldikten sonra eşimin ayak kokusu anca ölee çıkıyor

Arkadaşlar 2.klozet gibi şey ayak yıkamak için.Çoook pratik işten geldikten sonra eşimin ayak kokusu anca ölee çıkıyor

böyle de bir kullanım var demekki :tomato:

pencereler sıkı sıkıya kapatılmış.
duvarlarla tavanın birleştiği kısımlar çok boş.
kartonpiyer mi ne diolar onu yapmalılarmış bence.
mutfak ve küçük tuvalet güzel ama diğerleri çok da hoş değil.
taharet şeysini anlamadım.milllet tuvaleti kullanıp kalkıp taharet oturağına mı oturuyor.
kendimi çok yabani hissettim evde olsa neye yarar diye bakardımkaydirigubbakcemile3

Klozetin yanındakinin ismi BİDE, taharet almak için tasarlanmış :)

yaaa bakarsan bağ bakmazsan dağ oluyor işte.

ve evet klozetin yanındaki taharet almak için. yurtdışında daha yaygın...

Evet 2. klozet tamamen genital bölge temizliği içindir.Ben onu daha 19 yıl önce kullandım.Ordan biliyorum.Ayrıca cokta pratik bence arkadaşlar.

Oy birliğiyle karar verilmiştir; BİDE taharet almak için kullanılır, amacına yönelik kullanmak istemeyenler ayağını da yıkayabilir alkisalkisalkis

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…