bence çoook güzel harika böylece araplar kendilerini ispatladı bizamanlar arapları beğenmeyenler cahil kaba diyenler tasarım neymiş şimdi görsünler bu daha neki ben nelerini gördüm çoook zevkliler çoook kokoşlar tam benim sevdiğim gibi cam isteyen cam açtırır kendine:)))
ALLAH tepenızden bakmasın emi çok guldum taharat almak için yazmış arkdaş :) ayak yıkamak için orası rahat abdest alabılmek için :) ben o kadar begenmedım sıcak bır yuva olmamış. gusel ama sıcak degıl bence. genç odası gıbı olmuş
:):):):):roflol: bende çok güldüm taharet için değil tabiki ayak yıkamak için ayrıca bazı banyolarda biraz daha derin olanları su kovası yerinede kullanılıyor kova kullanmak yerine daha şık bir kullanım oluyor ayrıca salonu pek beğenmedim ama evin diğer yerleri özelliklede mutfakla oturma odası çok hoş paylaşım için teşekkürler....
Arkadaşımın dediği doğru kızlar.Bu taharetlenmek için yapılmış.Yabancılardaki klozetlerde musluk olmuyor.Onun için temizliğinizi "bide" de yapıyorsunuz.Ayak yıkamak için falan değil yani.kaydirigubbakcemile2
orası ayak yıkama yeri değil taharet almak için yer hatta hac için gidilen arap otellerinde bile o ek yeri görebilirsiniz demekki evlerede koyuluyo becede çok renkli ama ben mutfak ve banyoyu çok beğendim
Bencede o ayak yikamak için taharet için degil...Klozetten kalkip nasil taharet alicak insan Allah askiniza... :)))) Ordan kalk orayami otur olucak.. :)))) O kadar evi yaptiran adam taharet rahatliginida dusunur bence...
Eve gelirsek bencede camsiz olmasi herseyi bozmus zaten....
mutfak güzel olmuş....bide yide öğrenmiş oldum...
Arkadaşlar 2.klozet gibi şey ayak yıkamak için.Çoook pratik işten geldikten sonra eşimin ayak kokusu anca ölee çıkıyor
Arkadaşlar 2.klozet gibi şey ayak yıkamak için.Çoook pratik işten geldikten sonra eşimin ayak kokusu anca ölee çıkıyor
Klozetin yanındakinin ismi BİDE, taharet almak için tasarlanmış :)
Arkadaşımın dediği doğru kızlar.Bu taharetlenmek için yapılmış.Yabancılardaki klozetlerde musluk olmuyor.Onun için temizliğinizi "bide" de yapıyorsunuz.Ayak yıkamak için falan değil yani.kaydirigubbakcemile2
orası ayak yıkama yeri değil taharet almak için yer hatta hac için gidilen arap otellerinde bile o ek yeri görebilirsiniz demekki evlerede koyuluyo becede çok renkli ama ben mutfak ve banyoyu çok beğendim
Ekşi Sözlük/ALINTI
asil gorevi belirtildigi gibi basincli suyla genital organlari temizlemektir. yurdumuzda bazilari tarafindan ne icin kullanilacagi tahmin edilemedigi icin icinde ayak yikayan da pisuar sanip iseyen de bulunur. dogru kullanilirsa oldukca hijyeniktir
turkiye'de taharet muslugu ne kadar yayginsa, italya'da da o kadar yaygin olan temizlik aparati
amacı ayak yıkamak değil, doğrudan cinsel organların temizliği olduğu içün, after-sex olarak da isimlendirildiği görülmüştür
yaaa bakarsan bağ bakmazsan dağ oluyor işte.
ve evet klozetin yanındaki taharet almak için. yurtdışında daha yaygın...
Evet 2. klozet tamamen genital bölge temizliği içindir.Ben onu daha 19 yıl önce kullandım.Ordan biliyorum.Ayrıca cokta pratik bence arkadaşlar.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?