taşeron da temizlik firmasının elemanı zaten temizlik yapmak zorunda..Umarım doğru yere konu açıyorumdur.
Bayanlar ben bir kamu kurumunda sözleşmeli çalışıyorum veri giriş elemanı olarak fakat sözleşmeler sadece temizlik elemanlarına 3 yıl olarak yenilenecekmiş. Taşeronlarız biz. onlar temizlik taşeron biz veri giriş taşeron.
Şimdi bu sene 31 aralıkta veri girişlerin sözleşmesi bitecek yani bizim. temizlik kadrosuna geçmek istiyorum dilekçe de verdim, işim masabaşı bizim burada temizlikte 20 kişi varsa 15 i masa başı 5i temizlik yapar mutfakta vs. Diyeceğim o ki bize temizlik şirketinin yeni sözleşmesinde masa başında oturanlarında temizlik yapması gerektiği temizlik bitince masa başı işe dönecekleri gibi şeyler söylediler.nette aradım bulamadım. taşeron temizlik işçilerin yeni yapılacak sözleşmeleri ile ilgili bi döküm var mı nette? aradım ben bulamadım.
dilerim net anlatmışımdır.
bende kamuda taşören firmaya bağlı çalışıyorum 31aralıkta çıkışımız olur her sene 1 ocaktada giriş
bu sene ne olur bilmiyorum
bu dediğin 3 yıllık sözleşme yalnız tem.elemanları içinmiymiş?
ve her kamuda taşöreni kapsıyor muı acaba?
ne kadar zor her sene aynı terane ya
ayrıca veri giriş taşeronu da ilk kez duyuyorum
veri girişleri bilmiyorum net bişey yok sanırım 3 mü yoksa 1 yıllık mı? bulamadım netten bununla ilgili bişey
bende tam tersi biliyorum bu durumubende taşeronum ama kanunlarıda gazetelerden takip etmeye çalıştım sadece temizlik elamanlarının üç yıl kapsamına alınıcağına dair bir yazı görmedim.
hakısın büyük bir haksızlık var bence bir uygulama yapılacaksa ne temizlikcinin ne masabaşının ayrımını yapmalı devlet herkes eşit haklardan faydalanmalı.bende tam tersi biliyorum bu durumu
temizlik işçileri hariç
memurla asıl işi yapan taşören elamanı 3 yıllık sözleşmeli olacak şeklinde
ben masa başı iş yapıyorum kamuda memurlada aynı hatta fazla iş yapıyorum
umarım bu haksızlık bir an evvel çözülür tk temnnim
çok zor bi durum bizimkisi yahakısın büyük bir haksızlık var bence bir uygulama yapılacaksa ne temizlikcinin ne masabaşının ayrımını yapmalı devlet herkes eşit haklardan faydalanmalı.
evet yıl sonunda oluyor çıkışlar Allah sonumuzu hayır etsin zor bi durum.taşeronların devamlı işci statüsüne alınacığına dair haberler duyuyorum bakalım ne kadar doğruçok zor bi durum bizimkisi ya
sizdede öle mi 31 aralıkta çıkışımız var
burası siyasi bir kurum birde
onun için herkes beklemede
200yakın çıkış olacakmış
piyango
AMAN HER Sene çıkıyor bu haberlerevet yıl sonunda oluyor çıkışlar Allah sonumuzu hayır etsin zor bi durum.taşeronların devamlı işci statüsüne alınacığına dair haberler duyuyorum bakalım ne kadar doğru
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?