Taşikardi sorunu yaşayan hamileler

cicegimm

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Haziran 2013
92
7
98
Adana
taşikardisi olan hamile arkadaşlar,gebeliğiniz süresince ilaç kullandınız mı? ben beloc kullanıyordum hamile kalmadan önce bırakmıştım kenimi çok iyi hissediyorum geçti vs diye...ama şimdi şiddetlenerek geri döndü...kabus gibi :/ bugün çok korktum 120 ye çıktı nabzım tansıyonum 10/ 5 di. bu durumu yaşayan varmı ne yapmıştınız dr ne önermişti,ben ulaşamadım dr bugün konuşamadım, o da ayrı mevzu zaten :/

Bende de hayat boyu olmuştur bu carpıntı ama ılac kullanmadım bnmde tansıyonum hep 10 5 ama yapılan hormon testınde tsh degerım yuksektı troıdle ilgili bı sıkıntın olmasın senınde bu arada 8 haftalık gebeyım siz

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Benım pzt gunu belli olacak be ilac alacagım ama dıger arkadas sanırım carpıntı ıcın ılaç kullanıyor

Çarpıntım sürekli oluyor ve 2 kere doktora gittim çarpıntm 140lara kadar çıkıyor ama yapacak bir şey yok doktor doğum sonrasındada devam ederse çaresine bakarız dedi bütün tahlillerim normal çıktı kansızlığımda çok fazla yok

Psikolojıktır o zmn bnm de oyle sanırım ama tsh degerım yuksek cıktı baglantılıda olabılır

Back
X