Yaz geliyor malumunuz ve yeni tuttuğum ev sabahtan akşama kadar güneş alıyor. Haliyle öğleden itibaren ev çok sıcak oluyor. Biz de eve klima almaya karar verdik. Salonda çok az duruyoruz ama misafiri orada ağırlıyoruz. Oraya taksak yatak odası çok sıcak. Yatak odasına taksak vaktimizin çoğu çalışma odasıda geçiyor. Yani bizim 3 ayrı oda için klimaya ihtiyacımız var. Ayrı ayrı alıp evin 3 köşesine de görüntü kirliliği olmaması açısından ve maliyet yüzünden taşınabilir klima alalım dedik. Bu yöntemle 3 odanın camına sadece sıcak hava çıkışı koyacağız. Fakat normal klimaya göre performansı nasıl, kullananlar memnun mu, çevremde bunu sorabileceğim kimse yok. Bu konuda bilgiiz varsa yorumlarınızı bekliyorum.
Bir arkadaşım da vardı o şekil klima.
Bir odayı serinletiyordu fakat arkasından sıcak hava üflediği için diğer odalar sıcak oluyordu yani tek bi odayı serinletiyordu, ama diğer odalar daha beter sıcak oluyordu.
Belki şimdikiler farklıdır ama benim arkadaşımda gördüğüm öyleydi.
Onlar halinden memnundu, hatta bi ara eşim de o şekilde bir klima alalım eve demişti.
Fakat ben istemedim, duvara takılanlar daha mantıklı geliyor bana.
Sent from my iPhone using Tapatalk
Yaz geliyor malumunuz ve yeni tuttuğum ev sabahtan akşama kadar güneş alıyor. Haliyle öğleden itibaren ev çok sıcak oluyor. Biz de eve klima almaya karar verdik. Salonda çok az duruyoruz ama misafiri orada ağırlıyoruz. Oraya taksak yatak odası çok sıcak. Yatak odasına taksak vaktimizin çoğu çalışma odasıda geçiyor. Yani bizim 3 ayrı oda için klimaya ihtiyacımız var. Ayrı ayrı alıp evin 3 köşesine de görüntü kirliliği olmaması açısından ve maliyet yüzünden taşınabilir klima alalım dedik. Bu yöntemle 3 odanın camına sadece sıcak hava çıkışı koyacağız. Fakat normal klimaya göre performansı nasıl, kullananlar memnun mu, çevremde bunu sorabileceğim kimse yok. Bu konuda bilgiiz varsa yorumlarınızı bekliyorum.
O sıcaklık çıkış borusunu dışarı vermedikleri için olmuştur. Normalde sıcak hava için dışarı boru çıkması lazım. Peki çok gürültülü müydü?
Sakin sakin. Paramla rezil olmak budur airfel aldim ben ne isitti ne soguttu. Sakin diyorum
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
Kullanışlı değil diye biliyorum...
Ufo nun serinletici olanlarından düşünseniz...
Merhaba arkadaşım bu şekilde klima taktırmaktansa ufonun taşınabilir özellikli olanları var hem fiyat olarakta uygun bendede iki tane var ben gayet memnunum.ben sana modelinide söyliyim google amcadan aratıp bk istersen ufo-attfi-01 iyonizerli kule vantilatör olarak geçiyo
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?