3 aylık evlisiniz, dedenizin vefatı yüzünden memlekete gidiyorsunuz, döndüğünüzde hava alanından inip otobüse biniyorsunuz, yanlış durakta indiniz diye eşiniz bağırıp çağırıyor, size tası tarağı topla çek git diyor, gece gece sizi yolda bırakıp gidiyor, ertesi gün ailesini çağırıyor, kayınvalidenizde hatanın çoğu sende oğlum seni almaya gelmiş sen yanlış durakta inmişsin diyor ve boşanma noktasında buluyorsunuz kendinizi. şaka mı bu?
bütün sayfaları okudum ama yok, başka bi problemden bahsetmemişsiniz, uzun yazdığınız sayfada bile dişe dokunur bi bilgi yok nasıl bu hale geldiğinizle ilgili. herkes haklı olarak eşinizin gece gece sizi yolda bırakıp gitmesinden dem vurmuş ama bi kişi de sormamış, hayret ettim bu sebepten aileler çağırılır mı, boşanılır mı yahu? dalga mı geçiyorlar sizinle? kime ne yapmışsınız siz?
herşey bu yazdıklarınızdan ibaretse, size yapılanlar inanılmaz bir haksızlık. bir kere şunu bilin, eşiniz sizi sevmiyor. sevmeyi bırak değer vermiyor. zayıf karakterli, problemli bir insan ayrıca vicdansız. evlenmek için evlenmiş, pişman olmuş sıkılmış, darlanmış. bir an önce bir bahaneyle kurtulmak istiyor.
bu arada yazdıklarınızdan eşinizle iletişiminizin kıt olduğu anlaşılıyor. bir yerde de '' severek evlendik.kimse zorlamadı.kaç kere sordum evlenmeden önce bak eminmisin bir daha sorgula içindekini.tekrar düşünelim dedim.'' yazmışsınız. sanki balık baştan kokuyormuş. size sevgisi ilgisi, evlenme isteği şüpheliymiş en başından.
bir şans ver diyenler olmuş. çok büyük problemleri olan evlilik yaşayan kişilere bir şans ver diyebilirim ama size diyemem. bi kere eşinizim gönlü yok yahu sizin bir şans vermenizle ne alakası var. anne babanız için üzüldüm, şok olmuşlardır dün bir bugün iki. arkanıza bile bakmayın. evlilik çocuk oyuncağı değil ama tek kişinin bunun bilincinde olması yetmez. resmen kovmuş adam sizi ya. özür de dilememiş. ayrıca aman evliliğime bişey olmasın diye zehir etmeyin hayatınızı.