Taşınma durumunda hangisi mantıklı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi yukki
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Pek öyle insanlar değiller ama yine de benim vicdanım rahat olmayacak en bastan alin istediğinizi yapın deselerdi farkli olurdu belki. Esim de bende özel hayatı önemseyen ve evde vakit geçiren insanlarız haklısınız galiba. Kiralar cok pahali olmasa daha az düşünürdük zaten
Öyle insanlar olmayabilirler ama farz et dediğim gibi oldu. Eşin ne düşünür? Eşinin ailesiyle aynı pozisyona düşsen ne düşünürsün?
En güzeli kendi evin kendi düzenin.
Hem eşinin o kadar emek verip severek, özenle aldığı eşyaları gözden çıkarmak hayal kırıklığı yaratır.
Paraya çok muhtaç değilseniz rahatlığınızı ve özgürlüğünüzü takas etmeyin.
Hem ayrı ev olunca sorunsuz ve belki daha çok kendi ailenle vakit geçirme fırsatı elde edersin.

Kendi yatağını satıp anne babanın yatağında mi yatacaksin cidden?

Merhaba biz eşimle sehir değişikliği yapmak durumundayız. Gideceğimiz yerde ise ailemin evi var kisin orda yazın baska yerde yaşıyorlar gibi.
Bize de oraya gelin kira ödemeyin biz diğer evde kalırız dediler, ilk tamam gibi oldu ama esya düzenini değiştirmemiz vs. İstemiyorlar gibi anliyorum ev çok küçük bizim de eşyalarımiz var asla sığmaz yani dekoru vs de bize göre değil pek ayrica ekstra hobilerimizle ilgili esyalar da var onlar da sığmaz mesela. Biz evimizi kendimize göre guzel yapmıştık simdi o eşyaları satıp kendi düzenimiz olmayan eşyalara gelmek de istemiyoruz (hepsi özenle seçilmiş eşyalar eşim kendi çalışıp aldı hepsini), bizimkilerin düzenini eşyasını bozmak da. Sırf kira ödemeyecegiz diye bu mantikli mi sizce? Yoksa rahat kendi duzeninize göre kiraya çıkmak mi mantikli?
Kesinlikle mantiksiz ;)

Öyle insanlar olmayabilirler ama farz et dediğim gibi oldu. Eşin ne düşünür? Eşinin ailesiyle aynı pozisyona düşsen ne düşünürsün?
En güzeli kendi evin kendi düzenin.
Hem eşinin o kadar emek verip severek, özenle aldığı eşyaları gözden çıkarmak hayal kırıklığı yaratır.
Paraya çok muhtaç değilseniz rahatlığınızı ve özgürlüğünüzü takas etmeyin.
Hem ayrı ev olunca sorunsuz ve belki daha çok kendi ailenle vakit geçirme fırsatı elde edersin.
Dediğiniz gibi aslinda ben ailemi biliyorum ama karşı taraftan böyle bir sey gelse rahatsiz olabilirdim esim yerinde olsam biraz da ondan çekiniyorum zaten.
Her sey para değil ben de böyle düşünüyorum kira verilir ne yapalım ailemi kırmadan anlatmam lazım çünkü bu sefer de biz aileyiz orda ev dururken kira mi verilir vs. Oluyor ama is eşyalara gelince oyle degil anlamadim valla.

Dediğiniz gibi aslinda ben ailemi biliyorum ama karşı taraftan böyle bir sey gelse rahatsiz olabilirdim esim yerinde olsam biraz da ondan çekiniyorum zaten.
Her sey para değil ben de böyle düşünüyorum kira verilir ne yapalım ailemi kırmadan anlatmam lazım çünkü bu sefer de biz aileyiz orda ev dururken kira mi verilir vs. Oluyor ama is eşyalara gelince oyle degil anlamadim valla.
Bunda kırılacak bir şey yok. Önce siz inanın ailenizi de inandırırsınız.
O ev onların, sizin değil.
Hatta kışın sizin evinizden olmanızı istemiyorum dersiniz.
Hem eşyalarımız bize gerekli vazgeçmek istemiyoruz demeniz bile yeterli olmalı.
Aileniz iyi niyetli ama her zaman iyi niyetle yapılan şeyler iyi sonuç doğurmaz. Sonradan sorun çıkacağına hiç çıkmasın.
Yarın aileniz ve eşiniz arasına kalıp iki taraflı problem yaşayacağınıza, bugün aileniz belki biraz yardırgar ama geçer gider...

Yok hiç olacak sey degil. Bombos ev verseler ne ala. Ama böyle çok zor. Bence hzuurunuzu bozmayın

mantık anneniz orda olmasaydı mecbur tutulacakdı. kısa zaman içinse matıklı. uzun süre için kendı evınız tabıkı.
misafi arğırlama vs durumlarıda olursa

Back
X