taşınma hazırlığı

kafestekikiz

Aktif Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
15 Aralık 2020
1.468
2.640
63
35
hanımlar bir ay içinde taşınacağız muhtemelen. konu açmıştım içime sinmeyen bir ev bulmuştuk oraya taşınacaktık, tam ev sahibine tamam diyecekken ben içime sinen bir ev buldum 😂 eşime dedim hemmmmen ara taşınalım buraya diye, şansımıza kiracısı bu ay çıkacakmış haber bekliyoruz daha :( orası olmazsa öbür eve taşınacağız. sizce yavaştan kullanılmayan eşyaları paketlemeye başlamalı mıyım? yani kışlıklar, kullanmadığım bir iki bardak takımı falan. yoksa iyice netleşince mi başlamak lazım

Bence başla cunku ev ha deyınce toplanmıyor. Sık kullanılmayan bır oda yada alan varsa oraya ıstıf yapabılırsın hem kolaylık oluyor kısım kısım yapınca

Kolilersen rahat edersin.
Bende ev aramaya baslicam inşallah.simdiden kisliklari topladım.
Evi bulur bulmaz koli yapicam.en son gün tüm eşyaları paketlerim.
Valiz falan kıyafet için olur ama mutfakta fazlalıklar varsa kolile.

Kolilersen rahat edersin.
Bende ev aramaya baslicam inşallah.simdiden kisliklari topladım.
Evi bulur bulmaz koli yapicam.en son gün tüm eşyaları paketlerim.
Valiz falan kıyafet için olur ama mutfakta fazlalıklar varsa kolile.
evet çok mantıklı yarın başlayayım ben
Kırılacakları kolıleyıp ustlerıne ne nereye aıt yazabılırsınız, esyaları da bavullara ve hurclara bıttı gıttı
tahta kalemi işe yarar mı? kalem kıtlığı var evde almam lazım da

evet çok mantıklı yarın başlayayım ben

tahta kalemi işe yarar mı? kalem kıtlığı var evde almam lazım da
Tahta kalemi iyi yazar koli üstüne.
Sen koli yapmaya başla boş alana istifle.
1 aya rahat etmiş olursun.
Kolay gelsin darısı benim başıma inşallah hemen bitiririm bende.

hanımlar bir ay içinde taşınacağız muhtemelen. konu açmıştım içime sinmeyen bir ev bulmuştuk oraya taşınacaktık, tam ev sahibine tamam diyecekken ben içime sinen bir ev buldum 😂 eşime dedim hemmmmen ara taşınalım buraya diye, şansımıza kiracısı bu ay çıkacakmış haber bekliyoruz daha :KK43: orası olmazsa öbür eve taşınacağız. sizce yavaştan kullanılmayan eşyaları paketlemeye başlamalı mıyım? yani kışlıklar, kullanmadığım bir iki bardak takımı falan. yoksa iyice netleşince mi başlamak lazım
Öyle yada böyle illa taşınacaksınız
Toplayın tabi

Back
X