Tasinma oncesi temizlige gelecek olan kisi ve oneriler

ozlemm02

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
6 Nisan 2014
330
153
Birkac gune kadar evim tasinacak fakat ben sehir disindayim. Burdan bi temizlikci ile anlasacagim. Gidip evi temizleyecek ve sonra esyalarimiz tasinacak. Daha once de hic cagirmadigim icin tecrubesizim ve zaten ben de orada olmayacagim icin takip edemeyecegim. Bastan neleri konusmaliyim? En iyi verimi ne sekilde alabilirim? Keske yaninda olsaydim ama boyle olmak zorunda maalesef

Boş evse zaten yapacakları belli, yerler, balkonlar, pencereler mutfak dolabı, banyo, tuvalet, banyo dolaplarınızn içi, duşakabin varsa o, kapılar....

Başında siz durmayacaksanız bile, güvendiğiniz biri dursun mutlaka. Tek başına gönderirseniz ne yapıp ne yapmadığından asla emin olamazsınız. Ayrıca temizliği başlamadan önce kendisine her türlü malzeme tedarik etsin başında duracak kişi. Yoksa banyoyu ovduğu süngeri "yıkayıp" mutfağa kullananını da gördüm.

Mobilyalar kurulana kadar bekletip onları da sildir bence. Sana sadece yerleşmek Kalsın.

Cnm bende ayni seyi yaptm ayni durumdan suan evi cok merak ediyorum bide bizimkiler erkekti daha da cok merak ediyorum nasil yaptiklarini :)

Bizde eşinin bi arkadaşına ev bulduk boyattık temizlettik geldikleri akşam yemeğe davet ettik( malzemeler vs herşey için koşturduk hamile halimle )... Teşekkür için bi çaya bile çağırmadılar. O geldi aklıma.:KK62::KK62: Bizim gibi birilerini bulsaydın keşke :KK45::KK45:

Başında siz durmayacaksanız bile, güvendiğiniz biri dursun mutlaka. Tek başına gönderirseniz ne yapıp ne yapmadığından asla emin olamazsınız. Ayrıca temizliği başlamadan önce kendisine her türlü malzeme tedarik etsin başında duracak kişi. Yoksa banyoyu ovduğu süngeri "yıkayıp" mutfağa kullananını da gördüm.

Aman Allahim neler duyuyorum :KK43: nasil guvenicem simdi

Bizde eşinin bi arkadaşına ev bulduk boyattık temizlettik geldikleri akşam yemeğe davet ettik( malzemeler vs herşey için koşturduk hamile halimle )... Teşekkür için bi çaya bile çağırmadılar. O geldi aklıma.:KK62::KK62: Bizim gibi birilerini bulsaydın keşke :KK45::KK45:

Keske valla caya deil yemege bile cagirirm :)

Yemeğe de ozlemm02, post: 41745017, member: 578975"]Keske valla caya deil yemege bile cagirirm :)[/QUOTE]
Yemeğede çağırsa fena olmazdı hani :confused:

X