• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taşınmak çok zor geliyor.

encokkendimiseverim

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Ekim 2012
371
4
26
Balıkesir
Merhaba herkese,
Derdim ev taşımak... İşimden ayrılıp başka bir kuruma geçiyorum yaklaşık 1 ay sonra. Şu anda izmirde (uzak bir ilçesinde) oturuyoruz, balıkesire taşınacağız. Maddi durumdan dolayı nakliye firması ile değil de kendimiz kamyon tutup taşınacağız.

Eşyalarım daha 4 ay önce alındı. Hasar görmeden nasıl olacak inanın gözümde büyüyor. Yatak odasının 4 kapılı gardrobu var. Demonte şekilde mi taşımalıyız? Buzdolabını nasıl hasar görmeden götürebiliriz? İlk kez eşya taşıyacağız çok tecrübesizim. Verebileceğiniz ipuçları var mı?

Merhaba herkese,
Derdim ev taşımak... İşimden ayrılıp başka bir kuruma geçiyorum yaklaşık 1 ay sonra. Şu anda izmirde (uzak bir ilçesinde) oturuyoruz, balıkesire taşınacağız. Maddi durumdan dolayı nakliye firması ile değil de kendimiz kamyon tutup taşınacağız.

Eşyalarım daha 4 ay önce alındı. Hasar görmeden nasıl olacak inanın gözümde büyüyor. Yatak odasının 4 kapılı gardrobu var. Demonte şekilde mi taşımalıyız? Buzdolabını nasıl hasar görmeden götürebiliriz? İlk kez eşya taşıyacağız çok tecrübesizim. Verebileceğiniz ipuçları var mı?

canım ne yaparsan yap mutlaka hasar görüyor . biz ilden ilçeye taşındık 1 saatlik yol 250 liraydı ve evi isteğimize göre düzenleyip gitti adamlar bence en iyisi öyle. hem senin emeğine yazık hemde eşyalarına

600-700 tutacak olsa ben de nakliyecilerden yanayım ama bulunduğum ilçede yok, en yakın ilçeden bulmamız gerek. ücret konusunda ne kadar tutar bilemiyorum... Eşyalarıma acıyorum daha 8 ay taksitleri var....

600-700 tutacak olsa ben de nakliyecilerden yanayım ama bulunduğum ilçede yok, en yakın ilçeden bulmamız gerek. ücret konusunda ne kadar tutar bilemiyorum... Eşyalarıma acıyorum daha 8 ay taksitleri var....

bence bi araştır canım komşumuzda ilçe içinde taşınacaktı ilden nakliyeci çağırdı onlar daha uyguna taşıyor diye artı olarak yol parasını verdiler öyle anlaştılar yani nakliyeci ilden ilçeye geldi yol parasını komşum ödedi sonra ilçe içinde taşıdılar eşyaları

nakliye şirketiyle anlaşın bence
8 aylık evliyken kamyonetle taşınma hatasını yapmıştık
hemen hemen her eşyamda hasar var
benim hatamla hasar görmüş olsalardı bu kadar üzülmezdim
eşya kolayına alınmıyor
bütçenizi çok sarsmayacaksa düşünebilirsiniz

En iyisi ben eşimi göndereyim nakliye şirketi bulup bir konuşsun. Kamyon tutsak da bu defa taşımaya en az 2 adam tutacağız onlara da para verince neredeyse aynı paraya bile gelebilir.
Yaklaşık 500 km var iki şehrin arası. Fiyat konusunda fikri olan var mı?

Merhaba herkese,

çok sevindim cnm senin adına hakkında hayırlısı olsun hangi kurumdan hangi kuruma geçiyorsun mesleğin ney :10:

Back
X