• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taşınmak mantıklı mı?

Öncelikle daha düğününüz olmadan görümce gelmiş binaya zaten, aile binasına bu kadar karşı iseniz keşke tepkinizi o zaman gösterseydiniz.

Ortada miras yok( ölüm yok çünkü) diyelim bina satıldı ne kadar uygun görürsek o kadarını veriyoruz derseler ne yapacaksınız?

Bina üç katlı anladığım kadarıyla, eşiniz görümce ve kayınaile varsa zaten herkese bir daire düşmüyor mu?
Binayı satmaya ne gerek var bu durumda, herkese dairesi verilip tasarrufu kişilere bırakılabilirdi, isteyen oturur isteyen kiraya verir isteyen satardı zaten.

Öncelikle daha düğününüz olmadan görümce gelmiş binaya zaten, aile binasına bu kadar karşı iseniz keşke tepkinizi o zaman gösterseydiniz.

Ortada miras yok( ölüm yok çünkü) diyelim bina satıldı ne kadar uygun görürsek o kadarını veriyoruz derseler ne yapacaksınız?

Bina üç katlı anladığım kadarıyla, eşiniz görümce ve kayınaile varsa zaten herkese bir daire düşmüyor mu?
Binayı satmaya ne gerek var bu durumda, herkese dairesi verilip tasarrufu kişilere bırakılabilirdi, isteyen oturur isteyen kiraya verir isteyen satardı zaten.
Dugunume 10 gun kala tasindi
Ben ceyizimi yerlestirmistim zaten
Ama simdiki aklim olsa o anda bile vazgecerdim
Iste herkese hakkini verse zaten biz uygun bir fiyata satip gitmek istiyoruz
Cunku onlarin koydugu fiyata satilmasi mumkun degil

Aile apartmaninda oturupta huzurlu olan varmıdır Türkiye deee ha eşiniz ve siz kimseyi takmazsaniz belki bir nebze bence orda yaşayıp ve çalışıp birikim yapmak daha mantıklı bu zamanin şartlarına göre veya özelikle rahatsz oldgnz şey ne görumce size inatmi geldi yani anlamadım oda ayrı bir vaka insan evini satıp ailenin içine gelirmi yahu baba tarafi olsun eş tarafı olsun uzak beli bir mesafe her zaman iyidir

Merhabalar
Derdimdeki konular cok uzun ama ozet gecicem
Esimin de calisip katkida bulunarak yapilan bir bina var ama evlerin hepsi kpnin uzerinde
Bu binaya gelin gelirken en ust kat bostu alt 2 katta da kiraci vardi kv 2 sokak ilerde oturuyordu bu yuzden orda oturmayi sorun etmemistim
Ama ben burada oturmayi kabul ettikten sonra daha benim dugunum olmadan ayni sehirde 1 saat uzaklikta oturan gorumcem apar topar kendi evini ucuz bir miktara satti ve orta kattaki kiraciyi zorla cikarip oraya yerlesti
Sorunlarda burada basladi zaten aile apartmani olup da sorun yasamayan gormedim. Esim ailesiyle tartisti bu yuzden konusmuyorlar
Bina komple satiliga cikarildi herkese payi verilecek dendi ama cok yuksek miktarda isteniyor ucret ve buralarda o fiyata ev satilmaz cok zor
Fiyati biz belirlemedik bu arada
Duzgun bir birikimimiz yok
Evin icine yuklu miktar tadilat yaptirmistik
Cok zorlasak 1milyon zor cikar
Size sorum ise siz olsaniz evin satilmasini mi beklerdiniz (ki bu yillar surebilir) yoksa kiraya mi cikardiniz?
Tadilat yaptığınız evin tapusunu versinler size o halde. Diger kardeşlerini payı konusunda sorun olmayacaksa en makul olan bu. İsteyen satsın ,isteyen otursun. Herkese payı verilsin.

Aile apartmaninda oturupta huzurlu olan varmıdır Türkiye deee ha eşiniz ve siz kimseyi takmazsaniz belki bir nebze bence orda yaşayıp ve çalışıp birikim yapmak daha mantıklı bu zamanin şartlarına göre veya özelikle rahatsz oldgnz şey ne görumce size inatmi geldi yani anlamadım oda ayrı bir vaka insan evini satıp ailenin içine gelirmi yahu baba tarafi olsun eş tarafı olsun uzak beli bir mesafe her zaman iyidir
Benim orayi kabul etmeyecegimi dusundu oturmayi kabul ettim kv kp de bize desteklerdi gorumce panikledi elleri uzerimizde olacak diye zararina evini satti kiraciyi tehditlerle evden cikardi kendi oturdu
Evime avize, halı ne aldiysam birebir aynisini aldi hadi bunlar sorun degil ama cocugumuz olduktan sonra iyice ayari kacirdi
Cocuk kvdenin evinde koltukta uyuyordu kendi kizi da bagirip ciglik atiyordu uyuyan bebege oyuncak atiyordu esim de sessiz olmasini bebegin uyudugunu soyledi. Gorumce de esime dönüp senin cocugunun dokunulmazligi yok dedi:) dusunun gerisini, fesatligini

Tadilat yaptığınız evin tapusunu versinler size o halde. Diger kardeşlerini payı konusunda sorun olmayacaksa en makul olan bu. İsteyen satsın ,isteyen otursun. Herkese payı verilsin.
Evet mantiklisi da bu. 2 kardesler zaten
Gorumceye de versin evini bize de versin kim satarsa satsin gitsin
Ben daha makul fiyata bile satarim sirf ordan tasinmak icin
Ama kp inadina tapuyu asla vermiyor esimin ona muhtac olmasini istiyor

Benim orayi kabul etmeyecegimi dusundu oturmayi kabul ettim kv kp de bize desteklerdi gorumce panikledi elleri uzerimizde olacak diye zararina evini satti kiraciyi tehditlerle evden cikardi kendi oturdu
Evime avize, halı ne aldiysam birebir aynisini aldi hadi bunlar sorun degil ama cocugumuz olduktan sonra iyice ayari kacirdi
Cocuk kvdenin evinde koltukta uyuyordu kendi kizi da bagirip ciglik atiyordu uyuyan bebege oyuncak atiyordu esim de sessiz olmasini bebegin uyudugunu soyledi. Gorumce de esime dönüp senin cocugunun dokunulmazligi yok dedi:) dusunun gerisini, fesatligini
Ooo bilirim öyle tipleri ve gerçekten cekilmezler beli kıskanç fesat bir tip Allah yardımcn olsun

Back
X