• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Taşınmak mantıklı mı?

Olabilir ama bu yine de sizi ilgilendirmez yolu çeken o demek ki onun için problem değil, malı varsa da var Allah daha çok versin, o böyle uygun görmüş ben paramı kazanayım yolu çekerim diyor. Babasının evi kardeşi yerleşiyorsa bedava eve oturuyorsa o niye oturmasın?
Bedava ev degil esim de katkida bulunmus en az bir ev parasi kadar
Zaten oturmasina laf etmiyorum ama beni gurultu yaparak rahatsiz etmeye hakkini vermez ona

Ev eşinizin olsaydı tapu onda olurdu. Tapunuzun olmadığı bir eve masraf yaparak hata yapmışsınız. Uğraşmak istemiyorum derseniz kiraya çıkın.

Olabilir ama bu yine de sizi ilgilendirmez yolu çeken o demek ki onun için problem değil, malı varsa da var Allah daha çok versin, o böyle uygun görmüş ben paramı kazanayım yolu çekerim diyor. Babasının evi kardeşi yerleşiyorsa bedava eve oturuyorsa o niye oturmasın?
Görümce oturabilir tamam ama olay görümcenin apartmanda sorun çıkartması. Burada kaç kişi komşunun çocuğu üst katta bisiklet sürse, gece 22.30 da son ses müzik açsa sıkıntı çıkartmaz ki? Görümce özelinde bakmadan el kızı olsa da sorun bunlar

Görümce oturabilir tamam ama olay görümcenin apartmanda sorun çıkartması. Burada kaç kişi komşunun çocuğu üst katta bisiklet sürse, gece 22.30 da son ses müzik açsa sıkıntı çıkartmaz ki? Görümce özelinde bakmadan el kızı olsa da sorun bunlar
Ona bir yorumda bulunmadım ki zaten nerede yazmışım ses yapması haklı diye? konu sahibi görümcenin de babasının evine taşınmasına takılmış benim yorumum ona.

Ben evlenirken aile apartmani istemedigimi belirtmistim yok 2 kiraci var demislerdi sonradan gorumce tasindi bizim ustumuz teras, surekli oraya cikip odun kiriyorlar birseyler cakiyorlar cocuklari bisiklet suruyor sanki metro geciyor gibi ses geliyor cocugum onlarin sesi yuzunden uyanip duruyor gece 22.30da son ses muzik aciyorlar kac kere uyardik en son kavga cikti durduk yere rahatsiz olmadik yani
Yok evler ayri ayri satiliyor bir kisi gelip herhangi bir kati alabilir yani ama cok yuksek fiyat ve zor satilmasi
Görümce sizin alt katta mı oturuyor? Siz de topuklu ses çıkaran bir terlik giyin çocukla koşturun, ne bileyim onların uyuduğu saatte müzik açın.

Back
X