Taşınmalı mı

Kisaca gelir yetmeyip her ay kesin altinlara basvuracaksaniz bence yapmayin. Biraz daha arastirin.
Ama yetmediginde altinlara basvurulacaksa o zaman olabilir. Atiyorum kisin yakit masrafi eklenince yetmeyecektir o zaman dusunulur.

Bir de siteye tasinirken kira disindaki giderleri de sorun, aidatlar kiranin yarisi kadar olabiliyor bazi sitelerde.

Ben olsam maasimi asan bir kiraya tasinmazdim sahsen.
Bütün hesabı yaptım bana ekstrası 1000 tl. Ama evet kış için böyle yazın yakıt masrafı olmadığı için 500 e düşecektir bu fazlalık

Smdi bu konuda kimseye umut baglayamam. Insanoğlu ne yapacağı belli olmaz. Fakat kenarda hadi var bin tl. Kurtarır mi beni sizce. 2 sene çabuk geçecektir biliyorum ama kendimi mutsuz hissediyorum artık biraz nefes almak 2 sene de olsa konforlu yaşam istiyorum sanırım
Eminim cok bunalmışsınız. Herkes ne yaşadığını kendi bilir anlıyorum sizi ama; altın bozmak ve 2 sene sonrasi icin bi plânınızın olmaması pek mantıklı gelmedi bana .2 yıl cabuk geçer. Ayrica kira bu size maddi getirisi yok goturusu var.Ev falan alsaniz neyse. Altın gün gün rekor kırıyor. Ben acil olmayan hicbir sey icin altın bozmazdım. 80 m 2+1 bi evimiz var. Cocuklarin ayrı odalari olsun,ev daha geniş olsun,balkonu daha genis olsun istiyorum ama bunun icin deger kazanacak yatirim araclarimi bozmam. Gelmesini bekledigimiz bir mebla var geldiğinde degerlendiricem.Tabi ki karar sizin...

Bence makul değil. Bütçenizin üstünde bir yere taşındığınızda hem harcamalarınızı iyice kısmanız gerekecek hem ailenizin çevresindeki insanlar daha iyi durumda olup daha geniş harcıyor olacaklar. Hadi siz idare edersiniz ama çocukların yeni çevrede görüp özenip istediklerini karşılayabilecek misiniz? En azından bütçenizi aylık bin TL arttırabilecek bir yol bulmanız lazım.
Keske bulabilsem

ıkısıde degıl
cok sıkayetcı oldugum evde oturmak ıstemem ama tutupda 1000 tl fazladan da vermem
bambaska eve bakarım

o altınlar bıtebılır baska sorunlar cıkabılır cok garantıcı bır ınsanımdır hıc altınım yokmus gıbı dusunurdum sartları tekrar gozden gecırırdım
hakkınızda hayırlısı olsun
Garanticilik kısmı normalde ben. Okuyunca anladım ne kadar canıma tak ettiyse demek ki

Ben daha once ilcede yasiyordum merkezde evim kiradaydi.ordan kira geliri geliyordu.maddi acidan rahat ama onun disinda hic mutlu degildim.bu yil tasindik evimize yol masrafi falan 1000 tlye yakin zararimiz oldu ama hic umrumda degil.hersey para degil bi kere geliyoruz su hayata cok zorlamayacaksa tasinin zaman akip gidiyor her animiz kiymetli
Hiç bir şey para değil. Hakkımızda hayırlısı

Eminim cok bunalmışsınız. Herkes ne yaşadığını kendi bilir anlıyorum sizi ama; altın bozmak ve 2 sene sonrasi icin bi plânınızın olmaması pek mantıklı gelmedi bana .2 yıl cabuk geçer. Ayrica kira bu size maddi getirisi yok goturusu var.Ev falan alsaniz neyse. Altın gün gün rekor kırıyor. Ben acil olmayan hicbir sey icin altın bozmazdım. 80 m 2+1 bi evimiz var. Cocuklarin ayrı odalari olsun,ev daha geniş olsun,balkonu daha genis olsun istiyorum ama bunun icin deger kazanacak yatirim araclarimi bozmam. Gelmesini bekledigimiz bir mebla var geldiğinde degerlendiricem.Tabi ki karar sizin...
Akıp kokmayan bi evde yaşasam. Bende fazlasını istemezdim. Belki akıl karı değil.gibi görünüyor ama ev sorunlu işte

Senin o 24 bin altının iki seneye en az 70 bin lira olur. Yazık bence ya...böyle basit şeyler için altın bozdurulmamali.
Dünya turu yapacagim,eşimle 6 aylık balayına çıkacağım,karavan alacağım, yeni iş kuracağım falan desen "bütün birikmişini harca, bu günler için bitiktirdin, sefan olsun" derim ama varını yoğunu harcayacaksin, iki sene sonra elde var hiç... Yazık yani

Senin o 24 bin altının iki seneye en az 70 bin lira olur. Yazık bence ya...böyle basit şeyler için altın bozdurulmamali.
Dünya turu yapacagim,eşimle 6 aylık balayına çıkacağım,karavan alacağım, yeni iş kuracağım falan desen "bütün birikmişini harca, bu günler için bitiktirdin, sefan olsun" derim ama varını yoğunu harcayacaksin, iki sene sonra elde var hiç... Yazık yani
Ya böyle yazılınca da insan üzülüyor :silah:

Oturduğunuz ev ile başa baş yada arada 500 lira bıle fark olan bır ev yokmu civarda dediğiniz şeyler önemli heleki ısınmak sırf ben bu yüzden odalarımı degıstırdım fatura daha az gelsin dıye. Hazıra dağ dayanmaz. Siz ıkı yıl sonrasını da düşünerekten bence plan yapın. Altını bozmayın derim. Zaman kötü daha kötü günler ıcın durabilir.

Oturduğunuz ev ile başa baş yada arada 500 lira bıle fark olan bır ev yokmu civarda dediğiniz şeyler önemli heleki ısınmak sırf ben bu yüzden odalarımı degıstırdım fatura daha az gelsin dıye. Hazıra dağ dayanmaz. Siz ıkı yıl sonrasını da düşünerekten bence plan yapın. Altını bozmayın derim. Zaman kötü daha kötü günler ıcın durabilir.
Bulabildiğim en uygun ev bu şartlarda.. Daha azında insan yaşamaz resmen.. çocukla olunca düzgün bise olması lazım iste

Back
X