Eşimle boşanma aşamasındayım

man1awww

Yeni Üye
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
16 Haziran 2025
10
-5
1
25
Hanımlar merhaba. Eşimle boşanma aşamasındayız ve eşim bana inat yaparak para vermiyor . Kendim çalışamıyorum şuan 18 aylık bir bebeğim var ve ona bakıyorum . Eşim bana diyor şuan boşanma aşamasındayız sana artık para mara vermem . Benimde param hiç yok . Kartım bloke oldu ve ailem yanımda yok Aylar önce kendi altınlarımı satarak eve bulaşık makinesi ve balkonum için masa sandalye almıştım . Fakat param olmadığı için satmak istiyorum . Acaba eşim bunu kullanarak mahkemeye verse mahkeme sıkıntı çıkar mı . Sonuçta altınlarımı satarak aldım ve o altınları kendi öz annem bana vermişti .. dönüş yaparsanız çok sevinirim . Şimdiden okuduğunuz için teşekkür ederim 🙏🏼

Sıkıntı çıkmaz sanıyorum ama böyle nereye kadar gider ki? Eşiniz size nafaka da vermez , bir an önce çözüm bulmanız gerekiyor.

Sıkıntı çıkacağını düşünmüyorum ama eşya satarak nereye kadar? Avukatla ilerlemek yada aile evinde dönmekte fayda var gibi duruyor.

Boşanma davası açıldıysa hem kendiniz hem çocuğunuz için tedbir nafakası isteyin,"Biz boşanıyoruz,sana para vermem."demek gibi bir lüksü yok.Ama ben sizin eşinizle fiilen hala aynı evde oturup boşanmak için somut bir adım atmamış bir çift olduğunuzu tahmin ediyorum.Eğer doğruysa bu durum çok sağlıksız.Bir an önce ikinizden biri evden ayrılmalı,ki siz çocuğunuza baktığınız için bu kişi eşiniz olmalı, ve resmi bir süreç başlatılmalı

Back
X