Taşınmalımıyım siz olsanız napardınız

kv iyiyse neden tasınma gereği duyuyorsunz ki :/ anlamadım ..
allah bozmasn ne gzel işte.. rahat mı batıyor anlamadım..
mücadele etmeden ben yapamıyorum oldu gideyım..
3 saatlık mesafe çok uzak değil gidip gelebilirsinz ..
Doğru söylüyorsunuz zamana bıraktım çabalamadan olmuyor hiçbirşey

sorunun bence evliliğe ve yeni hayatına adapte olamaman bir yıl gayet yeni bir süreç alışman zaman alır yeni bir düzen yeni bir hayat ve eskiyi özlediğini söylemişsin iş konusun da ,kv sana karşı iyimiş yardımcı oluyormuş sorun yoksa neden geçmiş işini mahalleni özleyip taşınasın ?eşin ne diyecek bu duruma onunla konuştun mu ?bence ortak karar alın ilerde size sorun yapmasın .
Aslında oraya gidinçede pişman olucamı biliyorum işte özlem olunca gelgitler oluyo alışacağım mecbur

İyi geceler arkadaşlar benim sorunum 1 yıllık evliyim ailemden 3 saatlik uzaklıkta biyere gelin gittim kv altlı üstlü oturuyoruz eşimle ikimiz çalışıyoruz yemeğimizi yapar yardımcıdır her konuda hakkını yiyemem karışmaz hiçbirşeye ondan yana sıkıntım yok ama nedense bn hep eski ışımi özlüyorum çevremi 1 yıl oldu yeterince mutlu hissetmiyorum kendimi işten dolayı Galiba atanıp eski işyerime ailemin olduğu yere gitmelimiyim sizce
sana rahatlık batmış

Canim sende ne ona ne baska biseye geliyon ya isini sev otur evinde yada cek git ama artik tek degilsim çift oldunuz ona gore düşün tasin karar ver..tek yonlu düşünme esin ilerde gelecek mi yanina nasil olacak falan iyi düşün

Back
X