Taşıyıcı anne veya rahim nakli olanlar burda toplanalım 2020

Smselie

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
25 Nisan 2016
621
268
53
Merhaba rahim nakli olan veya taşıyıcı anne ile gebe kalanlarlar burda buluşalım.rahimde yapılan işlemden dolayı zarar görmüş,hamile kalamayan.sayısız tüp bebek başarısızlıkları ile ümidi kesilenler.ne düşünüyorsunuz?veyahut ne yaptınız.annelik duygusunu tatmak adına bu konuyu açtım.hep birlikte deneyimlerimizi paylaşalım...

Taşıyıcı anne türkiye de yasal bir süreç olarak işlemiyor.kıbrıs artık gürcistana göndermekte.orada da yapılmıyor.rahim nakli ile ilgili hiçbir fikrim yok.karmaşık duygular içindeyim.

Sizi başka bir gruptan takip ediyordum. Mesajlarınıza bakmıştım. Aklımda kalmış. Haberlerde karşıma çıktı. Belki bir faydası dokunur diye yazmak istedim. Antalya da kadavradan rahim nakli olan bir bayan bu ayın başında doğum yapmış. Nakili yapan doktor antalya dan dr. Ömer Özkan yazıyordu sanırım yanlış hatırlamıyorsam. İsterseniz bir araştırın dedim. Çok zor şeyler yaşamışsınız. Bugün inşallah olumlu sonuç alırsınız istedim. Ama hepimiz için kısmetten öte köy yokmuş. Yaşayarak öğreniyoruz malesef.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…