- 27 Mayıs 2017
- 1.900
- 884
- 123
- Konu Sahibi Passionatewoman
Merhaba;
Bazı üyeler hem bazı konuları çok tasvip etmiyor, bazı üyelerden nefret ediyor ama o konulardan ve o üyelerin sayfalarından da bir türlü uzaklaşamıyor.. Mesela bazı üyeler beni fake olmakla, erkek olmakla ya da sırf polemik için konu açmakla filan suçluyor (çok da umurumdalar ya
) fakat beni tahrik etmedikleri sürece ben çoğu üyenin bu boş beyanlarını kaale dahi almıyorum, ben kendimi biliyorum ve bu sitede sadece belirli fikirleri ve kapasitesi olan, olgun bayanların yazdıklarını dikkate alıyorum ; madem benden ve benim konularımdan bu kadar hoşlanmıyorsunuz neden ısrarla yorum yazıyorsunuz ve inatla benimle muhatap olmaya çalışıyorsunuz..
Bazı üyeler gerçekten çok değerli fikirlere sahip ama bazıları da ANCAK NEFRET SÖYLEMLERİYLE KENDİLERİNİ İFADE EDEBİLİYORLAR!
Bel altı vurunca, , ego tatmini yapınca mutlu olan insanlar kimin umurunda
olsun ki benim değerli zamanımı çalacaklar..
DİPNOT: Sorumun cevabı, sorunun içinde saklı; ben bu cevabı da çok iyi biliyorum; bunlar hep zaman bolluğundan ve kadının kadına karşı olan fesatlığından kaynaklanıyor..
Bazı üyeler hem bazı konuları çok tasvip etmiyor, bazı üyelerden nefret ediyor ama o konulardan ve o üyelerin sayfalarından da bir türlü uzaklaşamıyor.. Mesela bazı üyeler beni fake olmakla, erkek olmakla ya da sırf polemik için konu açmakla filan suçluyor (çok da umurumdalar ya

Bel altı vurunca, , ego tatmini yapınca mutlu olan insanlar kimin umurunda
olsun ki benim değerli zamanımı çalacaklar..

DİPNOT: Sorumun cevabı, sorunun içinde saklı; ben bu cevabı da çok iyi biliyorum; bunlar hep zaman bolluğundan ve kadının kadına karşı olan fesatlığından kaynaklanıyor..