Tatil Dönüşü

esmaande

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
20 Temmuz 2014
294
223
Uzun bir tatilin ardından eve dönüş ve adaptasyon süreci yaşamaktayım hemde daha yeni nikahım olduğu halde.
Ne tv kanalları ne de internet de sörf yapmak bu sıkıntıyı atlatmaya çare değil.
Önerilerinizi bekliyorum....

kim ben mi :) ayy cnm güldürme beni karnımızı doyuracak kadar yemeği anca yapıyorum zaten ):)
yaa ne bileyim aklima o geldi can skntisina birebir :KK70: internetten komik video izle. haa buldum. discovery channel xtra id varsa sizde onu izle. ben 1 hafta saplanip kalmistim o kanala.

kim ben mi :) ayy cnm güldürme beni karnımızı doyuracak kadar yemeği anca yapıyorum zaten ):)

Yemey yapmayimi bilmiyorsunuz yoksa yapmayi mi sevmiyormusunuz. Bende ilk zamanlar sizin gibiydim yemek tecrubem de makarna salata disinda yoktu. Degisik yemekler deneyip aksama esime guzel masalar hazirliyprdum hem vakit geciyordu hemde esim icinde iyi oluyordu

Yemey yapmayimi bilmiyorsunuz yoksa yapmayi mi sevmiyormusunuz. Bende ilk zamanlar sizin gibiydim yemek tecrubem de makarna salata disinda yoktu. Degisik yemekler deneyip aksama esime guzel masalar hazirliyprdum hem vakit geciyordu hemde esim icinde iyi oluyordu

benim ki tamamen tembellik aslında ufak tefek yemekler yapabiliyorum. ama böyle sarmalar dolmalar falan tırt valla :KK43:

karaoke olabilir aslında hani vardı ya romantik komedi de sinem kobal yapıyordu mutfak tezgahına çıkayım :)
mutfak tezgahini unut. salonda halinin ustunde yap. stadyum gibi yerde konser veriyomus havasi olur :KK66:
dusersin mazallah..

X