Tatil için pişmanlık duymak

tutunamayanlar1

Üye
Kayıtlı Üye
27 Aralık 2023
13
6
6
Merhaba arkadaşlar bu sene ani ve çok araştırmadan bir tatil rezervasyon yyaptırdım. 6 ağustos da gitmemiz gerekiyor yani 8 gün felan var fakat yaptırdıktan sonra otelle ilgili çok fazla olumsuz yorum okudum ücretin tamamını da ödedim maalesef. Düşünmeden hareket ettiğim için ve otel rezervasyonu iptal etmediği için yani para iadesi yapmıyor mücbir sebeb istiyor ki o da rezervasyon gününde olmalıymış. Otelle konuştuğumda yorumlar olabilir temizlik yapılıyor zart zurt şeyler söylüyor ama modum çok düştü. Buna benzer bişey yaşayan var mı aramızda ☹️

En iyi işletmelerden bile memnun kalmayan ve düşük puan verenler oluyor. Benim de en son gittiğim tatilde otele bakımsız yazanlar vardı, ben gittiğimde gayet de beğendim. Canınızı sıkmayın gidin tatile keyfini çıkarın, bir sonraki tatilinizde daha dikkatli olursunuz.

Kac yıldızlı otel? Deneyimlemeden moralinizi bozmayın en son gittiğim otel , iyi bir oteldi onda da kötü yorum vardı. Ben memnun kaldım acikcasi
Yorumları önemsiyorum ama kişiye göre memnuniyet değişebiliyor Sanırım.
Mesela bir gittigimiz otelde Ben yemekleri beğenmiştim, eşimse begenmedim diyor🙈

en lüks otellerde bile bir sürü olumsuz yorum oluyor. Okuyup onları dert edinmeyin yahu. Bir şeyleri beğendiniz ki o oteli seçtiniz. Yorum okumaya başlayınca evde otur daha iyi

Merhaba arkadaşlar bu sene ani ve çok araştırmadan bir tatil rezervasyon yyaptırdım. 6 ağustos da gitmemiz gerekiyor yani 8 gün felan var fakat yaptırdıktan sonra otelle ilgili çok fazla olumsuz yorum okudum ücretin tamamını da ödedim maalesef. Düşünmeden hareket ettiğim için ve otel rezervasyonu iptal etmediği için yani para iadesi yapmıyor mücbir sebeb istiyor ki o da rezervasyon gününde olmalıymış. Otelle konuştuğumda yorumlar olabilir temizlik yapılıyor zart zurt şeyler söylüyor ama modum çok düştü. Buna benzer bişey yaşayan var mı aramızda ☹️
Mutlaka heryerin bi olumsuz yorumu olur
Temizlik dert ediyorsanız, en azından içinize sinsin diye nevresim götürün yanınızda isterseniz

Her ınsanı memnun etmek kolay olmuyor . Yani belki sizin için en ideali olacak önce bi gidin görün . Kendı çarşaf havlularınızı alın yanınıza ben öyle yapıyorum her durumda arabada bagajda gitsin gelsin nolcak yani

Cevap veren arkadaşlar çook teşekkür ederim yani o kadar kafama taktım ki iptal için çok uğraştım ama olmadı maalesef yani beklentiyi sıfıra indirip gitmekten başka yol görünmüyor ☹️

Temizlik mi kötü, kat hizmetlerini cagirtin. Yemekler kötüyse de ilk günden sikayet edin.
Bir kere kış sezonu, bir otele gitmiştik. Yemekler bildiğin tatsız. Bir de oda ile ilgili şikayetiniz olmustu.
O zaman instagram ozel mesajlardan mesaj atmıştım. Şuan oteldeyiz ,şikayetlerimiz vs .
Hemen odamızı değiştirdiler hem de inanın yemeklerin lezzeti değişti. Biz çok memnun kalmistik.
Sikinti yapmayin
Iyi tatiller

otel sahibiyiz ailecek.. diyeceğim su ki yorumlara çok kafa takmayın. temiz bulmazsanız odaya girmeden tekrar temizlik yapmalarını isteyin. otel rezervasyonları iptal edilemiyor malesef. bizim online satışlar için kural ilk gün hariç diğer günler iade ediliyordu ve en geç rezervasyon tarihinden bir hafta önce iptal edilebilirdi. sizinki hiç iptal kabul etmiyorsa çok yapacak bir sey yok 🥲

Back
X