• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatil icin yardim

Baldantatli

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2014
276
93
53
Sakarya
Arkadaşlar günlerdir araştırıyorum fakat kafam karmakarışık oldu ve sizlere danışmaya karar verdim. Eşimle ayvalik taraflarina tatile gidicez ama nerde kalicaz bi turlu karar veremedik.uc gunluk bi tatil olucak otel pansiyon onerilerinizi bekliyorum.ayvalikta temiz kafa dinleyebilicegimiz bi yer istiyoruz temiz olmasi cok onemli.onerilerinizi bekliyorum isin icinden cikamadim...

Ayvalık şu sıralar çok kalabalık diye biliyorum, kafa dinlemeniz zor olabilir. Geçen arkadaşımın nişanı için gitmiştik, kent girişinde polisler var. nüfus yoğun olduğu için herkesi almıyorlardı. o yüzden gitmeden önce rezervasyon yaptırmanızı öneririm. Oteller konusunda da size yarın bişeyler söyleyebilirm arkadaşımla konuştuktan sonra.

Ayvalık şu sıralar çok kalabalık diye biliyorum, kafa dinlemeniz zor olabilir. Geçen arkadaşımın nişanı için gitmiştik, kent girişinde polisler var. nüfus yoğun olduğu için herkesi almıyorlardı. o yüzden gitmeden önce rezervasyon yaptırmanızı öneririm. Oteller konusunda da size yarın bişeyler söyleyebilirm arkadaşımla konuştuktan sonra.

Bikac yerle gorustuk dediginiz gibi rezervasyonsuz gitmeyiz kesinlikle o riski alamayiz uc gunlugune gidicez cok zamanimiz yok malesef. Temizlik konusunda takintiliyim otel yorumlarida kafami allak bullak etti kimisi cok temiz guzel demis kimisi pislikten durulmuyo demis. Gittigim yerde kotu bi manzarayla karsilasirsam o uc gunu esimede kendimede zehir ederim diye korkuyorum :( cok tesekkur ederim ilgilendiginiz icin :)

Bikac yerle gorustuk dediginiz gibi rezervasyonsuz gitmeyiz kesinlikle o riski alamayiz uc gunlugune gidicez cok zamanimiz yok malesef. Temizlik konusunda takintiliyim otel yorumlarida kafami allak bullak etti kimisi cok temiz guzel demis kimisi pislikten durulmuyo demis. Gittigim yerde kotu bi manzarayla karsilasirsam o uc gunu esimede kendimede zehir ederim diye korkuyorum :KK43: cok tesekkur ederim ilgilendiginiz icin :)

Cevap geç oldu kusura bakmayın. Uygulama Oteli varmış, yeni açılmış. Arkadaşım orası için temiz ve güzel dedi.

Cok tesekkur ederim size ve arkadasiniza.biz smdi iki otel arasinda kaldik en son.oteli arayip detayli bilgi alayim.siteden bakinca ic acici gorunuyor

Arkadaşlar günlerdir araştırıyorum fakat kafam karmakarışık oldu ve sizlere danışmaya karar verdim. Eşimle ayvalik taraflarina tatile gidicez ama nerde kalicaz bi turlu karar veremedik.uc gunluk bi tatil olucak otel pansiyon onerilerinizi bekliyorum.ayvalikta temiz kafa dinleyebilicegimiz bi yer istiyoruz temiz olmasi cok onemli.onerilerinizi bekliyorum isin icinden cikamadim...
Canim otel konusunda yardom ci olamam amaayvalik sarimsakli cok gusel bir yer otel tercihinizi sarimsaklidan yana kullanmanozi oneririm

Canim otel konusunda yardom ci olamam amaayvalik sarimsakli cok gusel bir yer otel tercihinizi sarimsaklidan yana kullanmanozi oneririm

Orada otel baktim ama otel yorumlari kafami karistirdi.şöyle temiz yemekleri yenir derecede olan duzgun bi yer bulamiyorum.sarimsakli plaji falan herkes cok ovuyor. Eyluldogan arkadasimizin onerdigi otelde temiz guzel gorunuyor ama sanirim cundada.bu kararsizlik beni cok zorluyor:( esimle evliyken kutluycagimiz ilk dogum gunum oda saolsun boyle bi jest yapti ama bi turlu bi yer bulamadik topuda bana atti sen sec karar ver diyor cokta az zamanimiz kaldi :(

Back
X