Tatil karmaşası

Herkesin ailesi bir değil malesef. Benim kendi ailemde sizinki gibi bu tarz şeylerin lafını bile etmez yeri gelir kendileri teklif ederler ama kv ve görümce aşırı ısrarcı tipler. Biz farklı şehirde yaşıyorken eşim de ailesine evde olduğumuz boş günlerimizi söylemezdi hatta işteyiz diye yalan söylediğini bile bilirim .Söylediği an özledik boşsunuz madem hadi gelin diye başlıyolardı. Muhtemelen eşiniz de ailesinden size yansıtmak istemediği bir baskı yiyor ve onları böyle geçiştirmeye çalışıyor. Eşim ailesinden mi korkuyor diye düşünmek yerine eşim huzurumuzu düşünüyor ilişkimizi ailesinden koruyor diye sevinin bence. Son güne kadar onlarla kalalım dese bu bence daha büyük bir problem olurdu evliliğiniz için.

Anlamadım ben, tatil içinde tatile mi davet edildiniz?

Anlamadım ben, tatil içinde tatile mi davet edildiniz?
Dönüş yapacağımız gün, yol guzerganihinda başka bir şehirde eşimin ailesi tatil planlamış, uğrarsaniz beraber vakit geçiririz
Evet açıkçası ilk duyduğumda geri kalanı da orda mi geçiricez diye korkmuştum açıkçası. Genis aileyle olan tatiller bir kaç günü gecince doz aşımı oluyor çünkü.. kendi ailem içinde geçerli bu..
Benim ailem de sizin dediğiniz gibi eve geçip dinlenicez dediğimde ses çıkarmayacak yapıda oldukları için, eşimin bu durumunu garipsemistim iste.

Her ailenin dinamiği farklı iste. Yorumlardan bunu anlıyorum.. sagolun yorumunuz için. İyi tatiller bu arada

60binlik tatil9 babama 38 dedim. Zira 60 dersem kalbine iner. Esimede dedim ki 38 de bak. Kalbine inmesin.

Yani ailesini en iyi esiniz bilir bence sikinti yok talebinde.

Evet çok buyutuyorsun .

Bizde dir dir dinlememek icin genlede bu tarz yalanlara başvurunuz ...bana kalsa söylemem ama eşim ailesini kırmak istemediği için özelliklede bayramlarda, ben bayramda da çalışıyorum deyip 2.gun sabahi kahvaltı sonrasi kaciyoruz...sonrada tatile gidiyoruz gerçi iki yil oldu bayramda Tokat'ta gitmeyeli..
Ama öncesinde böyleydi...
Sebep rahat edemiyoruz onların düzeni çok farklı...5te uyanırlar 6 da kahvaltı bahçe işleri vs.bize uymuyor acikcasi..4ogun yemek hazırlanır misafir gelir falan filan ..birde çok sıcak oluyor köy yeri..dar atıyoruz kendimizi yaşadığımız şehre sonrada ver elini tatil...
Genelde arayıp kontrol ediyorlar eşim isteyim deyip kapatıyor ...bu şekilde

Ohh keyif. Bu durumu idare edebilmek marifet demek ki..Herkes için en rahatı kendi evi kendi düzeni kesinlikle haklısınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…