Tatil konusunda kararsızlık…

Merhaba herkese,
Daha önce hiç her şey dahil bir otelde tatil yapmadık. Daha çok kamp tatili, villa tatili, yurtdışı tatili, aile yanı tatil, vs yaptık fakat bu sene her şey dahil konsept tecrübe etmek istiyoruz. Aklımızda bir yer var fakat o fiyatlar nedir? Bunu yapmaya değer mi, taksitle tatile gitmek mantıklı mı, 5 günlük tatil için 9 ay kredi kartına taksit ödenir mi (böyle yazınca kulağa çok saçma geliyor gerçekten) karar veremiyorum ama bir yanım da pandemiden beri kendin için ne yaptın, hamilelik lohusalık desteksiz çocuk büyütmek derken bunu hak ettin diyor. Aranızda bu tarz tatil seçen var mı? Seçtiyseniz değdi mi gerçekten bilmek isterim.
Her sene mutlaka 10 gün herşey dahil 5 yıldızlı otelde tatil yaparız
Yurtdışı veya yazlık tatili ile kıyaslanmaz bile
Güzel ve kaliteli bir otel tercih ederseniz kesinlikle değer
Hele çocuk varsa tadından yenmez
Otelin kapısından girişte tatil başlıyor benim için, odaya çık hemen bavulu boşalt kremlenip bikinleri giyip doğru havuz başına, giderkende mutlaka biryerlerde mis gibi iştah kabartan kokular oluyor. 7/24 ye, iç, yat, uyu, kitap oku. Oh şuan hayali bile güzel ama daha 1,5 ay var
Ama otel çok önemli. İyi araştırmak şart

Merhaba herkese,
Daha önce hiç her şey dahil bir otelde tatil yapmadık. Daha çok kamp tatili, villa tatili, yurtdışı tatili, aile yanı tatil, vs yaptık fakat bu sene her şey dahil konsept tecrübe etmek istiyoruz. Aklımızda bir yer var fakat o fiyatlar nedir? Bunu yapmaya değer mi, taksitle tatile gitmek mantıklı mı, 5 günlük tatil için 9 ay kredi kartına taksit ödenir mi (böyle yazınca kulağa çok saçma geliyor gerçekten) karar veremiyorum ama bir yanım da pandemiden beri kendin için ne yaptın, hamilelik lohusalık desteksiz çocuk büyütmek derken bunu hak ettin diyor. Aranızda bu tarz tatil seçen var mı? Seçtiyseniz değdi mi gerçekten bilmek isterim.
Hahaha beni anlatmışsınız resmen. Kasım ayında erken rezervasyon ile temmuz ayına yani bu aya tatil satın aldık 4 gece 5 gün. Tatile gittik geldik 1 taksitimiz kaldı daha 😂😂 taksit yapmasaydık gidemezdik, öyle oluncada hayat ellerimizden akıp gidiyor. Mecburen taksit mantıklı gelmişti. Değdi mi derseniz yani değdi tabiki yoksa onuda göremeyecektim. İlk evlendiğimzde balayına gittik 6 sene geçti anca tatile gittik çocuk ilk defa tatil yaptı ergenliğe girmeden 😂

Bence bu seneyi es gecin, seneye icin dusunun.

Benim arkadasim kistan ayarlamis gayet makul fiyata.
Ben de kendi tatilim sonrasi uzatip 2-3 gun de onun kaldigi yerde kalayim, birlikte takiliriz diye baktim ve sok, 4 kisilik bir aile icin 3 gece 3 bin euro.
Kapat kapat dedim, cennet olsa degmez o paralara bence 🫣

Yeni açılan otellere bakabilirsiniz nispeten daha uygun oluyor. Ben hafta sonu için ablam geldi çeşmede yeni bir otel açılmış baktım daha uygun deneyeceğim. Sonuçta pis olacağını düşünmüyorum yeni açıldığından. Bir de bazı kartlara farklı turların indirimleri işte 4 ay sonra ödeme gibi kolaylıkları oluyor. Ben sabah akşam seçtim. Yetiyor çoluk çocuk olmadığından. Bakalım inşallah iyidir😂

Merhaba herkese,
Alkol seviyorsanız evet değer. Ben gitmiyorum ama alkol seven arkadaşlarım hesap yapıp ultra her şey dahile gidiyorlar ve daha makul olduğunu soyluyorlar

5 günü 68.000 olan otellere hiiçç bakmadığım için kararsızlık yaşamadık :D Bütçe meselesi demek ki. Geçen sene balayında antalyada ultra her şey dahile 16.000 verdik 4 gece 5 gün.
Bu sene çok geç kaldık tatil almaya 25 civarı otellere baktık o bile çok geldi :D
Sonra bodrum gümbette her şey dahil (ultra değil) 4 yıldızlı bi resort otele yer ayırttık. 4 gece 5 gün 9600.
Odalar ve banyolar idare eder ancak yemeklerle ilgili yorumlar güzeldi. Fiyat performans olarak iyi yorumlar vardı.
2 gün de Marmariste oda kahvaltı otele 4000 vereceğiz.
14.000e ultra lüx olmayan keyifli bi tatil yaparız umarım.

Back
X