• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil nedir?

Booking Türkiye ile çalışıyorken tam 4 defa rezervasyon yaptım. Hem de yakın yerler. Yolunu biliyoruz. Şehir konusunda oralı arkadaşlardan bilgi aldım.Hepsini son dakika iptal ettirdi. Birkaç gün kala konuşmaya başlıyor. Ne gereği vardı, ben sen istedin diye tamam dedim, gidip ne olacak.
İptal etmeyin işte, geri adım atmayın, söylense de gidin. Hatta gelmese bile gidin

Ben gezen bir çift olmayı tercih ederim. Evlenmeden önce hiç aklıma gelmedi böyle bir şey. Annesi köyde oturuyor ve sosyal fobisi var. 30 yıldır köyden çıkmamış. Bi de hayvancılık yapıyor. 15 tane büyükbaşa tek başına bakıyor. Mecbur 1 ay kalıyoruz orada.Annesini gördüğü tek an.Hatta ilk evlendiğimizde 2 aya yakın kalmak istedi. Yine tatil kavgamız vardı. Ben tatile harcayacağım parayı, köyde anamla harcarım dedi. Neyse ki artık 1 ay kalıyoruz.Hala onun da kavgası var.Bana istemiyorsan köye gelmek zorunda değilsin diyor. Ben gitmeyince bu defa tüm yaz orda kalacak biliyorum

Aslında gitse bi keyfine varacak bence hafta sonu çalışmıyorsanız öncelikle cuma akşamından gidecek şekilde cumartesi pazar bi tatil planlayın hangi şehirdesiniz yakın olan ya da uçakla öncelik herşey dahil otel olsun sürpriz yapın ve götürün eşinizi alın herşeyi o da sevecektir Emin'im tatili sevmeyen insan olamaz :) sadece gitmediği için öyle düşünen olabilir

Babam da aynı eşiniz gibiydi , öğretmen o da , yıllardır yalvarırdık ne olur değişiklik olsun gidelim bi yerlere diye , gitmezdi ,, bir sene ayarladım her şeyi onlara sadece şu tarihte şuraya gidiyoruz dedim , kızdı falan ama ertesi sene kendisi istedi gidelim diye

Ya yaptım ama gerçekten ayarlamadım. Nabız yoklama şeklinde...... Tir git kendin, gidişin olsun da dönüşün olmasın inşallah şeklinde çok hoş teşekkür sözcükleri ile karşılaştım

Ben mi abartiyorum?

Bana her ne sebeple olursa olsun s...tir git diyen
Gidisin olsun donusun olmasin diyen bir adam...
Hayatimda 1 saniye daha yer alamaz.
Hele ki bunu tatil plani yaptim diye soyluyorsa...

13 sene tatile gitmemek bana gore imkansiz. Ama olabilir. Oyle bir kulturu yoktur uyusuktur usengectir kiminde maddiyat yoktur neyse. Ama ben ayarladim diye bana gidisin olsun donusun olmasin derse ve kufur ederse o adami ...

Sizin gibi kadinlara da kiziyorum. Siddet illa fiziksel degildir basbaya psikolojik siddet goruyorsunuz. Calisan maasi olan egitimli kadin buna susuyorsa egitimi meslegi parasi olmayan kadin ne yapsin? Mesele tatil degil. Istemiyorsa bile bunu insan gibi ifade edemeyen koca bence bu konuda.

Back
X