Tatil sikintisi :(

Zidane

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Haziran 2016
33
11
38
Merhaba arakadaslar, sorun su.
Almanyada yasiyorum ve 4 aylik hamileyim, esimle ile arabayla ilk türkiye tatiline 2 hafta sonra cikmak istiyoruz. Benim ailemle birlikte gidecegiz yolculuga...arka arkaya ve kendileri 5 kisi! bizim arabamiz kücük oldugu icin esimin babasinin arabasiyla cikacagiz, ilk basta arabanin km'resi cok olur diye karsi cikmisti ama simdiyse veriyor.
kayinvademin ve kayinbabamin trde bir evi var ve 2-3 günlügüne orayada gitmeyi düsünüyoruz. Simdi gelelim asil soruna, ben rahat rahat gideriz, uykum geldiginde arka koltuk bos kalcak diye oraya uzanip dinlenirim hayalini kurarken veya ailemden 1 kisi bizim arabaya binsin, öbür arabada ic ice gitmesinler rahat olalim derken, kv. Ve kb. gitmisler trdeki evin bütün eksiklerini alip arabanin bagajini doldurmuslar. Bagajda 1 valiz icin yer yok, bütün esyalarimi arka koltuga indirmeliyim, arkada uzanmayi, 1 kisiyi arabamiza almayi birak, hamile halimle oturdugum ön koltukda bile rahatca arkaya yaslanamicam. Simdi siz napardiniz bu durumda? Simdiden tatili burnumdan getirmeyi basardilar kocamda sagolsun hic sesini cikarmiyor.

(Umarim kendimi ifade edebilmisimdir, türkcem fazla iyi degil kusura b. )

Merhaba arakadaslar, sorun su.
Almanyada yasiyorum ve 4 aylik hamileyim, esimle ile arabayla ilk türkiye tatiline 2 hafta sonra cikmak istiyoruz. Benim ailemle birlikte gidecegiz yolculuga...arka arkaya ve kendileri 5 kisi! bizim arabamiz kücük oldugu icin esimin babasinin arabasiyla cikacagiz, ilk basta arabanin km'resi cok olur diye karsi cikmisti ama simdiyse veriyor.
kayinvademin ve kayinbabamin trde bir evi var ve 2-3 günlügüne orayada gitmeyi düsünüyoruz. Simdi gelelim asil soruna, ben rahat rahat gideriz, uykum geldiginde arka koltuk bos kalcak diye oraya uzanip dinlenirim hayalini kurarken veya ailemden 1 kisi bizim arabaya binsin, öbür arabada ic ice gitmesinler rahat olalim derken, kv. Ve kb. gitmisler trdeki evin bütün eksiklerini alip arabanin bagajini doldurmuslar. Bagajda 1 valiz icin yer yok, bütün esyalarimi arka koltuga indirmeliyim, arkada uzanmayi, 1 kisiyi arabamiza almayi birak, hamile halimle oturdugum ön koltukda bile rahatca arkaya yaslanamicam. Simdi siz napardiniz bu durumda? Simdiden tatili burnumdan getirmeyi basardilar kocamda sagolsun hic sesini cikarmiyor.

(Umarim kendimi ifade edebilmisimdir, türkcem fazla iyi degil kusura b. )

Eşinizin haberi var mı bu durumdan?
Yani "oğlum nasılsa gidiyorsunuz, bizim eve de götürülecek eksikler vardı, arka koltuklar boş nasılsa, bunları da götürebilir misiniz?" diye sorulmuş mu?

Eşiniz ne diyor bu konuya?

Araba ustune konan bagajlardan alin tum gurbetcilerde var

araba üstüne bagaj atın sizde arkaya uzanın..

Eşinizin haberi var mı bu durumdan?
Yani "oğlum nasılsa gidiyorsunuz, bizim eve de götürülecek eksikler vardı, arka koltuklar boş nasılsa, bunları da götürebilir misiniz?" diye sorulmuş mu?

Eşiniz ne diyor bu konuya?

evet bastan beli danismislardi esime, kendisi banada demisti. Sözde 2 esya gidecekti sadece, böyle olucagini bilseydim bastan ucakla gidecegiz derdim. ama bu konuda hic biri gelipte bana danismadi, insan bir derki belki bu kizda 3-4 valiz götürecek nereye sigdiracak veya hamiledir arka koltuk bos kalsin uzani versin, ama yok esya daha önemli sanki trde alamazlardi...

dün esimle tartisdim, kendisinin birtek dedigi: araba neden bos gitsin, ne var yani bunda, abartmana gerek yok vs. vs.

evet bastan beli danismislardi esime, kendisi banada demisti. Sözde 2 esya gidecekti sadece, böyle olucagini bilseydim bastan ucakla gidecegiz derdim. ama bu konuda hic biri gelipte bana danismadi, insan bir derki belki bu kizda 3-4 valiz götürecek nereye sigdiracak veya hamiledir arka koltuk bos kalsin uzani versin, ama yok esya daha önemli sanki trde alamazlardi...

dün esimle tartisdim, kendisinin birtek dedigi: araba neden bos gitsin, ne var yani bunda, abartmana gerek yok vs. vs.

Şu durumda pek yapacak bir şey kalmıyor.
En güzeli sık sık mola verip mola yerlerinde dinleme fırsatı yaratmak.
Kafanıza da takmamaya çalışın. Ön koltukta oturup ayaklarımı cama uzatıyorum ben. Ön koltuğu biraz arkaya kaydırın bagajları yüklemeden önce. eşiniz artık o kadarını da yapsın.

Sığmayanları da "anne, baba bunları almıyor araba" deyip geri versin. Farz değil sonuçta illa hemen götürmeniz.

Bence bu kadar dert etmeyin ,
Sonuçta eşinizle başbaşa yolculuk yapacaksınız iyi tarafından bakın:)Hamileliğiniz de çok yeni üstelik çok rahatsız olacağınızı sanmıyorum,eşiniz de o kadar saat direksiyon sallayacak bakıldığında, böyle şeyler için huzursuz olmayın hiç bana sorarsanız.

Aaaa bagaj almışsınız ne güzel, o zaman şu paketleri de verelim bari

demesinler...
:KK45:Gerci aklima sonradan geldi ama yiyecekse oraya konmaz
Esyadan kasit nedir acaba?
Ben olsam alirim ucak biletimi giderim
Esim kucagina alsin esyalari arabayi sursun saftirik

:KK45:Gerci aklima sonradan geldi ama yiyecekse oraya konmaz
Esyadan kasit nedir acaba?
Ben olsam alirim ucak biletimi giderim
Esim kucagina alsin esyalari arabayi sursun saftirik

Aaaaa ben eşimi bırakmam valla
Kendimle beraber uçağa sürüklerim.
Kv ve kp 'e de "biz arabayla gitmekten vazgeçtik, alın arabanızı da eşyalarınızı da " derim.

Ben nereye, kocam oraya

Aaaaa ben eşimi bırakmam valla
Kendimle beraber uçağa sürüklerim.
Kv ve kp 'e de "biz arabayla gitmekten vazgeçtik, alın arabanızı da eşyalarınızı da " derim.

Ben nereye, kocam oraya
Dimi aslinda mantikli olan o
Ucak cok daha rahat bir hamile icin. Kalkip yurunebilir de saat basi.

Madem kayinvalide kurnaz cikti. Sende vazgec türkiyedeki evlerine gitmekten yada kendi arabanizla gidin

Back
X