tatil ve bikini sorunu

elbise-mayo tercih edebilirsiniz. ben de basenlerim yüzünden yazın çok özgüvensiz oluyorum ve elbise-mayo giyiyorum. ama bikini giyenlere de içim giderek bakıyorum çünkü elbise mayo denizden çıkınca zor kuruyor ne yazık ki, ıslak ıslak kalıyosunuz

benim giydiğim bunun farklı renklisi

canım ben tatıl yöresinde yasıyorum burda kım nasıl ısterse oyle gırıyo bence hıc kasma kendını canın nasıl ıstıyorsa oyle gıy kımseyıde enterese etmez sonucta senın tercıhın

Bende eşimde plaja 5-10 dk mesafedeki şehirde büyüdük. Ama ben hiç girmemişimdir. Eşimde sevmez. Sırf oğlumuz için gidiyoruz denize. Eşim mecbur girmek zorunda kalıyor. Haftaya güney egeye tatile gidiyoruz. Ben yine denize girmeyeceğim. Şort ve askılı ile otururum. Güneşlenirim demiyorum çünkü sıcaktan nefret ederim. Güneşlenmekte bana göre değil. Bendeki mayo bikini olayı değil. Fobi gibide değil ama hoşlanmıyorum. Sevmiyorum. Bunu çevremde söylediğimde ciddi olup olmadığımı sorguluyorlar ama ben ciddiyim. Ben çayır çimen olcak , dağ bayır ondan hoşlanıyorum napiiiiinmm :))) sende aldırma boşver yat yuvarlan güneşlen gel.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Son düzenleme:
Tankini modellerine de bi bak derim.
Bikiniden pek hoşlanmıyorum ben, tankini daha hoş oluyor. Istersen altına şort giyip kombinlersin.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Bu etekli mayolar ne kadar rüküş olurdu eskiden. Ben çocukken gördüklerimi hatırlıyorum, çocuk aklımla rüküş olduğunun farkına varırdım ama seçme şansı yoktu insanların.
Geçen yine benzer bir konu açıldı ve elbise şeklinde mayo örnekleri koydu bazıları. Gerçekten çok şıklar, bayıldım ben çoğuna.
Düşünebilirsin bence konu sahibi arkadaşım.

Ayrıca istersen kıyafetlerinle oturursun sahilde. Kim ne diyebilir ki?

Internette sizin durumunuzdakiler icin bir Cok.sey var giyecek.. mesela Ben netten almistim diz kapagina kadar tayt altı, uzeri digits kol.. ve de bonesi var saç icin.. daha bir Cok cesidi var havuz ve denizde gimek icin.. Yarim kol olan da var eger sifir kol istemezseniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…