• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

tatil ve bikini sorunu

geldimgidiyorum

Üye
Kayıtlı Üye
19 Aralık 2013
34
3
18
35
Balıkesir
mrb kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. her yaz tatilinde aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Yüzme bilmiyorum açık bir bir bayanım ama bikini ve mayo giymek istemiyorum. bu yüzden karadeniz, kapadokya gibi kültür turları yaptık hep. artık deniz kenarındaki şehirleri gezmek ya da her şey dahil kıyı otellerde tatil yapmak istiyorum. haşema yada tesettür otelde bana göre değil. bikini giymeden böyle bir tatil yapmam mümkün mü.

Neden mümkün olmasın ki? Denize girmezsiniz olur biter. Deniz kıyısı bölgelerde bir sürü tarihi ve doğal güzellik var. Gezilecek çok yer var yani.

mrb kızlar bir konuda fikrinize ihtiyacım var. her yaz tatilinde aynı sıkıntıyı yaşıyorum. Yüzme bilmiyorum açık bir bir bayanım ama bikini ve mayo giymek istemiyorum. bu yüzden karadeniz, kapadokya gibi kültür turları yaptık hep. artık deniz kenarındaki şehirleri gezmek ya da her şey dahil kıyı otellerde tatil yapmak istiyorum. haşema yada tesettür otelde bana göre değil. bikini giymeden böyle bir tatil yapmam mümkün mü.

Bayanlar için şot mayolar var. Onlardan giyer misiniz?
http://www.nurkonicgiyim.com/Images/Urun/11062013192516.jpeg

Ya da daha uzunları da var.

Yani bikini ve mayo değilde örneğin şortla veya haşamayla böyle otellerde denize girmek istiyorum mu diyorsunuz?
Yoksa hiç denize girmeyecek misiniz?

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

yüzme bilmiyorum zaten ama şortla falan sahilde güneşlensem abes durur mu acaba.

Yüzme bilmiyorsanız sığ suları olan çeşmeyi öneririm. Baya bir süre derileşmiyo ve ben yüzmeyi orda öğrendim 30 yaşımdan sonra. Şort mayo da abes kaçmaz. Bizim bir arkadaş muahfazakar değildir ama hep şort mayo tercih ediyormuş. Yani bir tercih meselesi.

Kime ne ya. Ne isterseniz öyle yaparsınız.
Ister bikiniye girer ister haşemayla girersiniz.
Isterseniz de hiç girmez şortla güneşlenirsiniz.
Hiç tanımadığınız insanların bile hakkınızda ne düşündüğünü dert ederseniz bu hayattan nasıl zevk alabilirsiniz?

$image.webp
Ben böyle kullanıyorum. Açığım ben de. Ama böyle rahat ediyorum...

Son düzenleme:
yüzme bilmiyorum zaten ama şortla falan sahilde güneşlensem abes durur mu acaba.

Neden abes olsun. Sahilde istediğiniz gibi güneşlenin. Cafe mutlaka olacaktır orada oturun. İstediğinizi yapın yani kim karışır. Ya da arkadaşların dediği gibi şort mayo alın o şekilde güneşlenin. Tamamen size kalmış.

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Canim mayo giy altina kisa deniz sortlarindan giy. Onlarla suya da girsen sorun olmaz tuhaf durmaz. Benim mesela malim bolgeye agda yapiyorum hep cikmaya basladiysa uzayana kadar bikini altina mini deniz sortumu giyiyorum :)

şortlu olan modellerden kullanıyorum ben de...kendimi rahat hissediyorum öyle...
kaldı ki niye sorun olsun ki...
istediğiniz gibi giyinin
deniz kıyafeti olduktan sonra...illa bikini giyeceksiniz diye bir şart yok deniz için
havuzlardaki uygulama nasıldır bilmiyorum ama

Anlamadim tam olarak ne istiyorsun? Bikini giymek mayo giymek istemiyorsun, hasema giymem bana gore degil tesettur de diyorsun, tam olarak yapmak istedigin ne? Denize havuza kiyafetlerinle mi girmek istiyorsun? Anlamadim :44:

Edit: Hmm simdi anladim. Arkadaslarin da dedigi gibi mini sort giyebilirsin, alt kismi biraz daha sorta benzer tek parca mayolar gormustum daha once, bulursan onlardan da olur. Ama sortla guneslendin diye de kimse seni yadirgamaz, herkes istedigini giymekte ozgur ne de olsa :ssz:

Son düzenleme:
Bende taytli ve tişörtlu mayo giyorum. Niye garip olsun ki. Mayo ve bikini sevmiyorum. Kıyafetle girmiyorum sonuçta.

Bende sortlu yada etekli mayo giyiyorum yuzmede bilmiyorum hatta kolluklarla havuzda biraz gidiyorum ama kolluksuz cesaret edemiyorum daha once bogulma tehlikesi gecirdigim icin.etrafimdaki hic kimseyide takmiyorum bana nederler diye keyfime bakiyorum.

Biz uzun esofmanlarla giriyoduk denize ama burasi karadeniz asıl bikiniyle girersen dikkat cekersin, iyi bakilmaz. Hoş akdenizde ege de falan olsam bikini giyecek degildim. Arkadaslarin dedigi gibi sort giyebilirsin.

bende aynı durumdayım açığım ama bikini mayo giymek istemiyorum.. o yüzden şöyle bi kombin yaptım.. altına deniz şortu üzerinede bu resimde gösterdiğim bikiniyi aldım:) bbu alt $þort.webp şuda üst $kom-popy-bikini.webp zevkine göre çokta güzel kombinler yapabilirsin..

Elbette ki şortlu mayolardan giyebilirsiniz. Ancak güneşlenirken sorun çıkarmazmı onu bilemedim ben, nasıl eşit bronzlaşılcak ki ://

Back
X