- 17 Mart 2016
- 504
- 166
- 23
- Konu Sahibi carmina000
Eşim Rize li ve köy hastası daha önceki konumunda bahsetmiştim.bu sene baktık ben istemiyorum ailesiyle tatil yapmak antalyada bir otelde yer ayırdık bu sene oraya gideceğiz. Ama telefonda ailesiyle konuşurken sürekli bu sene de gidemedik hep birlikte vs gibi saçma sapan bir tavra girdi.geçen gün babasıyla konuşurken seneye birlikte köydeyiz diyor.babası carmina bilir onun fikri önemli dedi bizim ki yok öyle filan diyor sözde şakacı bir uslüpla.salon erkeğimiymiş. Eşim bu sene sana istediğin gibi bir tatil imkanı sunuyorum ama seneye benim istediğim olacağa getiriyor çirkin bir şekilde ben daha hiç yorum yapmadım.ikimizde çalışıyoruz ve annesi ve kızkardeşi yle birlikte bir kere gidip pişman olmuştum tüm masraflar bizden olmasına ragmen sürekli oraya gitmek orayı sevmek zorundaymışım gibi itici bir uslüpşa yaklaşmışlardı bana .kayınpederimin hasta annesine baktığından gelememişti. Yıllardır birlikte çıkamamışlar ( sanki benim suçum ! ) seneye böyle bir karar almış beyefendi.fikrimi sormasını mı bekleyim ( umudum yok ama ) babasıyla yaptığı telefon konuşmasından duyduğum rahatsızlığı mı ?