• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Tatil ve eşimin baskıcı tutumu

carmina000

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
17 Mart 2016
504
166
23
Eşim Rize li ve köy hastası daha önceki konumunda bahsetmiştim.bu sene baktık ben istemiyorum ailesiyle tatil yapmak antalyada bir otelde yer ayırdık bu sene oraya gideceğiz. Ama telefonda ailesiyle konuşurken sürekli bu sene de gidemedik hep birlikte vs gibi saçma sapan bir tavra girdi.geçen gün babasıyla konuşurken seneye birlikte köydeyiz diyor.babası carmina bilir onun fikri önemli dedi bizim ki yok öyle filan diyor sözde şakacı bir uslüpla.salon erkeğimiymiş. Eşim bu sene sana istediğin gibi bir tatil imkanı sunuyorum ama seneye benim istediğim olacağa getiriyor çirkin bir şekilde ben daha hiç yorum yapmadım.ikimizde çalışıyoruz ve annesi ve kızkardeşi yle birlikte bir kere gidip pişman olmuştum tüm masraflar bizden olmasına ragmen sürekli oraya gitmek orayı sevmek zorundaymışım gibi itici bir uslüpşa yaklaşmışlardı bana .kayınpederimin hasta annesine baktığından gelememişti. Yıllardır birlikte çıkamamışlar ( sanki benim suçum ! ) seneye böyle bir karar almış beyefendi.fikrimi sormasını mı bekleyim ( umudum yok ama ) babasıyla yaptığı telefon konuşmasından duyduğum rahatsızlığı mı ?

Köyüne memleketine gitmek isteyebilir ama size sormadan emrivaki yapamaz. Kendi çok isterse ailesiyle gitsin tatilini yapsın, siz istemezseniz gitmeyin zorla değil ya.

Seneye ne olacağı hiç belli değil. He he diyip geçin , keyfinize bakın. Anne babasının gönlünü alıyor kendince. Evet üslubu hoş olmamış ama en azından bu sene onlarda gelecek diye diretmiyor. Hiç huzursuzluk çıkarmaya değmez.

Bu arada kp. Kendi annesine bakıyormuş , ben buraya takıldım. :) Genelde gelinler bakar , kendileri gider.

Gidin bikaç gün orda kalın,sonrada tatilinizi yapın başka yerde. Zor değil.

Rizenin, karadenizin köyleri tam tatillik , nefes aldığını hissediyorsun. Tabi kiminle tatil yaptığında önemli :)

Bence şimdiden bunun polemiğine girmeyin yarına çıkacağınız garantisi bile yokken 2 sene sonraki tatili konuşmak saçma zaten ;)

Fıstıkcığım, bu karadenizin özellikle erkeklerinde bi köy sapıklığı oluyor yani karşı konulamaz şekilde köy hastası hepsi. Kendi babamdan biliyorum. He de geç sen nasılsa bir yolunu bulur kendi dediğini yaptırırsın :D en olmadı senelik izin dediğin 15 gün. 1 hafta sana göre 1 hafta ona göre tatil yapın. ama masraf konusunda anlaşmalısınız sömürtme kendini

Seneye ne olacağı hiç belli değil. He he diyip geçin , keyfinize bakın. Anne babasının gönlünü alıyor kendince. Evet üslubu hoş olmamış ama en azından bu sene onlarda gelecek diye diretmiyor. Hiç huzursuzluk çıkarmaya değmez.

Bu arada kp. Kendi annesine bakıyormuş , ben buraya takıldım. :) Genelde gelinler bakar , kendileri gider.
Çok anlayışlı bir Kp var ve çok fedakar.eşim annesine çektiği için böyle bu tür konularda sanırım.

Fıstıkcığım, bu karadenizin özellikle erkeklerinde bi köy sapıklığı oluyor yani karşı konulamaz şekilde köy hastası hepsi. Kendi babamdan biliyorum. He de geç sen nasılsa bir yolunu bulur kendi dediğini yaptırırsın :KK70: en olmadı senelik izin dediğin 15 gün. 1 hafta sana göre 1 hafta ona göre tatil yapın. ama masraf konusunda anlaşmalısınız sömürtme kendini
Çok masraf yapıyoruz. Yol çok uzun. 1 hafta gidip desem kıyamet kopar burnundan getiriyorsun der durur.

Eşim Rize li ve köy hastası daha önceki konumunda bahsetmiştim.bu sene baktık ben istemiyorum ailesiyle tatil yapmak antalyada bir otelde yer ayırdık bu sene oraya gideceğiz. Ama telefonda ailesiyle konuşurken sürekli bu sene de gidemedik hep birlikte vs gibi saçma sapan bir tavra girdi.geçen gün babasıyla konuşurken seneye birlikte köydeyiz diyor.babası carmina bilir onun fikri önemli dedi bizim ki yok öyle filan diyor sözde şakacı bir uslüpla.salon erkeğimiymiş. Eşim bu sene sana istediğin gibi bir tatil imkanı sunuyorum ama seneye benim istediğim olacağa getiriyor çirkin bir şekilde ben daha hiç yorum yapmadım.ikimizde çalışıyoruz ve annesi ve kızkardeşi yle birlikte bir kere gidip pişman olmuştum tüm masraflar bizden olmasına ragmen sürekli oraya gitmek orayı sevmek zorundaymışım gibi itici bir uslüpşa yaklaşmışlardı bana .kayınpederimin hasta annesine baktığından gelememişti. Yıllardır birlikte çıkamamışlar ( sanki benim suçum ! ) seneye böyle bir karar almış beyefendi.fikrimi sormasını mı bekleyim ( umudum yok ama ) babasıyla yaptığı telefon konuşmasından duyduğum rahatsızlığı mı ?
seneye daha çok var...kim öle kim kala...bence eşinizle yapaıcanız antalya tatilini düşünüp mutlu olun...kendinize dert aramayın.

bu yıl yapın tatilinizi.
eşinizin de gönlünü alın .
bu yıl benim istediğim gibi olur inşallah
seneye de annenlere gideriz dersiniz olur biter.

bu yıl yapın tatilinizi.
eşinizin de gönlünü alın .
bu yıl benim istediğim gibi olur inşallah
seneye de annenlere gideriz dersiniz olur biter.
Ben bu kafayı anlayamayacağım sanırım neden gönlünü alayım hanfendi? Neden böyle birşey söyleyeyim. Lütfettiği için mi beyzede? Ben diyor muyum ona ailemi tatile götüreceğim sende gel yazın :) varmı böyle bir kafa .zaten olması gereken benimle karar vermesi benim isteklerimi önemsemesi değil mi ?

Aiyy bende karadeniz turu diye toto yirtiyorum
Aydere cikicam diye sayikliyorum.
Adaletini sevim dünya.

hayatta hiçbirşey istediiniz gibi olmuyor maalesef ,bizde hersene aynı yere gidiyoruz eşimle, bu sene başka biyer olsun dedik plan yaptık ilk kez ,maalesef çok üzücü bir kayıpla cenazede bulduk kendimizi ,Keşke kaybımız olmasaydıda biz hiç biryere gitmeseydik dedik kendi kendimiz hayat işte

senin düşüncen önemliyse eşinin düşüncesi de önemli olmalı.. senin isteğin yerine getirilince iyi onunkine sıra gelince mi kötü oluyor hayır daha 2 sene sonrasının yasını şimdiden mi tutuyorsun? anın keyfini çıkarsana

Çok masraf yapıyoruz. Yol çok uzun. 1 hafta gidip desem kıyamet kopar burnundan getiriyorsun der durur.
eşiniz gitsin siz gitmeyin veya az durun dönün

benim de eşim seneler önce illa köyde 1 ay kalacağız diye bir dayatma yapmıştı
köyde ona bişey yok sabah kahvaltı eder kahve balık piknik gezer arkadaşlarıyla
olan kadınlara oluyor köyde dedim en fazla 15 gün inat etti bende ettim 15 gün sonunda bilerek o kadar izin almıştım döndüm
1 hafta daha kaldı ve oda döndü..

gerçi 2 sene var daha sizin köy olayınıza gerilmeyin şimdiden

Back
X